Sport

FCSB a cerut penalty în meciul cu Farul! Părerea specialistului: „Nu este vorba despre asta”

FCSB a solicitat o lovitură de la 11 metri, în minutul 29 al meciului cu Farul, din etapa a 24-a a Superligii, pentru un henț la Dussaut.
05.02.2024 | 21:25
FCSB a cerut penalty in meciul cu Farul Parerea specialistului Nu este vorba despre asta
FCSB o înfruntă pe Farul în ultimul meci al rundei cu numărul 24 din SuperLiga. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Liderul FCSB a dominat clar Farul în prima repriză a meciului de pe Arena Națională. ”Roș-albaștrii” și-a creat numeroase ocazii la poarta lui Buzbuchi, dar campioana en titre a rezitat fără să primească gol.

FCSB a cerut penalty în prima repriză a meciului cu Farul

În minutul 29, gazdele au cerut penalty, după ce mingea trimisă spre poartă de Luis Phelipe l-a lovit în mână pe Dussaut, aflat în careu. Arbitrul Horațiu Feșnic a lăsat jocul să continue și nici Andrei Chivulete nu a intervenit din camera VAR.

ADVERTISEMENT

FANATIK a cerut părerea unui fost arbitru FIFA, care a confirmat că ”centralul” FIFA a procedat bine, nu se impunea lovitură de la 11 metri: ”Nu este vorba despre un henț făcut cu intenție. Distanța de la care a șutat Phelipe a fost mică, iar Dussaut a avut mâna poziție corectă”.

FCSB a dominat Farul în prima repriză

FCSB joacă fără căpitanul și golgheterul echipei, Darius Olaru, suspendat pentru cumul de cartonașe galbene, iar Florinel Coman a început partida în postura de rezervă, nerefăcut complet după ce a fost răcit câteva zile și nu s-a antrenat cu o zi înainte de meci.

ADVERTISEMENT

Vicecampioana a asediat în multe momente careul Farului. În minutul 10, portarul Buzbuchi a reușit trei intervenții spectaculoase la șuturile expediate de Băluță, Phelipe și Radunovici.

Farul a încercat să riposteze în câteva rânduri, dar singura acțiune notabilă a fost voleul prins de Budescu din afara careului, dar direct în brațele lui Târnovanu.

ADVERTISEMENT

Gică Hagi a fost aniversat înaintea meciului FCSB – Farul

Startul partidei de pe Arena Națională a fost precedat de un moment emoționant. Suporterii lui FCSB i-a scandat numele și i-au cântat ”La mulți ani!” lui Gică Hagi, care a împlinit 59 de ani pe 5 februarie 2024.

”Regele” a fost aniversat și de organizatorii partidei. Pe cubul electronic al stadionului a fost postată o imagine cu Gică Hagi în tricoul echipei naționale, iar crainicul arenei a trecut în revistă toate marile performanțe realizate fostul internațional român. „La mulți ani, Gheorghe Hagi”, a fost urarea pentru legenda fotbalului românesc.

ADVERTISEMENT

Gică Hagi a scris istorie ca fotbalist la Steaua, cu care a cucerit Supercupa Europei în 1987, iar cu reprezentativa României a jucat la șase turnee finale: EURO 1984, CM 1990, CM 1994, EURO 1996, CM 1998 și EURO 2000.

 

 

ADVERTISEMENT