Sport

FC U Craiova 1948 – FC Voluntari 3-3. Remiză spectaculoasă în prima etapă din play-out SuperLiga. Oltenii scapă victoria din mână

FC U Craiova şi FC Voluntari au remizat, scor 3-3, în primul meci al etapei de play-out. Oltenii urcă pe primul loc în play-out, la egalitate cu Petrolul, 27 de puncte.
14.04.2023 | 17:03
FC U Craiova 1948  FC Voluntari 33 Remiza spectaculoasa in prima etapa din playout SuperLiga Oltenii scapa victoria din mana
FC U Craiova 1948 - FC Voluntari 3-3. Remiză spectaculoasă în prima etapă din play-out SuperLiga. Oltenii scapă victoria din mână. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT
14-04-2023
14:08

FC U Craiova 1948 - FC Voluntari 3-3 (Bahassa 22, Chiţu 53, Bauza 70 / Aliji 67, Nemec 78, Florea 82)

VEZI CELE MAI IMPORTANTE FAZE VIDEO

FINAL DE MECI! Un 3-3 spectaculos pe Ion Oblemenco. Oltenii au condus cu 2-0 şi 3-1, dar Voluntari a fost răsplătită în final pentru prestaţia foarte bună din Bănie. Nemec şi Florea au reuşit să echilibreze tabela în final. 

Min. 82: GOOOOOOOOOL, FC Voluntari! Daniel Florea marchează cu o lovitură de cap şi ilfovenii revin de la 1-3 la 3-3 în doar 4 minute. 

Min. 78: GOOOOOOOL, FC Voluntari! Nemec profită de respingerea greşită a lui Gurău şi trimite în poartă. 

Min. 70: GOOOOOOOL FC U Craiova! Bauza marchează pentru 3-1 după un şut deviat de Armaş

Min. 67: GOOOOOOOOL, Voluntari! Aliji marchează. Centrarea sa este deviată de Duarte, iar Gurău este învins. 

Min. 53: GOOOOOL FC U Craiova! Chiţu marchează cu un şut din interiorul careului. Din nou împotriva cursului jocului pentru că oaspeţii au irosit şanse importante. 

PAUZĂ! Oltenii intră în avantaj la cabine. 

Min. 36: Ocazie uriaşă pentru oaspeţi. Vadim Raţă trimite cu capul în bară din 6 metri, singur-singurel. Voluntari a dominat meciul până acum, dar oltenii sunt cei care au marcat. 

Min. 22: GOOOOOOOOOOOL, FC U Craiova! Bahassa deschide scorul cu un şut de la 25 de metri. Portarul Popa are o parte de vină

Min. 18: Ricardinho ratează o şansă importantă pentru oaspeţi. Voluntari are un start bun de meci. 

Start de meci! 

FC U Craiova 1948: Gurău – Negru, Duarte, Henriques, Mascarenhas – Albu, Asamoah – Giovanni, Bauza, Bahassa – Chițu. Rezerve: Popa, Huyghebaert, Ciobanu, Zanfir, Baeten, Mario Ilie, Jibril, Ganea, Blănuță. Antrenor: N. Napoli. 

FC Voluntari: Popa – Ricardinho, Matricardi, Armaș – Aliji, Meleke, Sigurjonsson, Costin – Rață, Veiga Lopes, Nemec. Rezerve: Fernandez, Paz, Dumiter, Merloi, Andreș, A. Meleke, Răduț, Florea, Tavares. Antrenor: L. Ciobotariu. 

Meciul FC U Craiova 1948 – FC Voluntari are loc vineri, 14 aprilie, cu începere de la ora 18:00, în cadrul etapei a 4-a din play-out-ul SuperLigii. Oltenii vin după un reconfortant succes cu 3-1 la Mediaș contra lui U Cluj și se află pe locul 8, adică 2 din play-out, cu 26 de puncte.Ilfovenii, neînvinși în cele trei runde, ocupă poziția 10, adică 4 în play-out, cu 22 de puncte.

Unde se joacă meciul FC U Craiova 1948 – FC Voluntari, în etapa 4 din play-out SuperLiga

Întâlnirea FC U Craiova 1948 – FC Volutnari se dispută vineri, 14 aprilie, de la ora 18:00, pe stadionul „Ion Oblemenco” din Cetatea Băniei, în etapa 4 din play-out-ul SuperLigii.

ADVERTISEMENT

Ilfovenii vin deciși să câștige, deoarece speră în continaure să termine pe unul dintre primele două locuri și a juca astfel barajul de Conference League. Speranțele echipei lui Liviu Ciobotariu sunt susținute de faptul că echipa se află într-un moment bun, fiind neînvinsă de nmai multe etape.

La Craiova va fi  o problemă pentru cei de la FC Voluntari, pentru că vor trebui să suporte și presiunea fanilor echipei lui Mititelu, recunoscuți a fi unii dintre cei mai dificli suporteri din SuperLiga. Extrem de conflictuali, ei au generat mai probleme echipei prin comportamentul lor, mergând până la suspendarea meciului de la Sfântu Gheorghe, pentru scandări xeonofobe și rasiste, meci ulterior rejucat.

ADVERTISEMENT

Cine transmite la TV partida FC U Craiova  1948 – FC Voluntari

Partida FC U Craiova 1948 – FC Voluntari se joacă vineri, 14 aprilie, de la ora 18:00, pe stadionul „Ion Oblemenco” din Craiova, în etapa 4 din play-out. Este transmisă în direct pe micile ecrane pe canalele Digi Sport 1, Orange Sport 1 şi Prima Sport 2. O mai puteţi urmări intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE STREAM.

Din păcate pentru iubitorii fotbalului din Cetatea Banilor, vineri, 14 aprilie, nu vom avea un timp prielnic fotbalului. Va fi o vreme închisă pe tot parcursul zilei şi ceea ce este cel mai rău sunt mari şanse de precipitaţii în reprize în mai multe rânduri, inclusiv la ora meciului. Maxima din termometre va fi de 15 grade la ora amiezii.

ADVERTISEMENT

Ce jucători lipsesc din confruntarea FC U Craiova 1948 – FC Voluntari

Victoria de la Mediaş, de o manieră categorică, în faţa lui U Cluj, a mai liniştit puţin apele tulburi din vestiarul oltenilor. Antrenorul Nicolo Napoli are aceleaşi probleme de lot din partidele anterioare, evident cea mai grea fiind nerecuperarea mijlocaşului belgian Baeten. Nici Vlad Achim şi Paramattiv nu sunt refăcuţi.

Liviu Ciobotariu rămâne doar cu închizătorul ceh Droppa pe lista absenţilor, ceea ce nu este nici cea mai mică problemă. În rest, toate piesele grele ale ilfovenilor, fundaşii Armaş şi Matricardi, mijlocaşii Sigurjonsson, Meleke şi Raţă şi atacanţii Damaşcan şi Nemec sunt apte de joc.

ADVERTISEMENT

Cote la pariuri la jocul FC U Craiova 1948 – FC Voluntari

Meciul de la Craiova este destul de echilibrat. Echipa locală are cotă 2,35 pentru a câştiga, în timp ce oaspeţii au cotă de 3,50. Şansă dublă „1X” are cotă 1,35, iar şansă dublă „X2” are cotă de 1,65. Un gol marcat de olteni ajunge la cota de 1,35, iar o reuşită a ilfovenilor are 1,55. Dacă se vor marca două goluri minim în meci vom sjunge ls cota de 1,50.

Nu sunt foarte multe meciuri între cele două echipe. În campionat, în acest sezon fiecare echipă s-a impus acasă, dar în urmă cu un an ilfovenii au fost naşii echipei lui Adrian Mititelu, cu victorii în ambele partide. FC U Craiova mai echilibrat bilanţul prin succesul din acest an din Cupa României.

ADVERTISEMENT