Sport

FC U Craiova – FC Botoșani 2-0, în etapa 19 din SuperLiga. Gură de oxigen pentru oltenii lui Mititelu

FC U Craiova s-a impus cu unele emoții în fața lui FC Botoșani scor 2-0, și s-a îndepărtat și mai mult de cele două locuri direct retrogradabile.
11.12.2023 | 18:41
FC U Craiova  FC Botosani 20 in etapa 19 din SuperLiga Gura de oxigen pentru oltenii lui Mititelu
Aurelian Chițu, Gabriel Compagnucci, Junior Pius, Jean Armel Drole sunt în lupt pentru balon la meciul FC U Craiova - FC Botoșani. Sursă foto: Cătălin CIUPUREANU/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT
11-12-2023
14:30

FC U Craiova - FC Botoșani 2-0 (Lacroix 20, Bauza 76)

Vezi aici cele mai interesante faze

Final de meci – FC U Craiova învinge pe FC Botoșani, scor 2-0, într-un meci pe care l-a dominat, dar în care a trăit periculos și putea să piardă puncte importante.

sup

Min. 76 – GOOOL FC U Craiova!!! Botoșaniul are o ocazie importantă, dar nu finalizează, Blănuță îi pasează lui Bauza care face o curtă de 50 de metri și înscrie pe lângă Ducan.

Min. 67 – Golul lui Chițu a fost anulat corect pentru o poziție de ofsaid.

Min. 46 – A început repriza secundă.

Min. 45 – Oltenii au dominat destul de clar prima repriză, dar nu și-au creat foarte multe ocazii de poartă și intră la pauză cu un avantaj subțire.

Min. 20 – GOOOL FC U Craiova!!! Chițu își așază mingea perfect cu capul lui Lacroix și acesta deschide scorul cu un șut din 6 metri.

Min. 17 – Ducan mai are o intervenție bună la șutul lui Padula

Min. 16 – Blidar șutează din unghi, dar Ducan este atent și reține.

Min. 1 – A început meciul.

Echipele de start la meciul FC U Craiova – FC Botoșani.

  • FC U Craiova: Gurău – Negru, Compagnucci, Lacroix, Padula – Achim, Van Dirmen – Baeten, Bauza, Blidar – Chițu. Rezerve: Mogoșanu – D. Albu, Blănuță, Buta, Henriques, Ibrahim, M. Ilie, V. Pop, Sidibe. Antrenor: Giovanni Constantino.
  • FC Botoșani: Ducan – Benzar, Mutombo, Pius, Dragu – David, Dican, Florescu – N’Goma, Drole, Friday. Rezerve: Ureche – Casap, Cioiu, Dragomir, Olinga, Petro, Pinson, Sadiku, Șeroni. Antrenor: Andrei Patache.

Meciul FC U Craiova 1948 – FC Botoșani are loc luni, 11 decembrie, cu începere de la ora 17:00, în cadrul etapei a 19-a din SuperLiga. Oltenii întâlnesc „lanterna roșie”, fără nicio victorie în  18 etape, motiv pentru care antrenorul gazdelor, italianul Giovanni Costantino, a atras atenția asupra faptului că oaspeții vor veni disperați după puncte.

Unde se joacă meciul FC U Craiova 1948 – FC Botoșani, în etapa 19 din SuperLiga

Întâlnirea FC U Craiova 1948 – FC Botoșani se dispută luni, 11 decembrie, de la ora 17:00, pe stadionul „Ion Oblemenco” din Cetatea Băniei, în etapa a 19-a din SuperLiga. Evident, jucând pe teren propriu cu ultima clasată, organizatorii nu își fac mari iluzii privind numărul de spectatori care se vor afla în tribune.

ADVERTISEMENT

Numărul scăzut de fani ai echipei patronate de familia Mititelu se explică și prin faptul că relația dintre suporteri și familia Mititelu este una precară, patronii fiind acuzați că au destabilizat prin deciziile lor, mai ales referitor la schimbările de antrenori, situația la echipă.

Cine transmite la TV partida FC U Craiova 1948 – FC Botoșani

Partida FC U Craiova 1948 – FC Botoșani se joacă luni, 11 decembrie, de la ora 17:00, pe stadionul Ion Oblemenco din Cetatea Băniei, în etapa a 19-a din SuperLiga. Ea va fi transmisă pe micile ecrane pe posturile Digi Sport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport 2. O mai puteți viziona intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

La Craiova, luni, 11 decembrie, săptămâna începe cu o vreme frumoasă, după zile bune localnicii urmând a se bucura din nou de prezența soarelui, ce e drept unul fără puterea obișnuită, dar cerul va fi mai mult senin și nu există pericol de ploaie sau ninsoare. Maxima zilei va atinge 6 grade și poate doar cu un grad mai puțin să fie la ora partidei arbitrată de Ionuț Coza din Cernica.

Ce jucători lipsesc din confruntarea FC U Craiova 1948 – FC Botoșani

Italianul Giovanni Constantino are două probleme serioase de lot pentru acest meci. Este vorba despre doi dintre cei mai buni jucători din formula de start, ambii omponenți ai celebrului trio B, adică de mijlocașul belgian Baeten, care are șanse mici de a fi recuperat după o accidentare suferită etapa trecută, și de suspendatul Bahassa.

ADVERTISEMENT

La FC Botoșani, echipă pe care Valeriu Iftime vrea să o vândă unor belgieni, s-a golit mult infirmieria, mai mereu plină pe parcursul acestui sezon. Singurul jucător absent este și omul cel mai important din atac, el accidentându-se grav la început de sezon și absența lui fiind vizibilă și de pe Marte. Este vorba despre golgeterul echipei, Sebastian Mailat.

Cote la pariuri la jocul FC U Craiova 1948 – FC Botoșani

Casele de pariuri merg pe mâna echipei craiovene pentru cele trei puncte în acest meci. Gazdele au cota de 1,80 la victorie, în timp ce echipa fără nici un succes până acum a primit 4,40 pentru a sparge gheața în Bănie. Șansă dublă X2 are cotă de 1,80, iar un gol înscris de oaspeți valorează 1,65.

ADVERTISEMENT

Sunt în total șapte meciuri directe în SuperLiga după promovarea oltenilor, iar bilanțul este echilibrat, cu trei succese craiovene, două remize și două victorii pentru FC Botoșani. În Bănie nu s-au disputat decât două și ambele au revenit la limită gazdelor, 1-0 și 3-2.

ADVERTISEMENT