Sport

FCSB a pus în vânzare biletele pentru meciul cu Sepsi! Cât costă și programul caselor de la Arena Națională

FCSB a pus în vânzare biletele pentru meciul cu Sepsi din etapa cu numărul 25 a SuperLigii. Cât costă tichetele la meciul de pe Arena Națională.
02.02.2024 | 15:05
FCSB a pus in vanzare biletele pentru meciul cu Sepsi Cat costa si programul caselor de la Arena Nationala
FCSB a pus în vânzare biletele pentru meciul cu Sepsi de pe Arena Națională. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

FCSB are parte de meciuri de foc în această perioadă. După derby-ul cu Farul Constanța de pe Arena Națională, liderul din SuperLiga dă piept cu Sepsi tot pe teren propriu, luni, 11 februarie, ora 20:45, în etapa a 25-a din SuperLiga. „Roș-albaștriii” au anunțat punerea în vânzare a biletelor.

FCSB a pus în vânzare biletele pentru meciul cu Sepsi! Cât costă și programul caselor de la Arena Națională

FCSB își continuă parcursul de vis din SuperLiga. Echipa antrenată de cuplul Elias Charalambous – Mihai Pintilii a ajuns la 4 victorii consecutive în campionat și este lider autoritar, la 11 puncte în fața rivalelor CFR Cluj și Rapid.

ADVERTISEMENT

Clubul finanțat de Gigi Becali a început în forță anul și a câștigat categoric duelurile cu UTA Arad (4-0) și Universitatea Craiova (3-0). În următoarele etape, FCSB o înfruntă pe campioana Farul și pe Sepsi. În cursul zilei de vineri, 2 februarie, FCSB a pus în vânzare biletele pentru meciul contra covăsnenilor.

Prețurile biletelor variază de la 30 lei (Peluză) la 100 de lei (VIP 1). De asemenea, „roș-albaștriii” au anunțat programul caselor de bilete de la Arena Națională. În tur, FCSB s-a impus spectaculos la Sf. Gheorghe, scor 5-2.

ADVERTISEMENT

Prețurile biletelor la FCSB – Sepsi:

  • Peluză – 30 LEI
  • Tribuna 2 – 40 LEI
  • VIP 3 – 60 LEI
  • VIP 2 – 75 LEI
  • VIP 1 – 100 LEI

Programul caselor de bilete:

  • Sâmbătă – 10 februarie: 11:00 – 19:00 (Bulevardul Basarabia)
  • Duminică – 11 februarie: 11:00 – 20:45 (Bulevardul Basarabia, Str. Maior Ion Coravu)

Arena Națională, pierderi imense în 2023

Primăria București a înregistrat pierderi imense anul trecut prin administrarea Arenei Naționale, cel mai mare stadion din România. Nicușor Dan, primarul general al Capitalei, a anunțat la finalul anului trecut că Arena Națională a generat un profit de aproximativ un milion de euro.

ADVERTISEMENT

Numai că sumele cheltuite sunt aproape de 3 ori mai mari. FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că valoarea cheltuielilor aferente anului 2023 ale Arenei Naționale sunt de 3.121.917 de euro. Totodată, situația este pe minus și în anii precedenți.

Andrea Compagno ar putea rămâne la FCSB

Andrea Compagno a fost inclus pe „lista neagră” a lui Gigi Becali. Patronul de la FCSB vrea cu orice preț să scape în această iarnă de golgheterul din sezonul trecut al „roș-albaștrilor”. Deși finanțatorul a anunțat că a avut ofertă din Grecia, atacantul italian ar putea rămâne la FCSB până în vară.

ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat că singura ofertă primită de FCSB pe numele lui Andrea Compagno a venit din Arabia Saudită. Totuși, la 1 februarie, perioada de transferuri din principalele campionate ale Europei s-a închis.

Astfel, șansele lui Andrea Compagno la un transfer de la FCSB au scăzut dramatic. Atacantul italian ar putea lua în calcul doar un transfer în Kazahstan sau o altă țară din Asia. Horia Ivanovici a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA că Andrea Compagno are o propunere de la Aktobe din Kazahstan, care îi oferă un salariu anual de 400.000 de euro.

ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru FCSB: 2,05 este cota pentru „sub 2,5 goluri” la meciul FCSB - Farul