Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Vești de ultimă oră despre Florinel Coman. Ce se întâmplă cu vedeta FCSB înainte de derby-ul cu Farul

Florinel Coman a răcit și a devenit incert înaintea derby-ului FCSB - Farul. Care este starea de sănătate a vedetei roș-albaștrilor cu câteva ore înaintea confruntării de pe Național Arena.
05.02.2024 | 19:39
Vesti de ultima ora despre Florinel Coman Ce se intampla cu vedeta FCSB inainte de derbyul cu Farul
Vești de ultimă oră despre Florinel Coman. Ce se întâmplă cu vedeta FCSB înainte de derby-ul cu Farul. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT
05-02-2024
17:40

Florinel Coman, rezervă!

Florinel Coman este apt pentru derby-ul din această seară, însă nu este refăcut 100%, după răceala prin care a trecut. Ca să nu-l forțeze, antrenorul de la FCSB a decis să-l lase pe banca de rezerve pe Coman și să-l introducă pe teren doar în cazul în care situația o va cere.

Echipele de start în FCSB – Farul

FCSB: Târnovanu – Crețu, Ngezana, Dawa, Radunovic – Lixandru, Șut, Alhassan – Luis Phelipe, Băluță, Oct Popescu Rezerve: Vlad, Panțîru, Florinel Coman, Miculescu, Pandele, Toma, Ov. Popescu, Matyas Laszlo, Pantea, M. Manolache, Radaslavescu, D. Popa
Antrenor: Elias Charalambous
Absent: Darius Olaru (suspendat)

Farul: Farul: Buzbuchi – Dussaut, M. Popescu, Larie, Ganea – Vînă, Queiros, Deaconu – Rivaldinho, L. Munteanu, Budescu
Rezerve: Mușat, Kiki, Boli, Grameni, G. Marins, Nedelcu, Grigoryan, N. Popescu, Stoian, Dănuleasă, L. Andronache, I. Cojocaru
Antrenor: Gheorghe Hagi
Absenți: Sîrbu, T. Băluță (accidentați)

A fost alertă la FCSB înaintea meciului cu Farul Constanța. Roș-albaștrii l-au pierdut pe Darius Olaru, suspendat pentru cumul de cartonașe galbene, iar Florinel Coman a devenit incert din cauza unei răceli.

Ce se întâmplă cu Florinel Coman cu câteva ore înainte de FCSB – Farul. Starul roș-albaștrilor e răcit

Fanii vicecampioanei României au primit însă vești bune la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, emisiune care se vede LIVE pe FANATIK.RO, luni, marți și vineri, de la ora 10:30. Florinel Coman este apt pentru derby-ul cu Farul, programat pe Arena Națională, de la ora 20:00!

ADVERTISEMENT

„O informație de ultimă oră pe care am primit-o de la colegii noștri de la FANATIK, mai exact de la Cristi Coste, Florinel Coman, care era dat incert, va fi titular, se pare, azi împotriva Farului.

E adevărat, Coman e răcit. Ieri a acuzat stări febrile, a avut o stare proastă, dar se fac eforturi pentru a fi recuperat chiar dacă răceala încă persistă. Dar informația noastră e că Florinel Coman va fi titular împotriva Farului, ceea ce nu e o veste deloc bună pentru băieții lui Gică Hagi.

ADVERTISEMENT

Florinel e unul dintre cei care au făcut și face diferența în acest moment. Deci Florinel Coman joacă titular cu Farul diseară. 99% joacă, acum nu știm cum e cu boala, dar 99% va juca. Șansele sunt foarte mari să fie recuperat pentru marele meci de azi cu Farul”, a dezvăluit Horia Ivanovici, la FANATIK SUPERLIGA.

Ca randament, Florinel Coman este al doilea cel mai bun fotbalist din lotul roș-albaștrilor, după golgheterul și căpitanul Darius Olaru. În 20 de meciuri de SuperLiga, „șeptarul” a marcat 10 goluri și a oferit 8 assist-uri, fiind cel mai bun pasator al echipei.

ADVERTISEMENT

Cum va arăta FCSB împotriva Farului. Gigi Becali a anunțat deja primul „11”

La scurt timp după succesul cu Universitatea Craiova, scor 3-0, Gigi Becali a anunțat cum va juca echipa lui Charalambous contra Farului, având în vedere că Darius Olaru este suspendat.

„Anunţ iar echipa, ca să o ştie şi Gică Hagi. Mi-e un pic frică să o anunţ, că ăla e specialist. Dar o spun şi aşa. Este aceeaşi echipă, doar că, din repriza a doua… Adică nu mai intră Pantea, joacă Creţu. 

ADVERTISEMENT

Joacă Tavi Popescu, Luis Phelipe şi Florinel Coman. În locul lui Olaru o să joace Băluţă. Şi gata! O ştie şi Gică echipa, cu o săptămână înainte. Băluţă în locul lui Olaru. Şi Tavi Popescu intră titular”, a declarat Gigi Becali la FANATIK SUPERLIGA.

ANUNT DE ULTIMA ORA inainte de FCSB - Farul | Ce se intampla cu Florinel Coman

ADVERTISEMENT