Sport

FC Voluntari – FC Hermannstadt 3-0, în etapa a 19-a din SuperLiga. Victorie lejeră pentru gazde. Cum arată clasamentul

Vezi aici în format LIVE stream FC Voluntari -.FC Hermannstadt. Meciul se joacă sâmbătă, 3 decembrie, de la ora 15:30, în etapa a 19-a din SuperLiga.
03.12.2022 | 17:15
FC Voluntari  FC Hermannstadt 30 in etapa a 19a din SuperLiga Victorie lejera pentru gazde Cum arata clasamentul
FC Voluntari - FC Hermannstadt Live stream ora 15:30 în etapa a 19-a din SuperLiga. Meci echilibrat pe stadionul Anghel Iordănescu. Foto: FC Voluntari Facebook
ADVERTISEMENT
03-12-2022
15:32

Cum arată clasamentul în SuperLiga după FC Voluntari - Hermannstadt 3-0

FC Voluntari s-a impus net, 3-0, cu Hermannstadt, și s-a apropiat la 3 puncte de sibieni. Cele două echipe, alături de Sepsi, sunt cele care încă mai speră să prindă un loc în play-off.

clasament SuperLiga

03-12-2022
13:30

FC Voluntari - Hermannstadt 3-0 (Cr.Costin 16, Nemec 72, Damașcan 83)

Vezi aici cele mai importante faze.

Min.83: GOOOL FC Voluntari. Damașcan finalizează, din apropiere, după o minge bâlbâită de defensiva oaspeților.

Min.72: GOOOL FC Voluntari. Acțiune rapidă în banda stângă, Nemec este găsit perfect cu o centrare și înscrie în colțul lung.

Min.65: Răuță este foarte aproape să restabilească egalitatea, dar reluarea sa este blocată.

Min.46: Start repriza a doua. Două schimbări la oaspeți. Ies Petrisor Petrescu și Năstăsie, intră Balaure și Biceanu.

Min.45: Ocazie uriașă pentru oaspeți. Baba Alhassan e aproape de gol, dar execuția sa loveşte bara.

Min.32: Aliji reia cu capul dintr-o poziție bună, dar mingea se duce pe lângă.

Min.31: Florea șutează din afara careului, dar Karlo Letica intervine.

Min.16: GOOOL FC Voluntari. Centrare de pe banda stângă, Nemec prelungește cu capul și Cristi Costin, nemarcat, deschide scorul.

Min.8: Cristian Costin șutează din afara careului, dar Karlo Letica intervine.

Min.4: Ionuț Stoica trimite cu capul spre poartă, dar Mihai Popa e acolo și intervine.

Min.1: Start meci

Echipele de start

FC VOLUNTARI: 71. M. Popa – 3. Meleke, 34. Matricardi, 5. Armaș – 98. Costin, 16 Garcia, 11. Florea, 22. Rață, 7. Aliji – 77. Nemec, 9. Damașcan. Rezerve: 88. J. Fernandez, 2. C. Achim, 8. M. Răduț, 10. Merloi, 11. D. Florea, 23. Al. Vlad, 24. Ricardinho, 28. Andres. Antrenor: Liviu Ciobotariu.

HERMANNSTADT: 25. Letica – 18. Medina, 6. Antoche, 4. I. Stoica, 98. Opruț – 13. Răuță, 8. B. Alhassan 7. Petrescu, 10. Năstăsie, 93. Popescu, 30. Paraschiv. Rezerve: 1. Uțiu, 5. Bejan, 9. Hora, 10. Năstăsie, 16. Issah, 51. Oroian, 77. Babic,16. Issah, 11. Inacu, 96. Balaure, 28. Buhăcianu, 17. Buteanu. Antrenor: Marius Măldărășanu

Meciul FC Voluntari – FC Hermannstadt are loc sâmbătă, 3 decembrie, cu începere de la ora 15:30, în cadrul etapei a 19-a din SuperLiga. Ilfovenii ocupă locul 10 cu 21 de puncte iar sibienii au căzut de pe loc de play-off pe poziţia a 8-a, cu 27 de puncte. Sunt două formaţii cu filozofii de joc identice, bazate pe apărare şi joc de contraatac .

Unde se joacă meciul FC Voluntari – FC Hermannstadt

Întâlnirea FC Voluntari – FC Hermannstadt se dispută sâmbătă, 3 decembrie, de la ora 15:30, pe stadionul Anghel Iordănescu din localitatea ilfoveană, în etapa a 19-a din SuperLiga. Este un meci echilibrat, între două echipe cu parcurs onorabil în acest sezon, departe de orice griji, dar care, din păcate, ca de obicei, nu va atrage prea mult public în tribune.

ADVERTISEMENT

La Voluntari înregistrăm una dintre cele mai scăzute medii de sepctatori la meciurile echipei locale iar faptul că partida se joacă la o distanţă destul de mare de Sibiu ne face să credem că şi suporteri ai lui Hermannstadt pot fi, în cel mai bun caz, de ordinul zecilor. Deci, o afluenţă scăzută de public, până în maxim 2000 de spectatori.

Cine transmite la TV partida FC Voluntari – FC Hermannstadt

Partida FC Voluntari – FC Hermannstadt se joacă sâmbătă, 3 decembrie, de la ora 15:30, pe stadionul Anghel Iordănescu din Voluntari, în etapa a 19-a din SuperLiga şi va fi televizată în direct pe posturile Digi Sport 1, Orange Sport 1 şi Prima Sport 1. O mai puteţi viziona intrând pe site-ul FANATIK.RO în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

La Voluntari este o zi cu cer acoperit, cu perspective de ploaie slabă mai spre după-amiază sau spre seară. Temperatura maximă se va situa la orele amiezii în jur de 5 grade, temperatură care va fi şi la ora jocului. Arbitrul acestei partide vine de la Cluj şi este Horaţiu Feşnic.

Ce jucători lipsesc din confruntarea FC Voluntari – FC Hermannstadt

Liviu Ciobotariu are doi absenţi la meciul cu FC Hermannstadt, dar nu sunt jucători cheie, greu de înlocuit. Este vorba de mijlocaşul la închidere, cehul Droppa şi de un fotbalist oricum utilizat mai rar, mijlocaşul italian Marrone. Piesele importante, Matricardi şi Armaş în apărare, Raţă la mijloc şi Nemec şi Damaşcan în faţă sunt în perfectă condiţie fizică.

ADVERTISEMENT

Marius Măldărăşanu a anticipat cu luciditate faptul că echipa sa nu va avea forţa de a se menţine pe loc de play-off dar vrea ca să păstreze o poziţie cât mai sus, care să înlăture orice emoţii. La acest meci nu va fi prezent mijlocaşul japonez Mino Sota, care este suspendat, dar va juca fostul dinamovist Răuţă în locul lui.

Cote la pariuri la jocul FC  Voluntari – FC Hermannstadt

Este extrem de echilibrat acest meci şi pentru casele de pariuri. FC Voluntari are un foarte uşor avantaj ca echipă gazdă, cotă 2,80 la victorie faţă de 2,90 pentru sibieni. Şansă dublă 1X are cotă 1,45, reversul medaliei 1,50. Gol marcat de ilfoveni are cotă 1,40 şi la fel o reuşită a sibienilor. Peste 1,5 goluri în meci are cotă de 1,55.

ADVERTISEMENT

La meciuri directe pe terenul echipei ilfovene aceasta se prezintă ăn net avantaj, cu 4 victorii, un egal şi un eşec. Înfrângerea este un 0-1 în 2021, înainte ca sibienii să cadă după barajul cu Mioveni un sezon în Liga 2. Egalul datează din 2020m când a fost 1-1. Hermannstadt şi-a câştigat meciul în calitate de gazdă în acest sezon cu 2-1.

 

ADVERTISEMENT