Fotbal intern

FCSB s-a distrat cu CFR Cluj! Câți ani au trecut de la ultima victorie cu 3-0 împotriva clujenilor. Video

19.03.2021 | 22:34
FCSB sa distrat cu CFR Cluj Cati ani au trecut de la ultima victorie cu 30 impotriva clujenilor Video
ADVERTISEMENT

FCSB o umilește pe CFR Cluj și îi administrează cea mai dură înfrângere din acest sezon. Echipa lui Toni Petrea își ia astfel revanșa după înfrângerea clară din tur, scor 2-0 și câștigă după foarte mult timp atât de clar derby-ul împotriva ardelenilor.

CFR Cluj pierde duelul pentru primul loc din Casa Pariurilor Liga 1 de o manieră categorică, iar reacția lui Edi Iordănescu care a rămas stană de piatră pe banca este elocventă pentru jocul clujenilor din această seară.

ADVERTISEMENT

Echipa lui Toni Petrea se desprinde astfel ca favorită la titlu și rămâne lider cu trei puncte peste rivala CFR Cluj, înaintea unui meci extrem de important cu Universitatea Craiova.

FCSB o învinge pe CFR Cluj cu 3-0 după mai bine de șapte ani! E cea mai mare diferență de scor din istoria confruntărilor directe

FCSB reușește să o învingă din nou pe CFR Cluj cu 3-0 după mai bine de șapte ani! Ultima oară când echipa lui Gigi Becali reușea să câștige la o diferență de scor atât de mare se întâmpla pe 17 august, 2013, atunci când un alt Tănase reușea să înscrie.

ADVERTISEMENT

Echipa antrenată atunci de Laurențiu Reghecampf reușea un joc excelent împotriva lui CFR Cluj și se impunea pe National Arena cu același scor, după reușitele lui Piovaccari (12), Adi Popa (34) şi Cristi Tănase (60), iar scorul la pauză avea să fie 2-0.

Coincidență sau nu, Ovidiu Hațegan era arbitru și la acea partidă din etapa a cincea a sezonului 2013-2014, asistat de către Aurel Oniţă și Ovidiu Artene.

ADVERTISEMENT

Cum arătau în 2013 FCSB și CFR Cluj. Reghe pe val la FCSB, Grigoraș la debutul pe banca lui CFR

Laurențiu Reghecampf era pe val cu FCSB și mare favorită la titlu și îi avea alături pe Thomas Neubert și Toni Petrea, în timp ce pe banca clujenilor se afla Petre Grigoraș, care se afla chiar la debutul ca antrenor al ardelenilor: „Nu mă aşteptam la un asemenea debut la CFR, dar în viaţă se mai întâmplă. Se pare că nici eu nu m-am ridicat la nivelul acestui derby. Astăzi CFR nu a avut faţă de fostă campioană şi consider că Steaua a meritat victoria. Este o înfrângere destul de categorică şi umilitoare”, declara dezamăgit după meci antrenorul clujenilor.

De cealaltă parte, Laurențiu Reghecampf jubila după victoria clară împotriva CFR-ului, comparabilă ca manieră și stil de joc cu ceea ce s-a întâmplat în această seară: „A fost un meci foarte bun. Am marcat trei goluri împotriva unei echipe foarte bune”, declara mulțumit antrenorul viitoarei campioane.

ADVERTISEMENT

Cum arătau cele două echipe la meciul din august 2013:

FCSB: Tătăruşanu – Georgievski, Szukala, Chiricheş (Gardoş ’70), Latovlevici – Pintilii, Bourceanu – A. Popa, Stanciu, Tănase (Cristea ’63) – Piovaccari (G. Iancu ’56). Antrenor: Laurenţiu Reghecampf.

CFR Cluj: Felgueiras – Velayos, Cadu, Piccolo, Camora – Deac, Obiora, Voiculeţ (Muniru ’72) – Maah, Batin (Hora ’71), Fl. Costea (Kapetanos ’54). Antrenor: Petre Grigoraş.

  • 7 ani au trecut de la ultima victorie a FCSB cu 3-0 împotriva lui CFR Cluj
  • 3 puncte are echipa lui Toni Petrea în clasament peste ardeleni
  • 3-0 e cea mai mare diferență de scor din istoria duelurilor directe dintre CFR Cluj și FCSB

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – U Craiova: 2,25 este cota pentru “1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT