Sport

FC Botoşani, ce lovitură! A transferat un fundaş central cu patru titluri de campion. A fost prezentat oficial. Update exclusiv

FC Botoşani dă lovitura pe piaţa transferurilor. Fostul fundaş al celor de la CFR Cluj, Kevin Boli, este în negocieri avansate cu echipa lui Valeriu Iftime. Patronul moldovenilor a vorbit pentru FANATIK despre mutare.
15.07.2022 | 11:01
FC Botosani ce lovitura A transferat un fundas central cu patru titluri de campion A fost prezentat oficial Update exclusiv
Kevin Boli a câștigat 4 titluri cu CFR Cluj și este evaluat conform Transfermarkt la 450.000 de euro. Sursă foto: @Instagram FC Botoșani
ADVERTISEMENT
25-07-2022
20:40

FC Botoșani l-a prezentat oficial pe Kevin Boli

Kevin Boli, fundașul central în vârstă de 31 de ani, a fost prezentat oficial la FC Botoșani, după ce FANATIK a anunţat în exclusivitate transferul acestuia. Fostul jucător al moldovenilor a semnat un contract valabil pe un an de zile.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by FC Botoșani Official (@fcbotosani)

„Bine ai venit, Kevin Boli! Fundașul Kevin Boli, în vârstă de 31 de ani, a semnat cu FC Botoșani pe o perioadă de un an. Venit liber de contract, Boli a mai jucat la Samsunspor (Turcia), CFR Cluj, Guiz FC China), GZ Hengfeng (China), Viitorul C-ta, Mouscron (Belgia) și Sedan (Franța) și va purta tricoul cu numărul 21!”, au anunțat botoșănenii pe pagina oficială de Instagram.

Boli revine în SuperLiga după doi ani în care a jucat în Turcia la Samsunspor. Stoperul are patru titluri de campion cu CFR Cluj.

15-07-2022
10:16

Kevin Boli şi fratele lui Raphael Varane au semnat cu FC Botoşani!

Zi plină la FC Botoşani. Kevin Boli, Jonathan Varane, fratele vitreg al lui Rafael Varane şi un fundaş central din Camerun, venit la propunerea lui Michael Ngadeu, au semnat cu echipa lui Valeriu Iftime. 

FC Botoşani îşi face echipă de play-off în acest sezon. La echipă au fost multe schimbări în această vară, noul antrenor este Mihai Teja, iar clubul a trecut printr-un spectaculos proces de rebranding.

FC Botoșani, ce lovitură! Îl transferp pe Kevin Boli, câştigător a patru titluri cu CFR Cluj! Anunţul lui Iftime

În ceea ce priveşte lotul, FC Botoşani este aproape să dea o importantă lovitură pe piaţa transferurilor. Moldovenii negociază cu fostul fundaş al lui CFR Cluj, Kevin Boli, care a câştigat trei campionate alături de ardeleni şi unul cu Viitorul, conform Digisport.

ADVERTISEMENT

Contactat de FANATIK, Valeriu Iftime a declarat că negocierile cu Boli sunt avansate şi speră ca mutarea să fie parafată cât mai curând:

“Avem şanse mari să îl semnăm pe Boli, dar mai sunt de pus la punct câteva detalii. Sper să rezolvăm cât mai repede şi să putem parafa acest transfer. Ar fi un jucător care ne-ar ajuta foarte mult”, a spus Iftime.

ADVERTISEMENT

Kevin Boli a câştigat titlul cu Hagi, apoi a făcut pasul la CFR Cluj!

Kevin Boli a fost transferat de CFR Cluj de la Viitorul în vara anului 2017, pentru 450.000 de euro. Fundaşul ivorian a luat titlul alături de formaţia lui Hagi, în 2017, iar apoi a făcut pasul la echipa lui Dan Petrescu.

Ardelenii au făcut bani buni de pe urma lui Kevin Boli. A fost vândut la Guizhou Hengfeng pentru 2,5 milioane de euro în vara anului 2018, însă chinezii l-au împrumutat la CFR Cluj după şase luni.

ADVERTISEMENT

A început ca titular sezonul trecut la Samsunspor

În august 2020, Boli a fost răscumpărat de CFR Cluj pentru 350.000 de euro. O lună mai târziu, ivorianul a fost vândut în Turcia la Samsunspor pentru 700.000 de euro.

În stagiunea trecută, Kevin Boli a început ca titular meciurile pentru Samsunspor, în liga secundă din Turcia. Ivorianul a pierdut echipa şi nu a mai fost folosit şi din criterii de eligibilitate, regulile cu privire la jucătorii străini fiind înăsprite în Turcia.

ADVERTISEMENT

Kevin Boli ar fi o variantă excelentă pentru a-l înlocui în centrul defensivei pe Joyksim Dawa, transferat în această vară la FCSB, aşa cum FANATIK a anunţat în exclusivitate.

  • 31 de ani are Kevin Boli
  • 450.000 de euro este cota de piaţă a ivorianului
ADVERTISEMENT