Sport

FC Voluntari – UTA 1-1, în etapa 3 din play-out SuperLiga. Cum arată clasamentul

FC Voluntari și UTA au terminat la egalitate în etapa a 3-a din play-out, scor 1-1. Au marcat Ubbink și Lopes, rezultat care îi menține pe arădeni pe loc de baraj.
08.04.2023 | 15:39
FC Voluntari  UTA 11 in etapa 3 din playout SuperLiga Cum arata clasamentul
FC Voluntari - UTA LIVE stream ora 15:00 în etapa 3 din play-out SuperLiga. Arădenii vor cel puțin un egal. Alexandru Benga este şeful defensivei arădene. Foto: UTA Facebook
ADVERTISEMENT
08-04-2023
12:47

FC Voluntari - UTA 1-1 (Lopes 21 / Ubbink 9)

Clasamentul după FC Voluntari – UTA 1-1

Clasament play-out SuperLiga

Vezi aici cele mai importante faze ale partidei

Min. 90+4: Final de meci.

Min. 71: Kucher o salvează în două rânduri pe UTA. Prima dată în fața lui Merloi, apoi la șutul lui Sigurjonsson.

Min. 29: Golul lui Nemec este anulat de VAR după opt minute de consultări pentru un ofsaid la Aliji în construcția fazei.

Min. 21: GOOOL FC Voluntari! 1-1! Marcelo Lopes înscrie cu o lovitură de cap, de la 6 metri, după centrarea perfectă a lui Costin.

Min. 9: GOOOL UTA! 0-1. Gol norocos pentru arădeni. Armaș șutează în Ubbink, iar mingea ricoșează direct în poartă!

FC Voluntari: M. Popa – Ricardinho, Matricardi, Armaș – Cr. Costin, U. Meleke, Sigurjonsson, Aliji – Marcelo Lopes, Nemec, Rața. Rezerve: J. Fernandez, Helder Tavares, Răduț, Merloi, Andres, K. Meleke, Florea, Dumiter, Paz. Antrenor: Liviu Ciobotariu. 

UTA: Kucher – Vukcevic, Benga, Hoxhallari, Roger – Batha, Anton – Postolachi, Ubbink, R. Pop – Milosevic. Rezerve: Fl. Iacob – Abeid, Cascini, Otele, Stahl, Barbosa, Steau, Benzar, Keșeru. Antrenor: Laszlo Balint

Meciul FC Voluntari – UTA are loc sâmbătă, 8 aprilie, cu începere de la ora 15:00, în cadrul etapei 3 din play-out-ul SuperLigii. Ambele echipe vin dupâ rezultate pozitive etapa trecută, UTA victorie acasă cu U Cluj cu 2-0, ilfovenii succes la Pitești, cu FC Argeș cu 4-0. Gazdele ocupă locul 9, cu 21 de puncte, oaspeții sunt pe 14, loc de baraj, cu 17 puncte.

Unde se joacă meciul FC Voluntari – UTA

Întâlnirea FC Voluntari – UTA se dispută sâmbătă, 8 aprilie, de la ora 15:00, pe stadionul Anghel Iordănescu din localitatea ilfoveană, în etapa a 3-a din play-out-ul SuperLigii. Cum numărul de spectatori la meciurile Voluntarilor este printre cele mai scăzute din SuperLiga nu va fi mare presiune asupra echipei vizitatoare, care poate avea câteva zeci de suporteri prezenți la meci.

ADVERTISEMENT

Antrenorul oaspeților, Laszlo Balint, a declarat că din acest punct de vedere va fi bine pentru echipa sa, dar a subliniat faptul că fără o evoluție consistentă și constant bună pe tot parcursul partidei doar simpla prezență redusă a suporterilor ilfoveni nu aduce de la sinr puncte. UTA are nevoie de cel puțin un punct din această deplasare.

Cine transmite la TV FC Voluntari – UTA

Partida FC Voluntari – UTA  se joacă sâmbătă, 8 aprilie, de la ora 15:00, pe stadionul Anghel Iordănescu din localitatea ilfoveană, în etapa 3din play-out-ul SuperLigii și va fi transmisă pe micile ecrane pe posturile Digi Sport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport 2. O mai puteți urmări pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

Sâmbâtâ, 8 aprilie, va fi o vreme foarte frumoasă la Voluntari, în prelungirea Bucureștilor, cu cer senin pe tot parcusul zilei și cu un procent mic de posiblitate de a ploua, între 10-15 la sută. În termometre vor fi în jur de 14 grade la ora amiezii, adică exact la ora începutului partidei. Arbitru este Marcel Bîrsan din Bucureşti.

Ce jucători lipsesc din confruntarea FC Voluntari – CS Mioveni

Liviu Ciobotariu şi Laszlo Balint sunt doi tehnicieni care se pot declara foarte mulţumiţi de lotul avut la dispoziţie pentru că nu au decât cu un jucător absent iar acesta nu face parte din echipa standard. La ilfoveni absent este de mai bine de trei luni mijlocaşul ceh Droppa, despre care nu se ştie dacă va mai putea reveni pe gazon în acest sezon.

ADVERTISEMENT

UTA are şi ea efectivul aproape complet, ceea ce este bine pentru o echipă avidă de puncte. Doar fundaşul central brazilian Erico nu va putea evolua, nefiind încă refăcut. Laszlo Balint a declarat că este bucuros pentru calificarea în semifinalele Cupei României dar aceasta nu ar mai însemna nimic dacă echipa nu ar evita retrogradarea.

Cote la pariuri la jocul FC Voluntari – UTA

Pentru casele de pariuri este un meci destul de echilibrat. Totuși, ilfovenii sunt mai bine cotați la victorie, primind 2,35 față de 3,40 pentru arădeni. Șansă dublă are cotă de 1,35 iar șansă dublă X2 un tentant 1,60. Gol marcat Voluntari are 1,35 iar gol înscris de UTA ajunge la 1,55. Dacă se vor marca minim două goluri în meci vom avea o cotă de 1,50, foarte mare pentru acest gen  de opțiuni.

ADVERTISEMENT

La capitol meciuri directe arădenii nu stau deloc rău pe terenul Voluntarilor. Este drept că au pierdut în acest sezon cu 3-0 și în cel precedent cu 2-1 dar există și un rezultat de egalitate, 0-0 și, mai ales un succes în 2020 cu scorul de 1-0. Maximul de goluri reușit a fost de trei ori câte trei goluri: de două ori 3-0 și o dată 2-1.

ADVERTISEMENT