Sport

FC U Craiova 1948 – FC Botoşani 1-0, în etapa 29 din SuperLiga. Victorie pentru olteni, care vin la un punct de Sepsi și de play-off. Cum arată clasamentul

FC U Craiova 1948 - FC Botoşani 1-0, în etapa 29 din SuperLiga, iar echipa antrenată de Nicolo Napoli se apropie la un singur punct de Sepsi, ocupanta locului 6.
04.03.2023 | 18:42
FC U Craiova 1948  FC Botosani 10 in etapa 29 din SuperLiga Victorie pentru olteni care vin la un punct de Sepsi si de playoff Cum arata clasamentul
FC U Craiova întâlnește FC Botoșani în runda cu numărul 29 din SuperLiga.
ADVERTISEMENT
04-03-2023
17:01

Cum arată clasamentul după FC U Craiova 1948 - FC Botoșani 1-0

FC U Craiova a reușit să o învingă cu 1-0 pe FC Botoșani prin golul lui Ganea, care a finalizat în stil de atacant mare o pasă primită de la Blănuță. Un rezultat grație căruia oltenii se apropie la numai un punct de Sepsi, ocupanta ultimului loc care asigură prezența în play-off. Covăsnenii vor juca luni, acasă, contra campioanei en-titre, CFR Cluj.

De partea cealaltă, FC Botoșani își continuă seria partidelor fără victorie și este pe locul 12, cu 31 de puncte.

04-03-2023
13:45

FC U Craiova 1948 - FC Botoșani 1-0 (Ganea 45)

Vezi aici cele mai importante faze.

Min.90+3: Final de meci.

Min.84: Mascarenhas șutează puternic, de la mare distanță, mingea trece puțin peste poarta lui Pap.

Min.80: Zabou este găsit printre fundașii centrali, șutează din prima, dar Gurău își salvează din nou echipa.

Min.70: Gurău scoate excelent un șut al lui Pinson.

Min.55: Dragu este găsit excelent în careu, scapă singur, dar șutul său este scos de Gurău, iar mai apoi Paramatti respinge balonul de pe linia porții.

Min.52: Camara combină cu Cioiu, iar acesta șutează de la marginea careului, dar trimite mingea mult peste poartă.

Min.46: Startul reprizei secunde.

Min.45+3: Final de primă repriză.

Min.45: GOOOL FC U Craiova. Blănuță este deschis în adâncime, îl întoarce pe Mutombo, pasează la Ganea, iar acesta pivotează și marchează.

Min.44: Bahassa centrează în 8 metri și Mboko își salvează echipa, blocându-l pe Blănuță în momentul șutului.

Min.36: Șut puternic al lui Dragoș Albu, de la 25 de metri, Pap scoate cu greu, dar faza se termină doar cu un corner.

Min.31: Vladislav Blanuță are o șansă de gol, dar lovitura sa de cap se duce pe lângă.

Min.27: Bahassa reia din prima de la marginea careului, dar exact pe Pap, care reține.

Min.15: Un prim sfert de ceas fără vreo ocazie mare și fără șut pe poartă.

Min.1: Start meci

Echipele de start

FC U Craiova 1948: Gurău – Paramatti, Duarte, Henriques – Negru, Baeten, Albu, Mascarenhas – Ganea, Bahassa, Blănuță. Rezerve: Mogo, Huyghebaert, Achim, Zanfir, Van Durmen, Asamoah, Sidibe, Giovanni, Jibril. Antrenor: Nicolo Napoli. 

FC Botoșani: Pap – Mboko, Sadiku, Mutombo, Țigănașu – Ivanov, Dican, Cioiu – Dragu, Mailat, Camara. Rezerve: Ducan, David, Dragomir, Burlacu, Florescu, Zabou, Pinson, Roman, Dahoma. Antrenor: Flavius Stoican. 

Meciul FC U Craiova 1948 – FC Botoşani are loc sâmbătă, 4 martie, cu începere de la ora 17:00, în cadrul etapei 29 din SuperLiga. Oltenii se află pe locul 7, cu 37 de puncte, la patru lungimi în spatele ultimului loc din play-off, Sepsi Sf. Gheorghe, însă speră ca partida directă cu Sepsi, pierdută la masa verde cu 3-0, să se rejoace.

Unde se joacă meciul FC U Craiova 1948 – FC Botoşani

Întâlnirea FC U Craiova 1948 – FC Botoşani se dispută sâmbătă, 4 martie, de la ora 17:00, pe stadionul Ion Oblemenco din Cetatea Băniei, în  etapa 29 din SuperLiga. Este ultimul meci acasă pentru oamenii lui Nicolo Napoli în sezonul regulat şi rămâne de văzut doar unde va evolua mai departe, în play-off sau în play-out.

ADVERTISEMENT

Deşi conflictul dintre fanii olteni şi familia Mititelu, patronii clubului, nu a fost stins Adrian Mititelu a anunţat că nu va fi nici o interdicţie de acces pe stadion pentru public iar pentru sexul frumos accesul va fi liber ca dar pentru apropiata zi de 8 martie. Dar dacă va apărea un focar de scandal pe stadion va cere întreruperea partidei până la evacuarea celor vinovaţi.

Cine transmite la TV partida FC U Craiova 1948 – FC Botoşani

Partida FC U Craiova 1948 – FC Botoşani se joacă sâmbătă, 4 martie, de la ora 17:00, pe stadionul Ion Oblemenco din capitala judeţului Dolj, în etapa 29 din SuperLiga şi va fi televizată pe posturile Digi Sport 1, Orange Sport 1 şi Prima Sport 1. O mai puteţi urmări intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

La Craiova sâmbătă, 4 martie, nu va fi o vreme frumoasă, cerul rămânând noros pe tot parcursul zilei dar cu toate acestea pericolul de ploaie este extrem de scăzut. Maxima zilei va ajunge la 12 grade, o temperatură care se va regăsi şi la ora meciului, care va fi condus de arbitrul clujean Horaţiu Feşnic.

Ce absenţe există în meciul FC U Craiova 1948 – FC Botoşani

Antrenorul Nicolo Napoli are probleme de lot destul de importante pentru acest meci, pentru că îl lipsesc exact două dintre motoarele de la mijlocul terenului, jucători cu calitate de destabilizare a apărărilor adverse prin driblig precum belgianul Baeten şi argentinianul Bauza. Fără Bauza s-a văzut cum a jucat Craiova în ultima etapă, cu Chindia, fără nici un pic de inventivitate.

ADVERTISEMENT

Flavius Stoican e lipsit în continuare de turnul de control din apărare, uriaşul Şeroni. Problema moldovenilor este că nu joacă rău, dar construiesc destul de previzibil în atac şi lasă spaţii mari la mijloc, pentru că au un joc destul de lent. În plus moralul nu e tocmai OK după golul primit de la Rapid în prelungiri, după ce abia egalaseră.

Cote la pariuri la jocul FC U Craiova 1948 – FC Botoşani

Casele de pariuri acordă cota de 2,00 la victorie echipei pregătite de Nicolo Napoli şi un 4,40 oaspeţilor pentru a ieşi învingători de pe stadionul Ion Oblemenco. Pentru şansă dublă 1X cota este de 1,25 iar pentru şansă dublă X2 ajunge la cota de 1,65. Un gol înscris de olteni valorează 1,25 iar o reuşită a moldovenilor înseamnă 1,70.

ADVERTISEMENT

Un singur precedent avem din acest meci la nivel de Superliga pe stadionul din Craiova, cel din sezonul trecut, când am avut parte de un meci frumos, cu cinci goluri, câştigat de echipa olteană cu scorul de 3-2, goluri ale lui Claudiu Bălan, Bauza şi Compagno, respectiv dubla lui Roman II. Nici unul dintre marcatorii Craiovei nu va fi acum pe teren,  Bauza fiind singurul care se mai află în lot.

 

 

 

ADVERTISEMENT