Sport

FC U Craiova – FC Hermannstadt 1-1, Live stream în etapa a 15-a din SuperLiga. Remiză după o luptă surdă, cu puține faze de poartă. Video

Vezi aici în format LIVE stream FC U Craiova 1948 - FC Hermannstadt. Jocul se desfăşoară sâmbătă, 22 octombrie, de la ora 21:45, în etapa a 15-a din SuperLiga.
22.10.2022 | 21:31
FC U Craiova  FC Hermannstadt 11 Live stream in etapa a 15a din SuperLiga Remiza dupa o lupta surda cu putine faze de poarta Video
FC U Craiova - Hermannstadt, confruntare între două echipe care încearcă să stopeze seriile de jocuri fără victorie.
ADVERTISEMENT
22-10-2022
17:34

LIVE FC U Craiova - FC Hermannstadt 1-0 (Bahassa 51 / Paraschiv 82)

Vezi aici cele mai importante faze

Min. 90 – Huyghebaert primește cartonașul galben pentru un fault din spate. După lovitura liberă, Butean reia din poziție foarte bună doar pe lângă poartă.

Min. 87 – O nouă schimbare la olteni. Gabi Iancu intră în locul lui Asamoah.

Min. 84 – Oaspeții încearcă să întoarcă rezultatul, dar șuturile lui Babic și Petrișor Petrescu sunt blocate.

Min.82 – GOOOL Hermannstadt. Acțiune prelungită de atac, centrare perfectă în șase metri și Paraschiv finalizează simplu. Gol la primul șut pe spațiul porții.

Min.81 – Chițu intră în locul lui Bahassa. La sibieni, Petrișor Petrescu îi ia locul lui Balaure.

Min.71 – Babic intră în locul lui Baba Alhassan.

Min. 67 – Iese Sidibe și intră Van Durmen.

Min. 58 – Schimbări la sibieni. Ies Oroian și Răuță, intră C. Popescu și S. Mino.

Min.52 – Avertisment pentru Răuță.

MIN.51 – GOOOOL FC U Craiova. Pasă bună a lui Bauza, pe poziție viitoare, mingea este deviată de Opruț până la Bahassa, care preia pe piept și înscrie.

Min.47 – Lorenzo Paramatti primeşte un cartonaş galben pentru împingerea unui adversar.

Min.43 – O acțiune mai periculoasă a gazdelor, mingea ajunge, după mai multe caramboluri, la Bauza, care șutează tare, dar Butean respinge în corner. La lovitura de colț, Paramatti reia cu capul, din poziție centrală, dar mingea trece pe lângă.

Min. 37 – Yassine Bahassa este avertizat pentru comportament nesportiv.

Min.35 – Gazdele au o posesie zdrobitoare (69% – 31%), dar nu au izbutit să pună în pericol poarta adversă. 

Min.20 – Butean face un fault tactic și vede cartonașul galben

Min.16 – La primul contraatac periculos al oaspeților, Balaure centrează perfect, dar Oroian, din 7-8 metri, șutează peste.

Min. 1 – A început meciul.

  • FC U Craiova: R. Popa – Negru, Duarte, Paramatti, Huyghebaert – Asamoah, Achim – Sidibe, Bauza, Bahassa – G. Ganea. Rezerve: Mogoșanu, G. Enache, R. Grigore, D. Albu, Van Durmen, Chițu, Iancu, Blănuță, Ibrahim. Antrenor: Paul Răducan.
  • FC Hermannstadt: Letica – Butean, Bejan, I. Stoica, Opruț – Răuță, Biceanu – Balaure, Baba Alhassan, Oroian – D. Paraschiv. Rezerve: Muțiu, Antoche, Medina Etienne, S. Mino, I. Năstăsie, P. Petrescu, C. Popescu, Babic, Hora. Antrenor: Marius Măldărășanu.

Meciul FC U Craiova 1948 – FC Hermannstadt are loc sâmbătă, 22 octombrie, cu începere de la ora 21:45, în cadrul etapei a 15-a din SuperLiga, rundă care pune capăt turului sezonului regulat. Vor fi faţă în faţă două echipe în criză profundă, oltenii fără victorie de patru etape pe locul 13, de baraj de supravieţuire, cu 15 puncte, sibienii trei eşecuri la rând, locul 5, cu 22 de puncte.

Unde se joacă meciul FC U Craiova 1948 – FC Hermannstadt

Confruntarea FC U Craiova 1948 – FC Hermannstadt se desfăşoară sâmbătă, 22 octombrie, de la ora 21:45, pe stadionul Ion Oblemenco din Cetatea Băniei, în etapa a 15-a din SuperLiga. Echipa patronată de familia Mititelu îşi propusese ca obiectiv, la început de sezon, cu Marius Croitoru pe bancă, prezenţa în play-off, dar la capătul turului sezonului regulat trebuie să lupte să iasă de pe locurile din subsol.

ADVERTISEMENT

Din acest motiv şi pentru faptul că a fost lăsat să plece antrenorul Marius Croitoru suporterii au promis să nu mai vină la stadion, pentru a încuraja echipa, ei acuzând anumiţi jucători din lot de faptul că ar fi complotat pentru înlăturarea unui tehnician care îi punea prea mult la muncă. Aşa încât la acest meci dacă în tribune vor fi maxim 3000 de spectatori va fi bine.

Cine transmite la TV partida FC U Craiova 1948 – FC Hermannstadt

Partida FC U Craiova – FC Hermannstadt se joacă sâmbătă, 15 octombrie, de la ora 21:45, pe stadionul Ion Oblemenco din capitala judeţului Dolj, în etapa a 15-a din SuperLiga şi va putea fi urmărită ls TV pe canalele Digi Sport 1, Orange Sport 1 şi Prima Sport 2. O mai puteţi viziona întrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

La Craiova pare că se întoarce vara, pentru că începând de sâmbătă, 22 octombrie, temperatura este în creştere pe fondul unei vremi foarte frumoase, cu cer permanent senin. Sâmbătă la ora amiezii vor fi 21 de grade iar zilele următoare se va ajunge şi la 24 de grade. La ora partidei însă va fi mult mai rece, în jur de 13-14 grade. Va conduce meciul arbitrul Horaţiu Feşnic din Cluj.

Ce jucători lipsesc din întâlnirea FC U Craiova 1948 – FC Hermannstadt

FC U Craiova 1948 are o problemă serioasă de lot, cel mai bun jucător din apărare, grecul Papadapoulos, devenind indisponibil pentru toate partidele rămase de jucat în acest an. În locul lui, lângă portughezul Duarte va evolua italianul Paramatti. Echipa a rămas deocamdată sub comanda lui Paul Răducan, directorul sportiv.

ADVERTISEMENT

FC Hermannstadt a terminat perioada magică şi a intrat în  gaura neagră, pentru că are trei înfrângeri la rând în campionat şi una în Cupă. Antrenorul Marius Măldărăşanu spune că se aştepta la acest moment dar e convins că echipa are capacitatea de a se echilibra şi a reveni la parcursul bun. Nu are absenţi la Craiova.

Cote la pariuri la jocul FC U Craiova 1948 – Chindia Târgovişte

Deşi formaţia craioveană nu îl mai are pe bancă pe Marius Croitoru şi este într-o evidentă degringoladă, casele de pariuri acordă un credit destul de important oltenilor, probabil pe ideea că echipa sibiană ar fi într-o pasă şi mai proastă. 2,10 este cota la victorie pentru FC U Craiova 1948 şi pentru FC Hermannstadt ea urcă până la 3,60.

ADVERTISEMENT

Un gol marcat de oaspeţi are cotă de 1,70 iar unul înscris de gazde se opreşte la 1,30. Tot 1,30 este şi valoarea pentru şansă dublă 1X iar pentru şansă dublă X2 cota devine foarte atractivă, 1,65. Dacă se vor marca două goluri în meci vom avea o cotă de 1,50. Cele două echipe nu s-au mai întâlnit niciodată.

ADVERTISEMENT