Sport

FC U Craiova face lumină în cazul antrenorului Adrian Mutu. ”Nu se face primăvară după 8 etape”

FC U Craiova a înregistrat sâmbătă al patrulea eșec stagional, 0-1, la Pitești, cu FC Argeș, dar postul antrenorului Adrian Mutu nu este în pericol. Adrian Mititelu Jr face un apel la răbdare din partea suporterilor.
13.09.2021 | 17:28
FC U Craiova face lumina in cazul antrenorului Adrian Mutu Nu se face primavara dupa 8 etape
ADVERTISEMENT

După opt etape FC U Craiova ocupă poziția a 12-a a clasamentului, departe de pozițiile care asigură prezența în viitorul play-off al campionatului.

După două victorii, două remize și patru înfrângeri, parte a suporterilor olteni au început să se îndoiască de faptul că echipa lor ar putea să-și îndeplinească oiwctivul trasat de conducere la începutul sezonului.

ADVERTISEMENT

Adrian Mititelu Jr.: ”Este nevoie de timp ca jocul să dea roade”

Rezultatele neconvingătoare din primele opt etape ale campionatului în curs nu pun în pericol postul antrenorului Adrian Mutu, a dat asigurări fiul patronului FC U Craiova, Adrian Mitielu Jr.

Mai mult, conducerea clubului oltean a remis un comunicat în care în reconfirmă încrederea în fostul internațional și a făcut un apel la răbdarea suporterilor.

ADVERTISEMENT

”Ca urmare a zvonurilor apărute în presă, în privința demiterii antrenorului Adrian Mutu, clubul nostru face următoarele precizări:

• Conducerea clubului nu a discutat și nu a contactat niciun antrenor în vederea înlocuirii lui Adrian Mutu;

ADVERTISEMENT

• Conducerea clubului acordă în continuare încredere totală antrenorului Adrian Mutu și staff-ului său;

• Soarta staff-ului tehnic nu depinde de rezultatul meciului cu FCSB, dar nici de cel cu CSU!

Facem apel la răbdare și calmitate în privința rezultatelor. Este nevoie de timp ca jocul să dea roade, iar rezultatele să apară. Suntem un club ce a fost nimicit de două ori – o dată în 2011 și o dată în 2014.

ADVERTISEMENT

Nu se poate face primăvară după 8 etape, dar nici îngheț. Mai sunt multe meciuri de disputat și, cu siguranță, echipa va intra pe o pantă ascendentă.

Haideți cu toții la stadion, sâmbătă, de la ora 20:00, unde echipa noastră va înfrunta veșnica rivală din București, după 10 ani.

Echipa are nevoie de susținere, încredere și încurajări!”, au postat șefii clubului FC U Craiova pe pagina oficială de Facebook.

Clauza care îi asigură, momentan, liniștea lui Adrian Mutu

Așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate, ”Briliantul” a semnat  în această vară un contract valabil două sezoane, cu un salariu lunar de aproximativ 14.000 de euro și obiectivul de a construi un lot capabil să se bată de la egal la egal cu echipele aflate pe podium.

Adrian Mititelu Junior, fiul patronului clubului oltean, i-a introdus în contract și o clauză conform căreia Adrian Mutu ar putea fi demis dacă alb-albaștrii vor suferi patru eșecuri consecutive în noul sezon.

Deocamdată Adrian Mutu și staff-ul lui nu sunt în pericol să fie demiși, echipa, chiar dacă nu a mai câștigat de patru etape, neavând 4 eșecuri consecutive care să ”activeze” clauza amintită.

Fostul selecționer al naționalei de tineret a României a semnat la sfârșitul lunii mai un contract pe doi ani cu echipa patronată de Adrian Mititelu, acolo unde l-a înlocuit pe Eugen Trică.

ADVERTISEMENT