Sport

FC U Craiova 1948 – Rapid 1-0, în etapa a 10-a din SuperLiga. Golul lui Sidibe întrerupe seria bună a giuleștenilor. Cum arată clasamentul. Video

FC U Craiova - Rapid, în etapa a 10-a din SuperLiga, pe stadionul din Târgu Jiu, s-a terminat 1-0. Sidibe a înscris unicul gol.
10.09.2022 | 20:34
FC U Craiova 1948  Rapid 10 in etapa a 10a din SuperLiga Golul lui Sidibe intrerupe seria buna a giulestenilor Cum arata clasamentul Video
Sekou Sidibe a deschis scorul în derby-ul FC U Craiova - Rapid. Sursa foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT
10-09-2022
18:19

FC U Craiova - Rapid 1-0 (Sidibe 55)

Rapid rămâne lider, chiar și după eșecul cu FCU Craiova.

clasament SuperLiga

Cele mai importante FAZE VIDEO AICI

Min. 90+4: S-a terminat meciul!

Min. 87: Incidente în tribune provocate de suporterii rapidiști. Au intervenit forțele de ordine

Min. 85: Bauza înscrie, dar centralul Marin Barbu a văzut un henț și a anulat reușita

Min. 74: Foarfecă Bauza, intervenție senzațională a lui Horațiu Moldovan

Min. 56: 1-0 GOOOOOOL FC U Craiova! Centralul partidei validează reușita lui Sidibe după intervenția VAR

Min. 55: Sidibe înscrie, dar tușierul a ridicat fanionul

Min. 53: Ocazie mare pentru FC U Craiova

Min. 46: S-a reluat meciul de la Târgu Jiu

Min. 45: S-a terminat prima repriză.

Min. 44: Achim șutează în forță, dar Moldovan intervine salvator și respinge minea în bară

Min. 37: Gabi Iancu șutează violent, dar mingea lovește bara

Min. 30: Alex Ioniță este eliminat pentru o intrare criminală la un adversar 

Min. 14: Șutul lui Iancu trece mult pe lângă poartă.

Min. 1: A început partida.

FC U Craiova: Popa – Negru, Duarte, Papadopoulos, Huyghebaert – Van Durmen, Vl. Achim – Sidibe, Baeten, Bahassa – Iancu. Rezerve: Mogoșanu – Paramatti, Enache, Dr. Albu, D. Croitoru, Marquet, Chițu, Bauza, G. Ganea. Antrenor: Marius Croitoru

Rapid: H. Moldovan – Onea, Săpunaru, Dr. Grigore, Jr. Morais – Kait, Al. Albu, Al. Ioniță II – Sefer, Dugandzic, Mățan. Rezerve: Drăghia – Ignat, Al. Iacob, A. Ciobanu, Crepulja, Pănoiu, Papeau, V. Costache, Fl. Ștefan. Antrenor: Adrian Mutu

Meciul FC U Craiova 1948 – Rapid are loc sâmbătă, 10 septembrie, cu începere de la ora 21:30, în cadrul etapei a 10-a din SuperLiga. Rapid este liderul campionatului, cu un parcurs de-a dreptul excepţional, 21 de puncte, în timp ce oltenii familiei Mititelu se poziţioneză pe locul 11, cu tot atâtea puncte. Însă echipa lui Marius Croitoru joacă un fotbal frumos, de atac.

Unde se joacă meciul FC  U Craiova 1948 – Rapid

Confruntarea FC U Craiova 1948 – Rapid se desfăşoară sâmbătă, 10 septembrie, de la ora 21:30, pe stadionul Tudor Vladimirescu din Târgu Jiu, acolo unde a doua echipă a Craiovei a ales să dispute partidele de acasă, după ce gazonul stadionului Ion Oblemenco din Bănie a necesitat înlocuirea sa, lucru care încă nu a fost terminat în totalitate.

ADVERTISEMENT

Acest exod al oltenilor nu are însă o influenţă foarte mare, pentru că fanii echipei patronate de Adrian Mititelu s-au deplasat la Târgu Jiu în număr destul de important, câteva mii iar la acest meci pe lângă ei cel puţin încă o mie de oameni o va constitui masa suporterilor giuleşteni, care însoţesc mereu echipa în număr apreciabil în fiecare deplasare.

Cine transmite la TV partida FC U Craiova – Rapid

Partida FC U Craiova – Rapid se joacă sâmbătă, 10 septembrrie, de la ora 21:30, pe stadionul Tudor Vladmirescu din Târgu Jiu în etapa a 10-a din SuperLiga şi va fi transmisă în direct pe micile ecrane pe canalele Digi Sport 1, Orange Sport 1 şi Prima Sport 1. O mai puteţi viziona şi intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

Dacă în majoritatea regiunilor vremea pentru ziua de sâmbătă, 10 septembrie, s-a dovedit a fi una mai puţin prietenă cu sportul în aer liber, plouând pe o arie extinsă, la Târgu Jiu sâmbătă, 10 septembrie, lucrurile au stat mult mai bine, maxima zilei fiind de 26 de grade şi fără ameninţare de precipitaţii. Meciul a fost încredinţat arbitrului din Făgăraş Marian Barbu.

Ce absenţe sunt în întâlnirea FC U Craiova 1948 – Rapid

Rapid a primit o serioasă lovitură chiar în dimineaţa partidei de la Târgu Jiu. Antrenorul echipei giuleştene, fostul internaţional Adrian Mutu, a acuzat în cursul dimineţii o stare de rău, însoţită de febră şi medicii de la spitalul din localitate l-au informat că este vorba de o criză de apendicită acută, care necesită urgent inteevenţie chirurgicală.

ADVERTISEMENT

Mutu a ajuns la Bucureşti la Spitalul Clinic Floreasca unde a şi fost operat şi va lipsi de la partida echipei sale, pe bancă urmând a se afla asistentul Briliantului, Alin Chiţa. Nu sunt absenţe notabile în loturile celor două echipe, la craioveni o veste importantă pentru Marius Croitoru fiind revenirea argentinianului Juan Bauza.

Cote la pariuri la jocul FC U Craiova 1948 – Rapid

Rapid este liderul, distanţa dintre cele două echipe este de nu mai puţin de zece puncte în favoarea giuleştenilor, dar cu toate acestea, oarecum surprinzător, casele de pariuri merg pe mâna echipei lui Marius Croitoru, care are o cotă de 2,50 la victorie faţă de 3,20 primit de Rapid. Şansă dublă 1X ajunge la cota de 1,45 iar un gol înscris de Rapid e evaluat la 1,55.

ADVERTISEMENT

Poate că aceste cote au legătură şi cu faptul că Rapid nu a reuşit în şase meciuri să învingă niciodată echipa familiei Mititelu, trei dintre jocuri derulându-se la nivelul eşalonului secund şi alte trei în SuperLiga sezonul trecut, când au fost două victorii la scor identic pentru FC U Craiova 1948 cu 3-2 şi un egal alb.

 

 

 

ADVERTISEMENT