Sport

FC U Craiova 1948 a pus în vânzare biletele pentru meciul cu FCSB. Programul caselor și prețurile biletelor

FC U Craiova 1948 se pregătește de derby-ul cu FCSB, iar clubul lui Adrian Mititelu a pus în vânzare biletele pentru meciul cu vicecampioana României.
10.11.2022 | 00:11
FC U Craiova 1948 a pus in vanzare biletele pentru meciul cu FCSB Programul caselor si preturile biletelor
7 puncte mai puțin decât FCSB are FC U Craiova 1948 (24 de puncte). Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

FC U Craiova 1948 se află pe locul 14 în SuperLiga și e în continuare fără antrenor principal, iar oltenii au nevoie disperată de victorie împotriva FCSB-ului.

FC U Craiova 1948 a pus în vânzare biletele pentru derby-ul cu FCSB

Echipa lui Adrian Mititelu speră că la meciul de pe „Ion Oblemenco” împotriva FCSB-ului stadionul să fie cât mai plin.

ADVERTISEMENT


Partida din etapa a 18-a se va disputa pe data de 13 noiembrie, de la ora 21:00, iar biletele pot fi achiziționate de pe site-ul Eventim.ro, de la Magazinul Oficial al Clubului și de la casa de bilete din fața Sălii Polivalente din Craiova.

FC U Craiova 1948 are doar 16 puncte și se află la egalitate de puncte cu UTA. Mioveni e singura care a strâns mai puține puncte decât echipa lui Adrian Mititelu care are pretenții de play-off și să câștige Cupa României Betano.

ADVERTISEMENT

Prețurile biletelor pentru partida cu FCSB

  • Peluza Sud: 10 RON
  • Tribuna II: 20 RON
  • Tribuna I: 30 RON
  • VIP: 80 RON

Prețul unei loje la acest meci este de 2000 RON și poate fi achiziționată de cel mult zece persoane.

Care este programul caselor de bilete

  • Magazinului Clubului: 8-11 noiembrie, între orele 9-18 și 12 noiembrie, între orele 10-16, 13 noiembrie, între orele 10-21
  • Programul casei de bilete din Craiova: 11-12 noiembrie, între orele 14-18, 13 noiembrie, între orele 12-21
ADVERTISEMENT

„Copiii până la 12 ani inclusiv au acces gratuit pe stadion la tribuna a II-a, însoțiți de un adult, posesor de bilet sau abonament, în baza certificatului de naștere și a biletului de acces care va putea fi procurat doar de la Magazinul Oficial al Clubului.

Biletele achiziționate online pot fi scanate și de pe ecranul dispozitivelor. Păstrați biletul în format PDF, încadrați codul de bare pe ecran și, eventual, măriți luminozitatea ecranului. Imprimarea biletului nu este obligatorie”, se mai anunță în comunicatul celor de la FC U Craiova 1948 publicat pe pagina oficială de Facebook.

ADVERTISEMENT

Meciul este unul cu grad de risc destul de mare, iar Jandarmeria Română ar putea mobiliza forțe suplimentare, mai ales dacă cei din galeria FCSB-ului vor face deplasarea în număr mare.

ADVERTISEMENT