Fotbal intern

FC Botoșani, gaură neagră pentru Valeriu Iftime: ”Sunt 8-9 milioane de euro pe care i-am pierdut în fotbal”

21.01.2020 | 17:28
FC Botosani gaura neagra pentru Valeriu Iftime Sunt 89 milioane de euro pe care iam pierdut in fotbal
ADVERTISEMENT

Clubul FC Botoșani este o adevărată gaură neagră pentru patronul Valeriu Iftime, care a dezvăluit că a pierdut foarte mulți bani de când a intrat în fotbal.

FC Botoșani, gaură neagră pentru Valeriu Iftime: ”Nu am câştigat nimic”

”Sunt foarte mulţi bani, sunt 8-9 milioane de euro pe care i-am pierdut în fotbal şi care… Mă tot întreabă unii ‘cât aţi câştigat?’ Nu am câştigat nimic, banii ăştia i-am pierdut”, a declarat Valeriu Iftime despre gauta neagră de la FC Botoșani.

ADVERTISEMENT

”Am ajuns întâmplător în fotbal. Nu am vrut să fiu în fotbal. Mă întreba cineva asta, dacă ar mai fi să se întâmple, dacă aş mai urma parcursul ăsta. Nu. Nu aş regreta nimic în viaţa mea, legat de profesie, de familie, de tot, dar în fotbal nu aş intra”, a spus Iftime la Telekom Sport.

”Fotbalul românesc a născut mulţi monştri”

”A fost o întâmplare atunci, după care a rămas o ambiţie, a fost ambiţia mea şi a asociaţilor mei să nu ne facem de râs… Consum nervos nu e, pentru că el se compensează cu minunata stare după un meci câştigat”, a continuat Valeriu Iftime.

ADVERTISEMENT

”Istoria ne arată că fotbalul românesc a născut mulţi monştri, mulţi oameni care au greşit vizavi de tot ce înseamnă finanţare în fotbal. Nu mi-e frică de astea. Sunt convins că am fost urmărit, ştiu că acum mulţi ani au venit de la DNA şi au luat trei saci de documente şi….”, a afirmat patronul.

”Mulţi patroni au avut ieşiri de-astea complet necivilizate”

”Asta este, lumea vine şi controlează. E adevărat că şi imaginea fotbalului în România, poate în toată lumea, nu e atât de curată, este mult gri acolo. Eu am încercat să fac un fotbal cât se poate de curat, un fotbal care aduce bani din veniturile care sunt la vedere”, a explicat Iftime.

ADVERTISEMENT

”Tot ce s-a întâmplat în fotbalul românesc mulţi ani de zile, cu mulţi, mulţi patroni care au avut ieşiri de-astea complet necivilizate ne costă şi acum. Ca să aduci oameni pe stadion, trebuie mai întâi ca fotbalul să aibă o imagine curată”, a încheiat patronul de la Botoșani.

Iftime, vânzări importante în această iarnă

În această pauză de iarnă, Valeriu Iftime l-a vândut pe fundașul George Miron la FCSB, dar a ameninţat că toată afacerea va pica dacă jucătorul nu-şi va da interesul în ultimele partide din sezonul regulat pe care le va juca pentru FC Botoșani.

ADVERTISEMENT

De asemenea, patronul de la FC Botoșani l-a cedat pe mijlocașul Hervin Ongenda la formația italiană Chievo Verona. FANATIK a aflat că Iftime va încasa 250.000 de euro, plus bonus dacă gruparea din Serie B va obține promovarea.

ADVERTISEMENT