Sport

FC Botoșani – Hermannstadt 2-2, în etapa 8 din SuperLiga. Cartonașe roșii în ambele tabere. Video

Meci spectaculos la Botoșani, acolo unde echipa gazdă a remizat la 2 cu Hermannstadt. Ambele echipe au văzut câte un cartonaș roșu.
04.09.2023 | 20:32
FC Botosani  Hermannstadt 22 in etapa 8 din SuperLiga Cartonase rosii in ambele tabere Video
FC Botoșani - Hermannstadt live stream ora 18.30 în etapa 8 din SuperLiga. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT
04-09-2023
15:43

FC Botoșani - Hermannstadt 2-2 (Drole 22, D. Gabriel 53 / Paraschiv 29, 45+11)

Vezi video cele mai importante faze AICI!

FINAL – Meci nebun la Botoșani! S-a terminat 2-2 la debutul lui Dan Alexa pe banca gazdelor, la finalul unei partide în care fiecare dintre cele două formații a văzut câte un roșu.

Min. 90+2 – Eliminare, Hermannstadt! Sota Mino pleacă și el mai devreme la vestiare după ce a încasat al doilea cartonaș galben.

Min. 68 – Eliminare, FC Botoșani! Drole a fost eliminat după un atac cu talpa pe piciorul lui Oroian.

Min. 53 – GOOOL, FC Botoșani! Butean trimite slab spre Căbuz, iar Drole urmărește balonul, portarul sibienilor respinge, iar mingea ajunge la David Gabriel, care trimite în poarta goală.

Min. 45+11 – GOOOOOL, Hermannstadt! Paraschiv marchează cu o lovitură de cap şi îi duce pe sibieni în avantaj, la finalul primei reprize. Au fost acordate 12 minute suplimentare. 

Min. 40: Hermannstadt marchează după un autogol al lui Friday Adams. Doar că, mingea l-a lovit pe Gabi Iancu în mână şi de acolo a ricoşat în poarta lui Ducan. VAR anulează reuşita. 

Min. 29 – GOOOOOOL, Hermannstadt! Paraschiv preia în careu, întoarce un adversar şi restabileşte egalitatea. Faza a fost analizată la VAR timp de 7 minute. 

Min. 22 – GOOOL FC Botoșani!!! Drole înscrie după ce a primit o pasă cadou de la Cătălin Căbuz.

Min. 12 – Ocazie mare pentru sibieni! Servit excelent de Iancu, Balaure ratează dintr-o poziție din care era mai greu să ratezi.

Min. 1 – A început meciul!

04-09-2023
14:31

Echipele de start din FC Botoșani - Hermannstadt

Au fost anunțate echipele de start pentru partida FC Botoșani – Hermannstadt, care va începe la ora 18:30:

  • FC Botoșani: Ducan – Mutombo, Pius, Șeroni, Țigănașu – David, Dican, Florescu – NGoma, Drole, Pinson; Rezerve: Ureche, Creț, Gligor, Dragomir, Mouaddib, Cioiu, Cărăușu, Zabou, Adams; Antrenor: Dan Alexa
  • Hermannstadt: Căbuz – Butean, Găman, I.Stoica, Oroain – Jipa, Mino, Alhassan, Balaure – G. Iancu, D. Paraschiv; Rezerve: Muțiu, Medina, Bejan, Murgia, Biceanu, Bărbuț, P. Petrescu, P.Iancu, Foncseca; Antrenor: Marius Măldărășanu

Meciul FC Botoșani – FC Hermannstadt are loc luni, 4 septembrie, cu începere de la ora 18:30, în cadrul etapei a 8-a din SuperLiga. Foarte probabil va fi debutul pe banca tehnică a echipei moldovene pentru fostul tehnician de la FC Brașov, Dan Alexa, care va trebui să facă totul pentru ca echipa patronată de Valeriu Iftime, ultima în clasament, să obțină prima victorie în acest sezon.

Unde se joacă meciul FC Botoșani – FC Hermannstadt

Întâlnirea FC Botoșani – FC Hermannstadt se dispută luni, 4 septembrie, de la ora 18:30, pe stadionul Municipal din localitatea moldoveană aflată unde se agață harta României în cui, în etapa a 8-a din SuperLiga.

ADVERTISEMENT

Foarte probabil va fi debutul pe banca tehnică a Botoșanilor pentru Dan Alexa, care s-a înțeles cu patronul gazdelor, Valeriu Iftime într-un moment delicat pentru moldoveni, penultimii în clasament, cu numai trei puncte.

Nici fanii moldovenilor nu prea par a fi rămas lângă echipă, acum când ar fi cea mai mare nevoie de suport, numărul spectatorilor la meciurile de până acum arătând o scădere îngrijorătoarem semn că evoluțiile echipei au fost departe de așteptări și publicul i-a penalizat în acest fel, lânsâd echipa la ananghie fără sprijinul de care fotbaliștii aveau atâta nevoie.

ADVERTISEMENT

Cine transmite la TV partida FC Botoșani – FC Hermannstadt

Partida FC Botoșani – FC Hermannstadt se joacă luni, 4 septembrie, de la ora 18:30, pe stadionul Municipal din Botoșani,  în etapa a 8-a din SuperLiga și va fi televizată în direct pe canalele Digi Sport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport 2. O mai puteți viziona intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

La Botoșani luni, 4 septembrie va fi o vreme de toamnă profundă, pentru că vom avea un cer acoperit și va ploua de mai multe ori pe parcursul zilei iar maxima din termometre va ajunge abia la 21 de grade, deci destul de rece după căldurile toride din luna august.

ADVERTISEMENT

Cote la pariuri la jocul FC Botoșani – FC Hermannstadt

Faptul că FC Botoșani este pe ultimul loc și abia și-a numit un nou antrenor, pe Dan Alexa, i-a determinat pe bookmakeri să acorde cota de victorie mai mare echipei vizitatoare.

Astfel, sibienii au cotă de 2,60 pentru victorie iar moldovenii au primit 3,20. Șansă dublă X2 are cotă de 1,40 iar șansă dublă 1X ajunge la 1,65. Gol marcat de oaspeți are cotă de 1,40 iar cel al gazdelor cotă de 1,55.

ADVERTISEMENT

Pentru FC Hermannstadt, Botoșani este un fel de loc al dosarelor X, pentru că niciodată nu au reușit să învingă pe acest teren, făcând din șapte meciuri doar două remize. Mai mult, FC Botoșani a dat de trei ori lovitura la Sibiu, deci iată un avantaj psihologic pentru gazde, în căutarea primei victorii din campionat.

ADVERTISEMENT