Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

FC Voluntari, resuscitată de Nicolae Dică: “La trei rezultate negative, te poţi gândi la orice!”

Nicolae Dică este așteptat să resusciteze FC Voluntari, însă analiștii FANATIK SUPERLIGA trag un semna de alarmă pentru antrenor.
05.02.2024 | 08:20
FC Voluntari resuscitata de Nicolae Dica La trei rezultate negative te poti gandi la orice
FC Voluntari, resuscitată de Nicolae Dică: “La trei rezultate negative, te poţi gândi la orice!”. sursă foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

Nicolae Dică le-a luat locul lui Marin Dună și Ilie Poenaru la FC Voluntari, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate. Cuplul de antrenori trecuți pe la Academica Clinceni și UTA Arad nu au mai avut parte de susținerea conducerii grupării ilfovene după mai multe rezultate sub așteptări.

FC Voluntari, resuscitată de Nicolae Dică: “Prin bidonașele alea am înțeles că vrea să facă curățeni în lot”

Nicolae Dică este gata să își împartă viața alături de FC Voluntari și se pregătește de debutul pe banca ilfovenilor. Aceasta este a doua formație pregătită de fostul mijlocaș de la FCSB după ce a trecut și pe la FC U Craiova 1948 în startul sezonului.

ADVERTISEMENT

Alin Buzărin nu înțelege mesajul transmis de Nicolae Dică, care a anunțat că se bazează printre alții pe serviciile lui Adam Nemec. Acesta a vorbit și despre cuplul de antrenori Dună – Poenaru și cum își desfășoară activitatea.

„Am văzut că Dică a învățat deja imnul. Altceva m-a frapat la Dică, prin bidonașele alea am înțeles că vrea să facă curățenie în lot că erau din astea de geamuri și de curățat. El spune că se bazează foarte mult pe Nemec, dacă spui că te bazezi pe unul că are 38 jumătate și care a spus destul de clar că sunt ultimele luni de jucători înseamnă că restul nu prea e în regulă.

ADVERTISEMENT

Știu relația dintre Dună și Poenaru și chiar sunt unul și același. Dună este un antrenor cu experiență și fac 50-50, dar probabil deciziile cheie sunt ale lui Poenaru. Dună este un om căruia nu i-a albit părul degeaba în fotbalul ăsta”, spune Alin Buzărin.

Andrei Vochin: „La trei rezultate negative, atunci antrenorul este în pericol”

Andrei Vochin spune că demiterea lui Ilie Poenaru este pe același trend cu ultimele schimbări din SuperLiga, adică după trei rezultate negative. Acesta spune că Nicolae Dică se bazează pe jucătorii experimentați, care au un rol decisiv în teren și vestiar.

ADVERTISEMENT

„Poate e și un pic de metaforă și de încercare de transmis un mesaj în sensul în care mă bazez pe jucătorii foarte experimentați să o scoată la capăt. Cred că lucrurile stau așa pentru că într-un moment greu, jucătorii cu mare experiență ar trebui să decidă soarta unor meciuri, să unească vestiarul sau să îi determine pe cei mai tineri.

Nu mă surprinde pentru că nu doar la noi, ci peste tot în momentul în care un antrenor are trei rezultate negative atunci acel antrenor este în pericol. A început să fie din ce în ce mai frecventă, de asta antrenorii trebuie să fie atenți la meciul 3 după 2 meciuri proaste.

ADVERTISEMENT

Dacă scapi de meciul 3 s-ar putea să ți se dea încredere”, a spus Andrei Vochin la FANATIK SUPERLIGA, emisiune în direct de la ora 10:30 în fiecare zi de luni, marți și vineri pe site-ul FANATIK.RO.

ANALIZA | O VA RESUSCITA Nicolae Dica pe FC Voluntari?!

ADVERTISEMENT