Sport

FC Voluntari – Petrolul 0-1, în etapa a 16-a din SuperLiga. “Lupii” revin pe loc de play-off cu golul lui Grozav. Video

FC Voluntari - Petrolul 0-1, în etapa a 16-a din SuperLiga. Singurul gol al partidei a fost marcat de Gicu Grozav. "Lupii" urcă pe 6.
29.10.2022 | 18:51
FC Voluntari  Petrolul 01 in etapa a 16a din SuperLiga Lupii revin pe loc de playoff cu golul lui Grozav Video
FC Voluntari - Petrolul Live stream ora 19:00 în etapa a 16-a din SuperLiga. Speranţe de play-off. Ilfovenii au câştigat la Ploieşti în prima etapă a acestui sezon. Foto: Petrolul Facebook
ADVERTISEMENT
29-10-2022
15:50

FC Voluntari - Petrolul Ploiești 0-1 (Grozav 10)

Petrolul se impune la Voluntari, 1-0, gol marcat de Grozav, și revine pe loc de play-off în SuperLiga. Iată cum arată clasamentul.

Clasament SuperLiga
Clasament SuperLiga

Vezi aici cele mai importante faze ale partidei

Min. 90+4. Final de meci.

Min. 75: FC Voluntari domină teritorial, dar nu are ocazii clare de a marca.

Min. 45+1. Finalul primei reprize.

Min. 10: GOOOL Petrolul. 0-1. Gicu Grozav înscrie cu un șut excelent din voleu.

Min. 1: A început partida.

Echipele de start: 

FC Voluntari: J. Fernandez (P) – U. Meleke, I. Armaș, V. Andreș – C. Costin, O. Govea, L. Droppa, N. Aliji – D. Florea, V. Rață – V. Damașcan. Rezerve: C. Achim, D. Andrei, M. Lopes, G. Merloi, A. Munteanu, A. Nemec, M. Popa (P), M. Răduț, H. Tavares. Antrenor: L. Ciubotariu. 

Petrolul Ploiești: A. Leitner – F. Lima Santos, B. Meijers, M. Huja – F. Borta, T. Seto, Jair, G. Grozav, V. Țicu – C. Irobiso, M. Bratu. Rezerve: C. Budescu, E. Cebotaru, M. Cioiu, L. Dumitriu, S. Măzărache, A. Olaru, G. Pashov, M. Velisar. Antrenor: Nae Constantin. 

Meciul FC Voluntari – Petrolul are loc sâmbătă, 29 octombrie, cu începere de la ora 19:00, în cadrul etapei a 16-a din SuperLiga. Ambele echipe caută să facă puncte pentru a prinde un loc de play-off. Ilfovenii au 17 puncte şi ocupă locul 10, prahovenii au 20 de puncte şi sunt pe poziţia a 7-a, imediat sub linia de play-off, cu 20 de puncte, la egalitate cu FCSB, dar bucureştenii au două partide mai puţin.

Unde se joacă meciul FC  Voluntari – Petrolul

Întâlnirea FC Voluntari – Petrolul se dispută sâmbătă, 29 octombrie, de la ora 19:00, pe stadionul Anghel Iordănescu din localitatea ilfoveană, în etapa a 16-a din SuperLiga. Ca de obicei, la meciurile celor de la Voluntari foarte puţin suporteri ai echipei locale, până în o mie, sunt prezenţi în  tribune.

ADVERTISEMENT

La acest joc însă, cu siguranţă, tribunele vor fi mult mai populate, pentru că în mod sigur vor veni foarte mulţi susţinători ai lupilor galbeni. Petrolul va avea un suport consistent, care va crea o atmosferă ca şi când partida ar avea loc pe stadionul Ilie Oană din Ploieşti.

Cine transmite la TV partida FC Voluntari – Petrolul

Partida FC Voluntari – Petrolul se joacă sâmbătă, 29 octombrie, de la ora 19:00, pe stadionul Anghel Iordănescu din localitatea ilfoveană, în etapa a 16-a din SuperLiga şi va putea fi urmărită pe micile ecrane pe canalele Digi Sport 1, Orange Sport 1 şi Prima Sport 2. O mai puteţi viziona intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

Este o zi foarte frumoasă şi destul de cald sâmbătă, 29 octombrie, cam în toată ţara, deci şi lângă Bucureşti, la Voluntari, cu cerul permanent senin, fără ameninţări nici măcar de un strop de ploaie. La ora amiezii termometrul va ajunge la maxima acestei zile, de 21 de grade, după care va începe încet să scadă, dar la ora meciului tot vor fi în jur de 18 grade. Partida va fi arbitrată de clujeanul Horaţiu Feşnic.

Ce jucători lipsesc din confruntarea FC Voluntari – Petrolul

Liviu Ciobotariu continuă să aibă probleme în compartimentul defensiv. La meciul cu Petrolul va fi lipsit de cel mai bun fundaş central, Matricardi dar şi de Ricardinho, jucătorul de bandă care venea frecvent pe post de fundaş când echipa se afla în propria jumătate, în faza de apărare. Trioul de pe fund va fi format din Meleke, Armaş şi Achim.

ADVERTISEMENT

Nicolae Constantin, care a mărturisit că după victoria cu FC Argeş, care a pus capăt unei serii negre îndelungate, a plâns în vestiar, are motive să fie foarte mulţumit pentru că tot lotul este la dispoziţie. , nici acum fantezistul Budescu nu va intra din primul minut. El a fost nouă luni accidentat pe vremea când evolua pentru…Voluntari, dar între timp a semnat cu Petrolul.

Cote la pariuri la jocul FC Voluntari – Petrolul

Pentru casele de pariuri o fi Petrolul mai sus în clasament dar echipa cu prima şansă este cea ilfoveană. FC Voluntari are cotă de 2,50 la victorie iar prahovenii au primit 3,40. Un meci destul de echilibrat, exprimat şi prin cotele pentru şansă dublă: 1X cotă 1,45, X2 cotă 1,60. Şi la goluri marcate e cam la fel: 1,40 pentruj gol Voluntari, 1,55 gol Petrolul.

ADVERTISEMENT

Pentru ploieşteni nu este deloc plăcut să se confrunte cu Voluntari. Asta pentru că niciodată nu i-a bătut indiferent unde s-a jucat meciul. Revenirea în prima divizie a fost una cu stângul pentru că în prima etapă a acestui sezon a fost 0-1 cu Voluntari. Iar toate meciurile jucate până în 2016, când Petrolul a luat drumul eşalonul 4 din motive financiare, au fost fie victorii ilfovene, majoritatea, fie cele două rezultate de egalitate.

 

 

ADVERTISEMENT