Sport

Delegare controversată la FCSB – Farul! Arbitrul a fost făcut praf de Gigi Becali sezonul trecut: ”Cum să fac eu tensiunea 16 din cauza unui derbedeu?”

Comisia Centrală a Arbitrilor a decis cine va arbitra partida dintre FCSB și Farul Constanța, din etapa 24 a SuperLigii României.
01.02.2024 | 23:09
Delegare controversata la FCSB  Farul Arbitrul a fost facut praf de Gigi Becali sezonul trecut Cum sa fac eu tensiunea 16 din cauza unui derbedeu
S-a aflat arbitrul de la FCSB - Farul Constanța. foto: colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

FCSB și Farul Constanța se vor întâlni pe 5 februarie, pe Arena Națională, în etapa cu numărul 24 din SuperLigă. În acest moment, FCSB se află pe prima poziție a clasamentului, cu 50 de puncte, în timp ce echipa lui Gică Hagi este pe poziția a patra, cu 36 de puncte acumulate.

Horațiu Feșnic va arbitra FCSB – Farul

Partida ar urma să fie condusă de arbitrul Horațiu Feșnic, conform Orange Sport. Este primul meci al ”roș-albaștrilor” pe care îl va arbitra Horațiu Feșnic, după scandalul provocat în aprilie 2023, la parida Rapid – FCSB, scor 1-0.

ADVERTISEMENT

În play-off-ul sezonului trecut, centralul a fost acuzat de Gigi Becali ca i-a defavorizat pe jucătorii săi în meciul disputat în Giulești. La acea vreme, patronul FCSB a anunţat că se retrage din fotbal, supărat că este victima arbitrajului din campionat: ”Am terminat. Ies din fotbal. Nu mă mai interesează. Am 65 de ani. Nu mai pot. Ce a făcut Feșnic a pus capac. Ar trebui să fie numit «Întuneric». Eu ies din fotbal. Din cauza lui ies. Așa ceva nu se poate! Eu mă retrag. Îmi văd de viața mea. E inadmisibil ce a făcut Feșnic! Cum să mai joci fotbal?

După meci nu m-a luat somnul. Mi-am luat tensiunea. Era 16. Am zis «Gata!». Eu aveam tensiune 12-12. Ca piloții. Cum să fac eu tensiunea 16 din cauza unui derbedeu? De ce să trăiesc mai puțin?

ADVERTISEMENT

Renunț la fotbal și trăiesc mai mult. Ce-mi dă fotbalul? I-am dat mesaj. Putea să spună că a greșit și că își cere iertare. Dacă spunea să-l iert, scăpa de mine. Dar nu a zis nimic”.

Mihai Stoica: ”Gigi Becali a dictat la echipă de 20 de ani”

Mihai Stoica a vorbit despre implicarea Gigi Becali la echipă în această perioadă bună pentru clubul roș-albaștru. Totodată, acesta a dezvăluit că nici Costel Gâlcă nu a scăpat de comenzile patronului în perioada în care o antrena pe FCSB.

ADVERTISEMENT

”Gigi Becali a dictat la echipă de 20 de ani. Toți antrenorii care au fost au primit aceeși lecție. Nu eram la club, dar știu că s-a băgat și peste Costel Gâlcă. Le-a dictat de unde era. Acum sunt eu și mai discută cu mine. Când nu eram eu, dicta direct”, a declarat Mihai Stoica.

FCSB s-a despărțit de un jucător! Anunțul lui Gigi Becali: „Am reziliat. Gata, a plecat!”

FCSB s-a mai despărțit de un jucător. Gigi Becali a anunțat că Dorin Rotariu a semnat rezilierea contractului cu FCSB. Fotbalistul aflat pe „lista neagră” a patronului a acceptat în cele din urmă să părăsească lotul „roș-albaștrilor” încă din această iarnă.

ADVERTISEMENT

Dorin Rotariu a fost adus de Gigi Becali la FCSB la începutul lunii octombrie 2023. Fostul fotbalist de la Dinamo a intrat rapid în dizgrația patronului. Becali a vrut cu orice preț să scape încă din această iarnă de fostul internațional român.

ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru FCSB: 5,20 este cota pentru „2 solist” la meciul FCSB - Farul