Sport

FC Hermannstadt – FC U Craiova 1948 1-0, în etapa 30 din SuperLiga. Hermannstadt învinge trupa lui Nicolo Napoli și menține suspansul. Cum arată clasamentul

Vezi aici în format LIVE stream FC Hermannstadt - FC U Craiova 1948. Meciul se joacă duminică, 12 martie, de la ora 21:00, în etapa 30, ultima a sezonului regulat din SuperLiga,
12.03.2023 | 20:54
FC Hermannstadt  FC U Craiova 1948 10 in etapa 30 din SuperLiga Hermannstadt invinge trupa lui Nicolo Napoli si mentine suspansul Cum arata clasamentul
Hermannstadt și U Craiova 1948 joacă în ultima rundă a sezonului regular. Foto: SPORT Pictures
ADVERTISEMENT
12-03-2023
21:14

Cum arată clasamentul după Hermannstadt - FC U Craiova 1948 1-0

Într-un meci în care putea să-și asigure prezența în play-off, FC U Craiova 1948 nu a izbutit să-și continue seria de rezultate pozitive. A cedat cu 1-0 la Sibiu, cu Hermannstadt, după autogolul lui Henriques, iar acum totul se joacă în meciul cu Sepsi, de la Sf.Gheorghe.

sli

12-03-2023
17:51

Hermannstadt - FCU Craiova 1-0 (Henriques 69 - autogol)

Vezi aici cele mai importante faze.

Min.90+4: Final de meci.

Min.90: Gurău scoate la șutul în forță al lui Patrișor Petrescu.

Min.69: GOOOL Hermannstadt. Balaure bate o lovitură de colț, Negru respinge, jucătorul gazdelor șutează din nou, iar Henriques trimite balonul în proprie poartă.

Min.61: Giovanni șutează de la marginea careului, Letica deviază balonul în bară.

Min.56: Dragoș Albu șutează de la mare distanță, mingea trece puțin pe lângă vinclu.

Min.50: Gurău scoate cu piciorul un șut din apropiere al lui Sota.

Min.46: Startul reprizei secunde.

Min.45+6: Final de primă repriză.

Min.45+2: Oltenii se complică și nu izbutesc să finalizeze o fază prelungită de atac.

Min.45: Câțiva centimetri îi lipsesc lui Paraschiv pentru a relua, din plonjon, o minge trimisă în fața porții de Balaure.

Min.42: Bahassa șutează de la 20 de metri, mingea lovește bara!

Min.40: William Baeten, accidentat de Opruț (care a văzut cartonașul galben), e înlocuit de Giovanni Piccolomo.

Min.34: Acțiune a lui Bahassa, care centrează în fața porții, Bejan reușește să respingă din 4 metri.

Min.19: Călin Popescu scapă singur spre poartă, cade după un contact cu Negru, consemnat la marginea careului. Faza este analizată de VAR și nu se acordă nimic.

Min.7: Ocazie mare pentru gazde, mingea trimisă de Gabi Iancu lovind bara transversală!

Min.5: Chițu scapă pe contraatac, Letica respinge cu piciorul de la marginea careului, iar Ganea șutează de la distanță, pe lângă.

Min.1: Start meci.

Hermannstadt: Letica – Butean, Bejan, I. Stoica, Opruț –  Biceanu, Sota Mino – Balaure, G. Iancu, C. Popescu – D. Paraschiv. Rezerve: Muțiu, Issah, D. Iancu, Medina, P. Petrescu, Bărbuț, Limaj, Buhăcianu, Babici. Antrenor: Marius Măldărășanu

FCU Craiova: I. Gurău – R. Negru, A. Duarte, Henriques, Mascarenhas – Vl. Achim, Dr. Albu – Baeten, Bahassa, G. Ganea – A. Chițu
Rezerve: Mogoșanu, Paramatti, Huyghebaert, Piccolomo, I. Zanfir, Van Durmen, Bauza, Sidibe, Blănuță. Antrenor: Nicolo Napoli 

Meciul FC Hermannstadt – FC U Craiova 1948 are loc duminică, 12 martie, cu începere de la ora 21:00, în cadrul etapei 30, ultima din sezonul regulat al SuperLigii. Fiecare echipă are drept țintă obținerea celor trei puncte: sibienii pentru a strânge puncte albe pentru zile negre în lupta de supraviețuire din play-out, oltenii se bat cu Sepsi pentru locul 6, ultimul care duce în play-off.

Unde se joacă meciul FC Hermannstadt – FC U Craiova 1948

Întâlnirea FC Hermannstadt – FC U Craiova 1948 se dispută duminică, 12 martie, de la ora 21:00, aceeași oră cu partida de la București dintre FCSB și Sepsi, în etapa 30 din SuperLiga, care încheie maratonul sezonului regulat. Meciul are o importanță uriașă de ambele părți, fiind posibil ca acest interes enorm să ducă la rețeta de sold-out, adică de vânzare a tuturor biletelor disponibile, abonații gazdelor având, evident, prioritate.

ADVERTISEMENT

Hermannstadt, care a obținut etapa trecută prima victorie în 2023, învingând Rapidul chiar în Giulești, vrea cele trei puncte pentru a mai adăuga ceva la zestrea serios diminuată de comisiile Ligii pe motive financiare cu 9 puncte de penalizare. Olteni vor neapărat victoria, care i-ar duce în play-off în cazul unui eșec al lui Sepsi la București. Cel puțin două-trei sute de suporteri vor veni la meci.

Cine transmite la TV partida FC Hermannstadt – FC U Craiova 1948

Partida FC Hermannstadt – FC U Craiova 1948 se joacă duminică, 12 martie, de la ora 21:00, pe noul stadion Municipal din Sibiu, în etapa 30 din sezonul regulat al SuperLigii și va fi televizată pe canalele Digi Sport 2, Orange Sport 2 și Prima Sport 2. O mai puteți viziona intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

Duminică, 12 martie, nu va fi prea cald în orașul de malurile Cibinului. La Sibiu maxima zilei, la ora prânzului, va fi de numai 6 grade, ceea ce înseamnă că la ora 21:00 vor fi maxim 2 grade, dar fără pericol de precipitații, după ce acestea au câzut vineri și sâmbătă, când însă au fost 17 grade! Arbitrul acestui meci este Adrian Cojocaru din Galaţi.

Ce jucători lipsesc din confruntarea FC Hermannstadt – FC U Craiova 1948

Marius Măldărăşanu, care la un moment a avut chiar intenţia de a-şi înainta demisia, pentru că echipa ieşise complet de pe linia de plutire, şi-a mai recăpătat din zâmbet după ce echipa sa a luat trei puncte mari în Giuleşti, cu Rapid, dar avertizează asupra meciului cu FC U Craiova 1948, care joacă un fotbal de bună calitate. În plus, îi va lipsi şi un om important la mijloc, ghanezul Baba Alhassan, care este suspendat.

ADVERTISEMENT

Oltenii vin la Sibiu stimulaţi puternic de faptul că s-a luat decizia rejucării meciului direct de la Sf. Gheorghe cu Sepsi şi că la acest moment echipa e pe locul 6 de play-off. Practic echipa lui Nicolo Napoli e acum la mâna ei, pentru că dacă bate şi Sepsi pierde la Bucureşti cu FCSB este în play-off, indiferent de rezultatul restanţei. Vârful Chiţu e singurul absent.

Cote la pariuri la jocul FC Hermannstadt – FC U Craiova 1948

Decizia comisiei FRF de a anula rezultatul stabilit la masa verde, de 3-0 pentru Sepsi în meciul suspendat la Sf. Gheorghe pentru acte de xenofobie în meciul cu FC U Craiova a schimbat mult cotele și pentru partida de la Sibiu, pentru că acum oltenii sunt pe locul 6 și vor mai avea de jucat acel meci direct de la Sfântu Gheorghe. FC U Craiova este favorită la cota de 2,20 iar echipa lui Marius Măldărășanu a primit 3,75 pentru a fi ea învingătoare. 1,28 este cota pentru șansă dublă X2 și 1,70 pentru șansă dublă 1X. Gol marcat Craiova are cota de 1,35 iar o reușită a gazdelor cotă 1,60.

ADVERTISEMENT

Singurul meci direct este cel care s-a jucat în turul actualului sezon în Bănie. A fost egalitate, 1-1, după ce Bahassa a punctat primul pentru gazde în a doua reopriză. Egalarea a adus-o atacantul care a fost chemat și la echipa națională, Daniel Paraschiv, cu șapte minute înainte de final.

ADVERTISEMENT