Sport

FC U Craiova 1948 – Farul 4-0, în etapa 8 din SuperLiga. Oltenii s-au distrat cu echipa lui Hagi

FC U Craiova se impune categoric în fața campioanei Farul, scor 4-0. Echipa lui Hagi, dezastru în Bănie.
03.09.2023 | 22:18
FC U Craiova 1948  Farul 40 in etapa 8 din SuperLiga Oltenii sau distrat cu echipa lui Hagi
FCU Craiova, victorie spectaculoasă în fața campioanei Farul. Sursă foto: Sportpictures.eu
ADVERTISEMENT
03-09-2023
17:30

FC U Craiova - Farul 4-0 (Van Durmen 18, Albu 45+1, Baeten 58, Bauza 80)

Vezi aici cele mai importante faze

Clasament SuperLiga. Sursă foto: Captură Flashscore.ro
Clasament SuperLiga. Sursă foto: Captură Flashscore.ro

Min. 90+4: Final de meci.

Min. 80 – GOOOL FC U Craiova!!! Bauza înscrie cu o finalizare elegantă, după o acțiune prelungită de atac a gazdelor.

Min. 58 – GOOOL FC U Craiova!!! Chițu se distrează cu defensiva lui Hagi, îi pasează lui baeten care marchează cu latul din 7 metri.

Min. 45+1 – GOOOL FC U Craiova!!! Chițu protejează excelent o minge în careul Farului, aștepată susținere și îi pasează lui Albu care înscrie din alergare.

Min. 18 – GOOOL FC U Craiova!!! Compagnucci centrează perfect din dreapta și Van Durmen deschide scorul cu o lovitură de cap de la 10 metri.

Min. 10 – Mazilu pătrunde viguros în stânga, șutează la scurt, dar Popa respinge în corner.

Min. 1 – A început meciul.

FC U Craiova: R. Popa – Compagnucci, Lacroix, Henriques, Mascarenhas – Dr. Albu, V. Achim – Baeten, Bauza, Van Durmen – Chițu. Rezerve: Gurău – Negru, Padula, V. Pop, Sidibe, Blidar, Bahassa, Blănuță, Ibrahim. Antrenor: Dan Vasilică

Farul: Aioani – Dussaut, Boli, M. Popescu, Kiki – Artean, Dr. Nedelcu, Grameni – Vînă, L. Munteanu, Mazilu. Rezerve: Buzbuchi – Grigoryan, D. Sîrbu, Marins, N. Popescu, Băluță, Budescu, Queiros, Sali. Antrenor: Gheorghe Hagi

Meciul FC U Craiova 1948 – Farul are loc duminică, 3 septembrie, cu începere de la ora 21:30, în cadrul etapei a 8-a din SuperLiga. Echipa olteană, care e în continuare în căutare de antrenor, vrea să profite de marea decepție a Farului din cupele europene, eliminarea din play-off-ul Conference League în fața finlandezilor de la HJK Helsinki, prima eliminare a unei echipe din România în Europa în fața unui club din Finlanda.

Unde se joacă meciul FC U Craiova 1948 – Farul

Confruntarea FC U Craiova 1948 – Farul se desfășoară duminică, 3 septembrie, de la ora 21:30, pe stadionul Ion Oblemenco din Bănie, în etapa a 8-a din SuperLiga. După ce l-a demis intempestiv pe Nicolae Dică după doar câteva meciuri patronul craiovenilor, Adrian Mititelu, a încercat aducerea lui Marius Șumudică, dar după ce totul părea rezolvat, s-a iscat un scandal de proporții între cei doi pe tema contractului și, evident, totul a căzut iar Craiova încă mai aleargă după un antrenor cu licență PRO.

ADVERTISEMENT

Farul vine după marea rușine de la Helsinki, eliminarea din play-off-ului Conference League după o prestație în multe momente la limita penibilului, în special în apărare, unde marcajul a fost inexistent iar gafele au curs una după alta. Oltenii vor să profite de acest moment greu pentru echipa lui Gică Hagi, dar trebuie să o facă în continuare fără fani, certați cu familia Mititelu.

Cine transmite la TV partida FC U Craiova 1948 – Farul

Partida FC U Craiova 1948 – Farul se joacă duminică, 3 septembrie, de la ora 21:30, pe stadionul Ion Oblemenco din Bănie, în etapa a 8-a din SuperLiga și va fi televizată în direct pe canalele Digi Sport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport 1. O mai puteți viziona intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

Duminică, 3 septembrie, se poate spun că va fi ultima zi care va aminti de vara toridă, pentru că maxima va ajunge la 32 de grade, cu cer senin permanent, dar de luni va scădea la 21 de grade, cu reprize de ploaie. Seara, la ora meciului vor fi în jur de 27-28 de grade. Arbitrul partidei a fost desemnat Marian Barbu din Făgăraș.

Ce absențe sunt în întâlnirea FCU Craiova 1948 – Farul

Oltenii au marea problemă că nu au reușit să numească un antrenor principal cu licență PRO și vor fi nevoițo să stea din nou la marginea terenului cu Dan Vasilică, acesta fiind de fapt un preparator fizic. Lotul nu are probleme pentru acest meci, astfel încât cei patru jucători cheie, Baeten, Bauza, Bahassa lu Chișu nu vor lipsi.

ADVERTISEMENT

La Farul e o stare de mare tensiune în vestiar, Gică Hagi fiind extrem de supărat atât pentru eliminarea din play-off-ul Conference League dar mai ales pentru jocul foarte prost al echipei sale și anunță că orice fotbalist este de vânzare. Dobrogenii vin să câștige la Craiova, pentru a recupera din punctele pierdute în campionat pentru că obiectivul unu a fost calificarea în grupele Conference  League.

Cote la pariuri la jocul FC U Craiova 1948 – Farul

Pentru casele de pariuri meciul de la  Craiova este unul foarte echilibrat. Farul a primit un ușor avantaj pentru cele trei puncte, adică 2,45 față de 2,90 pentruj echipa patronată de familia Mititelu. Șansă dublă X2 are cotă 1,40 iar șansă dublșă 1X cotă 1,55. Gol marcat de oaspeți are cotă 1,35 iar al gazdelor ajunge la 1,45.

ADVERTISEMENT

Sunt doar patru meciuri directe între cele două formații de la promovarea oltenilor și de la rebranduirea numelui constănțenilor și FC U Craiova 1948 nu a gustat din dulceața victoriei. Are trei eșecuri, două pe teren propriu și tot în Bănie a scos unicul punct în 2021. Motive serioase pentrru olteni de a se teme de acest meci.

ADVERTISEMENT