Sport

FC U Craiova – Sepsi Sf. Gheorghe 2-1, în etapa 17 din SuperLiga. Oltenii dau lovitura în prelungiri. Clasamentul actualizat

FC U Craiova a câștigat dramatic, cu un gol marcat în prelungiri de Lacroix, meciul cu Sepsi din etapa 17 a SuperLigii.
27.11.2023 | 19:20
FC U Craiova  Sepsi Sf Gheorghe 21 in etapa 17 din SuperLiga Oltenii dau lovitura in prelungiri Clasamentul actualizat
Faza din care Blănuță a deschis scorul în meciul FC U Craiova - Sepsi. foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT
27-11-2023
15:29

FC U Craiova - Sepsi Sf. Gheorghe 2-1 (Blănuță 10, Lacroix 90+2 / C. Matei 31)

Vezi aici cele mai importante faze.

Min. 90+5: Fluier final. FC U Craiova obține dramatic prima victorie de când italianul Giovanni Costantino a devenit antrenorul echipei, cu un gol marcat de Lacroix la ultimele faze. Totuși, în ciuda acestui succes, oltenii rămân pe loc de baraj, dar au mărit la 8 puncte avansul față de Dinamo, prima echipă pe loc direct retrogradabil.

Clasament SuperLiga

Min. 90+2: GOOOL FC U Craiova! Chițu trece ușor de Damașcan pe partea stângă, centrează pe 6 metri, de unde Lacroix reia cu capul în plasă de lângă Bălașa.

Min. 71: Padula centrează perfect pe 11 metri, Blănuță îi ia fața lui Ciobotariu și trimite cu capul spectaculos din plonjon, însă mingea lovește bara din stânga porții lui Niczuly.

Min. 69: Blănuță îl driblează elegant în careu pe Ninaj, rămâne singur cu Niczuly, trimite o scăriță din 8 metri, portarul oaspeților era bătut, însă mingea lovește bara.

Min. 57: Niczuly intervine excelent la reluarea lui Achim.

Min. 42: Ștefănescu centrează în careul oltenilor, Gurău încearcă să rețină, dar scapă balonul la picioarele lui Safranko, însă revine la timp și reușește să evite golul.

Min. 31: GOOOL Sepsi! Matei primește o pasă în careu, șutează slab, portarul Gurău respinge greșit în față, mingea îi revine jucătorului covăsnean, care nu mai ratează ținta a doua oară.

Min. 26: Șutul lui Aganovic din lovitură liberă trece peste poartă.

Min. 10: GOOOL FC U Craiova! Chițu pătrunde în careu pe partea stângă, centrează pentru Blănuță pe 6 metri, acesta reia în portarul Niczuly, dar mingea îi revine și o trimite în poarta goală.

Min. 2: Șutul lui Blănuță în cross, de la marginea careului, trece mult pe lângă poartă.

Min. 1: A început partida.

27-11-2023
14:40

Echipele de start la FC U Craiova 1948 - Sepsi Sf. Gheorghe

FC U Craiova: Gurău – Padula, Campagnucci, Lacroix, Mascarenhas – Achim, Van Durmen – Baeten, Chițu, Bahassa – Blănuță. Rezerve: Mogoșanu, Henriques, Albu, Pop, Buta, Blidar, Sidibe, Bauza, J. Ibrahim. Antrenor: Giovanni Costantino

Sepsi: Niczuly – Oteliță, Bălașa, Ninaj, Ciobotariu – Aganovic, Alimi – I.Gheorghe, C.Matei, Ștefănescu – Safranko. Rezerve: Moldovan, Oroiana, Kecskes, Păun, Rodriguez, Kallaku, Varga, Damașcan, Rondon. Antrenor: Liviu Ciobotariu

Meciul FC U Craiova 1948 – Sepsi Sf. Gheorghe are loc luni, 27 noiembrie, cu începere de la ora 17:30, în cadrul etapei a 17-a din SuperLiga. Este întâlnirea dintre două echipe cu pretenții declarate de intrare în play-off, dar cu parcurs departe de îndeplinirea acestui obiectiv, mai ales gruparea oaspete, care a fost elimnată și din Cupă, încă din faza grupelor, deși câștigase trofeul ultimele două ediții consecutiv.

Unde se joacă meciul FC U Craiova 1948 – Sepsi Sf. Gheorghe, în etapa a 17-a din SuperLiga

Confruntarea FC U Craiova 1948 – Sepsi Sf. Gheorghe se desfășoară luni, 27 noiembrie, de la ora 17.30, pe stadionul „Ion Oblemenco” din Craiova, în etapa a 17-a din SuperLiga. Nu se așteaptă o prezență mare de spectatori în tribune la acest meci, pe de o parte urmare a relației tot mai proaste dintre suporterii olteni și familia Mititelu, care este acționara majoritară, pe de alta pentru că Sepsi foarte rar a avut parte de prezența câtorva fani la deplasările în țară.

ADVERTISEMENT

Așa încât un stadion mare, de 30.000 de locuri, probabil că va fi umplut doar de 3-4.000 de suporteri, extrem de puțin pentru ca jucătorii să se simtă confortabil ca prezență în tribune. Cum obiecitvul ambelor echipe este obținerea celor trei puncte, probabil că vom avea parte de un joc deschis, pe contre.

Cine transmite la TV partida FC U Craiova 1948 – Sepsi Sf. Gheorghe

Partida FC U Craiova 1948 – Sepsi Sf. Gheorghe se joacă luni, 27 noiembrie, de la ora 20:30, pe stadionul Ion Oblemenco din Craiova,  în etapa a 17-a din SuperLiga și va putea fi urmărită în direct pe micile ecrane pe canalele Digi Sport 1, Orange Sport și Prima Sport 2. O mai puteți viziona intrând pe site-ul FANATIK.RO în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

La Craiova luni, 27 noiembrie, vremea va fi favorabilă spectacolului sportiv. Va fi un cer senin aproape pe tot parcursul zilei, fără a exista pericolul de a ploua nici un moment. Și maxima zilei pentru un sfârșit de noiembrie va fi una destul de bună, în jur de 7 grade, iar la ora meciului mai poate scădea cu un grad. La centru va fi arbitrul Rareș Vidican din Satu Mare.

Ce absențe sunt în întâlnirea FC U Craiova 1948 – Sepsi Sf. Gheorghe

Ambii tehnicieni sunt destul de liniștiți în privința problemelor de lot la acest meci, pentru că oltenii îl au indisponibil doar pe fundașul Radu Negru, accidentat. Cu Bauza din nou la pupitru, antrenorul italian Giovanni Costantino este mult mai optimist, declarând că nu acceptă alt rezultat decât victoria.

ADVERTISEMENT

Mult mai rezervat în declarații, Liviu Ciobotariu nu are niciun fel de problemă de lot. Recunoaște că acum, când sunt toți jucătorii valizi, este mult mai greu să decidă pe cei care vor intra de la începutul meciului, pentru că toți sunt la fel de pregătiți și gata să joace, ca să demonstreze faptul că merită titularizarea.

Cote la pariuri la jocul FC U Craiova 1948 – Sepsi Sf. Gheorghe

Casele de pariuri consideră că acest meci este extrem de echilibrat, iar cotele acordate confirmă pe deplin această opinie. Sepsi este cu foarte puțin înaintea oltenilor la victorie – cotă de 2,70, în timp ce echipa familiei Mititelu are cotă de 2,80. Șansă dublă „X2” are cotă de 1,45, iar șansă dublă „1X” ajunge la 1,50. Ambele echipe au aceeași cotă la gol marcat – 1,40.

ADVERTISEMENT

Sunt trei meciuri directe de campionat și unul de Cupă jucate în Bănie între cele două echipe. Cu succesul din Cupa României, covăsnenii au bifat două succese, cel din 2022, cu un halucinant 5-0. Mai avem un egal în 2021 și sezonul trecut singura victorie a gazdelor, la limită, în sezonul anterior.

ADVERTISEMENT