Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

FC U Craiova 1948, fără fani la finala cu Sepsi pentru play-off in SuperLiga: „Nu prea sunt duși la biserică, putea să iasă ceva foarte rău”. Video exclusiv

Adrian Mititelu a dezvaluit la FANATIK SuperLiga ca FC U Craiova 1948 nu va avea fani la finala cu Sepsi pentru ultimul loc din play-off.
15.03.2023 | 16:10
FC U Craiova 1948 fara fani la finala cu Sepsi pentru playoff in SuperLiga Nu prea sunt dusi la biserica putea sa iasa ceva foarte rau Video exclusiv
FC U Craiova 1948, fără fani la finala cu Sepsi pentru play-off in SuperLiga: „Nu prea sunt duși la biserică, putea să iasă ceva foarte rău”. Video exclusiv. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FC U Craiova 1948 va fi motivată financiar la finala de play-off cu Sepsi. Adrian Mititelu a vorbit în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA despre primele pe care jucătorii lui Napoli le au promise. Patronul a dezvăluit însă și că echipa sa nu va fi susțină de fani la Sf. Gheorghe.

FC U Craiova 1948, fără susținerea fanilor la Sepsi: „Le e teamă că sunt vânați”

Adrian Mititelu așteaptă cu sufletul la gură meciul dintre Sepsi și FC U Craiova 1948. Echipa sa are șanse mari să intre în play-off. Fotbaliștii lui Napoli nu trebuie să piardă la Sf. Gheorghe, iar astfel își îndeplinesc obiectivul.

ADVERTISEMENT

Înaintea confruntării programate joi, 16 martie, de la ora 21:00, FC U Craiova 1948 este pe locul 6, cu 40 de puncte, cu unul în plus față de Sepsi. Patronul oltenilor a dezvăluit că FC U 1948 nu va avea parte de aportul fanilor, care oricum nu ar fi avut acces în sectorul rezervat oaspeților, deoarece sunt în stare de suspendare.

După incidentele de la Sf. Gheorghe, când Andrei Chivulete a oprit partida pentru scandări xenofobe, Comisia de Disciplină a FRF a decis că fanii echipei lui Mititelu nu au voie să participe la meciuri pe teren neutru sau în deplasare.

ADVERTISEMENT

„De data asta nu vin. Nu vin că le e teamă, ci pentru că am impresia că sunt vânați. Doamne ferește vă spun că și mie mi-a fost teamă să nu fie un nou Tg. Mureș, dar păstrând proporțiile. Pentru că la vâltoarea care s-a creat cu acest eveniment, ai noștri nu prea sunt duși la biserică mulți dintre ei, putea să iasă ceva foarte rău.

E o presiune uriaș pentru noi. E primul meci cu o miză atât de mare pentru o echipă care vină de jos. Asta e miza și încrederea mea că avem jucători maturi. I-am văzut și aseară foarte echilibrați și siguri pe ei.

ADVERTISEMENT

Mi-au dat optimism că o să facă un meci bun pentru că ei vor să mergă la victorie din minutul 1, pentru că doar așa avem șanse. Nu stăm la cutie”, a declarat Adrian Mititelu, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA.

VEZI VIDEO MAI JOS

FC U Craiova 1948 este una dintre cele mai în formă echipe din SuperLiga. În 2023, trupa lui Nicolo Napoli n-a pierdut decât un meci, etapa trecută, la Sibiu, scor 0-1, cu Hermannstadt. De cealaltă parte, Sepsi e în criză. Covăsenenii au în acest an doar o victorie, trei înfrângeri și patru rezultate de egalitate.

ADVERTISEMENT

Fanatik SuperLiga, emisiunea care vă pune la dispoziție cele mai tari exclusivități din fotbalul românesc, poate fi urmărită în fiecare zi de luni până vineri, de la 10:30. Cu Horia Ivanovici, luni marți și vineri, și Ioana Cosma, miercuri și joi, ca prezentatori. Fanatik SuperLiga este LIVE pe site-ul FANATIK.RO, pe canalul de YouTube FANATIK, pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial, contul FANATIK de pe Tik-Tok, dar și pe contul de Twitch FANATIK.

ADVERTISEMENT