Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Unde s-a produs ruptura dintre Mititelu și Marius Croitoru și de ce vrea să-l aducă Gigi Becali la FCSB. Video exclusiv

Adrian Mititelu a oferit detalii din culisele despărțirii de Marius Croitoru. Patronul oltenilor i l-a recomandat lui Gigi Becali pe actualul antrenor al lui FC Argeș.
08.11.2022 | 19:17
Unde sa produs ruptura dintre Mititelu si Marius Croitoru si de ce vrea sal aduca Gigi Becali la FCSB Video exclusiv
Adrian Mititelu a explicat motivele despărțirii dintre FC U Craiova și Marius Croitoru. Sursă foto: Fanatik.
ADVERTISEMENT

Marius Croitoru a ajuns în vară la FC U Craiova. Fostul tehnician al celor de la Botoșani a plecat în urmă cu o lună din tabăra oltenilor, după ce Adrian Mititelu i-a acceptat demisia. FC U Craiova se află în criză de rezultate în SuperLiga, iar finanțatorul din Bănie a pus pe seama lui Croitoru prestațiile slabe ale jucătorilor. În cadrul emisiunii FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, Mititelu a explicat motivele pentru care s-a produs „ruptura”.

Adrian Mititelu a explicat unde s-a produs ruptura cu Marius Croitoru: „La un club cu pretenții trebuie să te adaptezi”

Marius Croitoru s-a despărțit de FC U Craiova, după înfrângerea cu Chindia Târgoviște, scor 0-1 pe 10 octombrie. De atunci formația finanțată de Adrian Mititelu s-a angrenat în SuperLiga fără antrenor principal, iar rezultatele nu arată deloc bine. Oltenii se află la egalitate de puncte cu UTA , penultima în clasament.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

Adrian Mititelu a pus pe seama lui Marius Croitoru înfrângerile din ultima perioadă, iar în cadrul emisiunii FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, a explicat de ce. Finanțatorul oltean este de părere că tehnicianul nu a putut face față presiunii.

„Marius Croitoru a greșit antrenamentele, a extenuat echipa și a căzut fizic. De ce nu îl ia Gigi Becali de la Pitești? Că el e secund la FC Argeș, nu se aplică interdicția. Să facă performanță cu Croitoru. Vă dați seama ce criterii are Gigi, că are bărbăția să ia vină pe el.

ADVERTISEMENT

Și aici și mie mi-a plăcut. Păi dacă avea Napoli contract cum avea Croitoru nu mai scăpam de el. Croitoru nu e antrenor rău, dar mai are nevoie de timp să învețe. A fost un fel de manager la Botoșani, dar la un club cu presiune cu jucători cu alte pretenții și salarii trebuie să te adaptezi”, a spus Adrian Mititelu, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Adrian Mititelu i-l recomandă lui Gigi Becali pe Marius Croitoru: „De ce să nu se înțeleagă?”

Gigi Becali a fost interesat de serviciile lui Marius Croitoru, informație dezvăluită în exclusivitate de FANATIK. La fel ca FC U Craiova, roș-albaștrii nu au antrenor, însă Croitoru se află deja pe banca lui FC Argeș. Adrian Mititelu susține că Marius Croitoru ar fi pe aceeași lungime de undă cu Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

„Mai are și alte metehne pe care sunt convins că le va elimina. Poate a tras o lecție din erorile de la Craiova. Poate să ajungă un antrenor bun. De ce să nu se înțeleagă și cu Gigi Becali? Acolo e libertate, e o criză de autoritate la FCSB. Becali le dă prea multă libertate. E club prea mare și nu au curaj să se impună acolo.

Dacă îl duci pe Dan Petrescu se schimbă echipa cu 180 de grade. Oricum au lot valoros și oricând pot să prindă o serie de opt-zece victorii. Eu nu cred că Gigi Becali îți face echipa”, au fost cuvintele lui Adrian Mititelu, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

Adrian Mititelu, contrazis de Horia Ivanovici: „Becali face echipa dimineață, la prânz și seara”

Gigi Becali a recunoscut în mai multe rânduri că se implică în deciziile tactice ale celor de la FCSB. După ce Adrian Mititelu a mărturisit că Becali nu se implică la echipă, Horia Ivanovici, realizatorul emisiunii FANATIK SUPERLIGA a intervenit.

„Adriane, tu vorbești serios? O face când vrea el, dimineață, la prânz și seara”, au fost cuvintele lui Horia Ivanovici. Finanțatorul celor de la FC U Craiova a continuat. „Poate mai vrea să bage un jucător, sau mai scoate un jucător la pauză. Dar nu cu oricine și nu tot timpul.

Antrenorii care se duc acolo să fie mai tranșanți la început. Lui Dan Petrescu i-ar zice degeaba, vorbește singur. Nu știu de ce”, a mai spus Adrian Mititelu la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT