Sport

FC U Craiova şi-a demis antrenorul! Anunţ oficial

FC U Craiova 1948 a anunțat despărțirea de unul dintre antrenori. Plecare-șoc de la echipa finanțată de Adrian Mititelu.
10.10.2023 | 16:06
FC U Craiova sia demis antrenorul Anunt oficial
FC U Craiova și-a demis antrenorul. Anunțul făcut de olteni. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

FC U Craiova a rămas fără antrenorul secund Florin Drăgan, cel care împreună cu preparatorul fizic Dan Vasilică s-a ocupat de pregătirea echipei. Oltenii au anunțat oficial despărțirea pe rețelele de socializare.

FC U Craiova a anunțat despărțirea de Florin Drăgan

Adrian Mititelu a fost aproape să-l readucă la FC U Craiova pe Marius Croitoru, însă mutarea a picat în ultima clipă, informație dezvăluită în exclusivitate de FANATIK. Florin Drăgan a venit odată cu Marius Croitoru în Bănie, în vara anului 2022.

ADVERTISEMENT

Deși Croitoru a fost demis, tehnicianul în vârstă de 43 de ani a rămas la echipă ca interimar și ca secund. Venirea lui Marius Croitoru în Bănie ar fi echivalat cu plecarea lui Drăgan, din cauza unei relații tensionate. Deși antrenorul nu a mai venit, Florin Drăgan tot a părăsit clubul oltenilor.

Mulțumim, Florin Drăgan! FCU 1948 Craiova și Florin Drăgan au decis de comun acord rezilierea contractului. Îi mulțumim pentru efortul depus în cadrul clubului nostru și îi dorim mult succes în viitor!”, a scris FC U Craiova pe pagina oficială de Facebook.

ADVERTISEMENT

Antrenorul principal în acte la FC U Craiova este Paul Răducan. Antrenorul a fost adus în Bănie pentru că deține licență Pro, după ce termenul de 30 de zile propus de FRF pentru interimat a expirat în urma demiterii lui Nicolae Dică.

Adrian Mititelu rămâne fără un om de încredere la FC U Craiova

FC U Craiova a înregistrat patru meciuri consecutive fără victorie în SuperLiga. Oltenii ocupă locul 10 în clasament, cu 13 puncte în 12 partide. Finanțatorul a fost de acord să-l readucă pe Marius Croitoru în Bănie pentru a redresa situația, însă în cele din urmă mutarea a picat.

ADVERTISEMENT

Mititelu nu a fost mulțumit de singura posibilitate prin care tehnicianul ar fi putut fi trecut în acte la FC U Craiova. Fost antrenor la FC Botoșani, Croitoru nu putea să fie angajat nici ca antrenor secund, din cauza problemelor pe care le are cu carnetul de antrenori, ci doar ca delegat, lucru neacceptat de Mititelu.

Florin Drăgan a fost acuzat de-a lungul timpului că a „contribuit” la plecarea lui Marius Croitoru de la FC U Craiova din sezonul trecut. Alături de preparatorul fizic Dan Vasilică, Florin Drăgan s-a ocupat de echipa „alb-albaștrilor”.

ADVERTISEMENT

La ultimul meci din SuperLiga pentru FC U Craiova 1948, scor 1-1 cu Hermannstadt, Mititelu nu l-a lăsat pe Florin Drăgan să meargă la flash-interviu. În actuala stagiune, Adrian Mititelu i-a demis pe Joao Janeiro și Nicolae Dică din postura de antrenori principali ai echipei.

ADVERTISEMENT