Sport

FC U Craiova – Universitatea Craiova 0-2. Craiova lui Reghe face Baiaram!

FANATIK.RO vă prezintă informaţii despre marele derby al Olteniei, FC U Craiova - Universitatea Craiova, care are loc duminică, 3 octombrie, de la ora 21:00, în etapa a 11-a din Liga 1
03.10.2021 | 19:11
FC U Craiova  Universitatea Craiova 02 Craiova lui Reghe face Baiaram
ADVERTISEMENT
03-10-2021
17:03

FC U Craiova - Universitatea Craiova 0-2. Au marcat Nistor și Baiaram

Universitatea Craiova s-a impus în derby, scor 2-0, prin golurile marcate de Dan Nistor și Ștefan Baiaram. Echipa lui Reghecampf urcă pe locul 5 în Liga 1. FC U este în criză, iar Mutu ar putea fi sacrificat. E pe locul 13.

Clasament Liga 1 după FC U Craiova – Universitatea Craiova 0-2. Sursă foto: Captură Flashscore.ro

Final de meci. 2-0 pentru Universitatea.

Min. 86: GOOL Universitatea Craiova! 0-2! Baiaram înscrie și el din pasa lui Nistor.

Min. 72: Cartonaș roșu pentru Campagno. Gest stupid al italianului, care i-a dat o palmă conaționalului său, Pigliaceli.

Min. 47. GOOL Universitatea Craiova. 0-1. Dan Nistor deschide scorul pentru oaspeți, după o greșeală a lui Diallo.

Min. 36: Oaspeții cer penalty pentru un henț comis de Diallo. Cojocaru a dat fault în atac la Găman în faza premergătoare. 

Min. 1: A început partida. 

Vezi aici cele mai importante faze din FC U Craiova 1948 – Universitatea Craiova

Au fost anunțate formulele de start pe care le-au ales Adrian Mutu și Laurențiu Reghecampf în FC U Craiova 1948 – Universitatea Craiova.

Echipă de start FC U Craiova

=

Echipă de start Universitatea Craiova

Meciul FC U Craiova 1948 – Universitatea Craiova are loc duminică, 3 octombrie, cu începere de la ora 21:00, în cadrul etapei a 11-a din Liga 1. Este confruntarea care a ţinut trează toată suflarea Craiovei timp de o săptămână, stârnind o rivalitate extraordinară între două cluburi care pretind fiecare că sunt urmaşe ale Craiovei Maxima.

Unde se joacă FC U Craiova 1948 – Craiova

Confruntarea FC U Craiova 1948 – Universitatea Craiova se dispută duminică, 3 octombrie, de la ora 21:00 pe stadionul Ion Oblemenco din Cetatea Banilor şi a stârnit, în mod firesc, un interes enorm în oraş. Problema care poate stopa însă ca stadionul să fie plin o reprezintă situaţia pandemiei de coronavirus, Craiova devenind unul dintre oraşele cu incidenţă de peste 3 la mie, ceea ce înseamnă automat aplicarea unor restricţii.

ADVERTISEMENT

Acestea înseamnă în primul rând că doar 50 la sută din capacitatea arenei poate fi populată cât şi faptul că nu pot avea acces decât spectatorii care prezintă certificatul de vaccinare, nu mai se poate intra cu dovada testului negativ. O decizie care i-a înfuriat în primul rând pe ultraşii de la FC U Craiova 1948, care au anunțat că în aceste condiţii vor boicota partida.

Cine transmite la TV partida FC U Craiova – Craiova

Partida FC U Craiova 1948 – Craiova se joacă duminică, 3 octombrie, de la ora 21:00, pe stadionul Ion Oblemenco, în etapa a 11-a din Liga 1 şi este transmisă pe micile ecrane pe canalele Digi Sport 1, Telekom Sport 1 şi Look Plus. O mai puteţi viziona şi pe site-ul FANATIK, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

Vremea ţine cu fotbalul în ziua acestui meci al marilor orgolii din Bănie, la ora partidei vor fi în jur de 17-18 grade, fără nici un pericol de precipitaţii. Acest meci trebuia să fie condus de cel mai bun arbitru român, Ovidiu Haţegan, însă acesta nu a putut prelua misiunea şi Adrian Cojocaru va fi cel care va căuta să împartă dreptatatea.

Adrian Mutu are serioase probleme de lot

Tocmai la meciul care contează cel mai mult pentru ultraşii echipei lui Adrian Mititelu, antrenorul Adrian Mutu nu poate alcătui nicidecum cel mai bun unsprezece. Şi problema principală începe chiar din cel mai nevralgic post, cel de portar, unde va juca tânărul Popa. Mogoşanu e accidentat. Mai lipesc experimentatul Vlad Achim, precum şi doi belgieni pe care Mutu se baza: Marquet şi Baeten.

ADVERTISEMENT

Nu la fel se prezintă situaţia pentru Laurenţiu Reghecampf. La care rămâne încă indisponibil Paul Papp, care are mai bine de şase luni de la accidentare.

Ultraşii lui Mititelu au dat buzna peste Adi Mutu

Adrenalina este la maxim în cele două tabere şi evident a contaminat şi pe suporteri. Fanii lui FC U Craiova 1948, echipă acum promovată. crează cele mai mari probleme. Au vandalizat gardul de la locuinţa lui Sorin Cârţu, o legendă a fotbalului din Bănie din perioada Craiovei Maxima, vinovat de a fi acum în funcţie la Craiova, echipa patronată de Mihai Rotaru.

ADVERTISEMENT

Nu s-au oprit numai la răfuieli cu tabăra adversă ci au decis să îi facă o surpriză, nu se ştie cât de plăcută, lui Adrian Mutu şi jucătorilor acestuia, dând buzna în noua şi superba bază pe care o are FC Universitatea Craiova 1948, pentru a le explica fotbaliştilor, în special străinilor, importanţa acestui derby.

Cote la pariuri pentru jocul FC U Craiova 1948 – Craiova

Mult mai experimentata echipă a lui Laurenţiu Reghecampf este considerată favorită în acest derby, cu o cotă cu adevărat foarte bună, 1,95. Băieţii lui Adi Mutu, dacă reuşesc să întoarcă aceste calcule, au o cotă de 4,30 pentru a se impune în primul meci din istorie între cele două echipe la nivel de primă ligă. A u mai existat două confruntări în 2013, dar la nivel de eşalon secund. 

Şi dacă nu vor câştiga, dar vor reuşi să marcheze, cei de la FC U Craiova au o cotă foarte bună, 1,60 iar pentru opţiunea total goluri 2-5 iarăşi avem o cotă excelentă, 1,42. Probabil pentru că nu avem de-a face cu două echipe care să umple, în general, tabela de goluri, exceptând Craiova lui Reghe la recentul 5-0 cu Dinamo.

 

 

 

 

 

ADVERTISEMENT