Sport

FC U Craiova 1948 – CFR Cluj 0-2. Sigurjonsson și Deac rezolvă meciul și duc liderul la 11 puncte peste FCSB. Video

FANATIK.RO vă prezintă informaţii despre meciul FC U Craiova 1948 - CFR Cluj, care are loc sâmbătă, 20 noiembrie, de la ora 20:30 în etapa a 16-a, prima a returului sezonului regulat, din Liga 1.
20.11.2021 | 22:30
FC U Craiova 1948  CFR Cluj 02 Sigurjonsson si Deac rezolva meciul si duc liderul la 11 puncte peste FCSB Video
ADVERTISEMENT
20-11-2021
17:15

FC U Craiova 1948 - CFR Cluj 0-2 (Sigurjonsson 64, Deac 89)

Min. 90: Final de meci. Campioana obține victoria și se distanțează la 11 puncte de FCSB.

Min. 89: Goool CFR Cluj! Servit excelent de Păun, Deac îl execută pe Mogoșanu și dublează avantajul echipei sale.

Min. 85: Schimbare la CFR Cluj. Bouhenna intră în locul lui Boateng.

Min. 78: Cartonaș galben CFR Cluj. Burcă este avertizat pentru un cot aplicat lui Bălan.

Min. 75: Ocazie FC U Craiova 1948. Bauza execută o lovitură liberă periculoasă, dar mingea trece pe lângă poarta lui Hindrich.

Min. 73: Dublă schimbare la FC U Craiova 1948. Intră Bauza în locul lui Ondaan, respectiv Negru în locul lui Sidibe.

Min. 71: O nouă schimbare la CFR Cluj. Omrani îi lasă locul în teren lui Culio.

Min. 64: Goool CFR Cluj! Ciprian Deac păcălește întreaga apărare a oltenilor, centrează pe bara a doua, de unde Sigurjonsson reia nestingherit cu capul în plasă.

Min. 60: Ocazie uriașă FC U Craiova 1948! Bălan profită de eroare defensivei clujene și șutează periculos, dar Mogoșanu are o intervenție salvatoare.

Min. 45: Dublă schimbare la CFR Cluj. Dan Petrescu îi aruncă în luptă pe Păun în locul lui Sacko și Sigurjonsson în locul lui Bordeianu. Începe repriza secundă.

Min. 45: Pauză pe arena „Ion Oblemenco” din Craiova.

Min. 41: Cartonaș galben CFR Cluj. Sacko este avertizat de centralul Istvan Kovacs.

Min. 34: Bordeianu îl păcălește pe Baeten, cu o preluare superbă la marginea careului, dar șutul său trece mult peste poarta nou-promovatei.

Min. 12: Ocazie CFR Cluj. Omrani șutează năprasnic de la marginea careului, Mogoșanu nu poate interveni, dar mingea este deviată de Gajic și trece pe lângă poartă.

Min. 1: A început partida

Vezi AICI cele mai importante faze ale meciului.

FC U Craiova 1948: Mogoșanu – Huyghebaert, Gajic, Kovacic, Paramatti – Baeten, Albu, Asamoah – Ondaan, Bălan, Sidibe. Rezerve: Popa, Negru, Bușu, Achim, Pop, Marquet, Raicea, Bauza, Compagno. Antrenor: Eugen Trică.

CFR Cluj: Hindrich – Manea, Graovac, Burcă, Camora – Bordeianu, Boateng, Deac – Omrani, Debeljuh, Sacko. Rezerve: Letica, Ștefan, Bălan, Bouhenna, Culio, Sigurjonsson, Păun, Chipciu, Costache. Antrenor: Dan Petrescu.

Meciul FC U Craiova 1948 – CFR Cluj are loc sâmbătă, 20 noiembrie, cu începere de la ora 20:30, în cadrul etapei a 16-a, prima a returului sezonului regulat din Liga 1. Înaintea acestui joc oaspeţii ocupă primul loc, cu 39 de puncte, opt peste ocupanta locului secund, FCSB. Oltenii sunt pe locul 13, primul înaintea poziţiei de baraj, cu 14 puncte.

Unde se joacă meciul FC U Craiova 1948 – CFR Cluj

Confruntarea FC U Craiova 1948 – CFR Cluj se dispută sâmbătă, 20 noiembrie, de la ora 20:30, în etapa a 16-a din Liga 1 pe stadionul Ion Oblemenco din Bănie fără accesul spectatorilor în tribune, ca urmare a restricţiilor dictate de autorităţi din cauza pandemiei de coronavirus.

ADVERTISEMENT

Abia de la 1 decembrie fanii vor putea reveni pe stadioane şi în săli, dar numai în procent de 30 la sută din capacitatea tribunelor şi accesul va fi permis doar pentru spectatorii care vor prezenta certificatul verde, cu schema de vaccinare completă.

Cine transmite la TV partida FC U Craiova 1948 – CFR Cluj

Partida FC U Craiova 1948 – CFR Cluj se joacă sâmbătă, 20 noiembrie, de la ora 20:30, în etapa a 16-a, prima a returului sezonului regular, pe stadionul Ion Oblemenco din Bânie şi este televizată în direct pe canalele Digi Sport 1, Telekom Sport 1 şi Look Plus. O mai puteţi viziona şi intrând pe site-ul FANATIK, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

La ora partidei vor fi în jur de 12 grade la Craiova, vreme ideală pentru fotbal. Meciul va fi condus de Istvan Kovacs, al doilea ecuson din fotbalul românesc.

Ce jucători lipsesc din întâlnirea FC U Craiova 1948 – CFR Cluj

Este primul meci pentru Eugen Trică pe banca oltenilor în calitate de antrenor în Liga 1, el mai conducând echipa către promovare în prima divizie. Are însă suficiente motive de îngrijorare deoarece îi lipsesc mai mulţi jucători importanţi, accidentaţi: portarul Mogoşanu, fundaşii Diallo, Paramatti şi Gajic şi mijlocaşul belgian Baeten.

ADVERTISEMENT

De cealaltă parte Dan Petrescu nu se poate plânge de absenţe, însă continuă să îl lase în afara lotului pe unul dintre cei mai buni jucători, islandezul Sigursson. Un alt absent la acest meci este atacantul Valentin Costache. Ciudat este că ardelenii au adus cu câteva săptămâni în urmă doi atacanţi, un francez şi un sârb, dar aceştia parcă nici nu există pentru tehnicianul Clujului.

CFR ar putea intra pentru a doua oară în insolvenţă

La Craiova Eugen Trică este al treilea antrenor al echipei nou promovate în numai 16 etape din acest sezon, un lucru care nu are cum să nu aducă şi repercusiuni în plan mental dar şi al relaţiilor de joc din lot, pentru că fotbaliştii, mai ales cei străini, trebuie să schimbe registrul tactic de la un tehnician la altul.

ADVERTISEMENT

La CFR Cluj situaţia financiară pare a deveni tot mai dificilă şi există tot mai multe zvonuri conform cărora campioana României şi-ar pregăti a doua intrare în insolvenţă, o decizie care dacă va fi pusă în practică va bulversa foarte mult treburile la singurul club din România care a avut prezenţe constante în ultimii ani în grupele cupelor europene.

Cote la pariuri pentru jocul FC U Craiova 1948 – CFR Cluj

Campioana CFR Cluj, cu toate problemele financiare existente, are o cotă net favorabilă adversarului din acest meci. 1,70 este cota la victorie pentru ardeleni faţă de un consistent 5,60 acordat echipei patronate de familia Mititelu. Un gol înscris de olteni are cotă la fel de bună ca victoria oaspeţilor, adică tot 1,70.

Nu este însă privit ca un meci în care să se marcheze multe goluri. Dovadă faptul că pentru o plajă de 2-5 goluri cota este de 1,40, peste valoarea normală la acest tip de pariu, care de regulă se opreşte la valoarea de 1,35. Nici varianta GG nu pare a fi prea probabilă, cota fiind de 1,95.

 

ADVERTISEMENT