Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

FCSB, analizată la sânge de specialiștii FANATIK după 2-1 cu FC Argeș: „Nu ai cum să-i spui Mister lui Gigi Becali și să-l mai și lauzi. E o anomalie monstruoasă!” Video exclusiv

FCSB s-a aflat sub lupa specialiștilor Fanatik SuperLiga după ce a câștigat, scor 2-1 cu FC Argeș în etapa 27 din SuperLiga.
27.02.2023 | 11:36
FCSB analizata la sange de specialistii FANATIK dupa 21 cu FC Arges Nu ai cum sai spui Mister lui Gigi Becali si sal mai si lauzi E o anomalie monstruoasa Video exclusiv
FCSB a fost analizată la sânge la Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici după victoria cu FC Argeș. Sursă foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

FCSB a câștigat pe terenul greu de la Pitești, scor 2-1 cu FC Argeș în etapa 27 din SuperLiga. Jocul roș-albaștrilor a fost analizat în cea mai recentă ediție a emisiunii FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, iar concluziile au fost aceleași. Jucătorii antrenați de Mihai Pintilii nu reușeșc să țină de rezultat și să dicteze ritmul partidei.

FCSB, analizată la sânge de specialiștii FANATIK SUPERLIGA: „Nu are capacitatea de a ține balonul în posesie”

Adrian Șut și Deian Sorescu au marcat pentru FCSB în victoria cu FC Argeș, însă la fel ca în meciurile cu Farul, Voluntari și Universitatea Craiova, roș-albaștrii nu au scăpat fără să primească gol. Andrei Vochin consideră că echipa finanțată de Gigi Becali a meritat victoria, însă pune în lumină încapacitatea de a dicta ritmul jocului.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

„Au avut câteva momente de cumpănă cei de la FCSB după ce au primit golul, dar per total, cred că este o victorie meritată. FCSB a avut mult mai mult ocazii decât Argeș. Ce nu înțeleg la FCSB, de ce nu are capacitatea să nu mai joace pe contre tot timpul.

Aveau 2-0, căutau golul 3, asta am văzut, dar nu aveau capacitatea de a ține balonul în posesie, de a liniști jocul. Aseară a luat primul gol. Au avut șansa că au marcat două goluri”, a spus Andrei Vochin, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

Ilie Dumitrescu l-a lăudat pe Gigi Becali pentru schimbarea lui Edjouma în FC Argeș – FCSB: „O anomalie monstruoasă”

Ilie Dumitrescu l-a lăudat pe Gigi Becali după ce Malcom Ejdouma a fost înlocuit cu Valentin Crețu în meciul FCSB-ului cu FC Argeș. Ulterior, Deian Sorescu a fost trecut în față și a izbutit să marcheze. Horia Ivanovici, moderatorul emisiunii FANATIK SUPERLIGA, este convins că patronul roș-albaștrilor nu ar trebui să fie lăudat pentru că se implică în strategia echipei.

VEZI VIDEO MAI JOS

„Este vorba de antrenor, pentru că Gigi Becali face schimbările. E clar, stă acasă, dă telefoane. Mă rog, acum e și lăudat. Ilie Dumitrescu îl laudă pentru schimbări. Cu tot respectul pentru Ilie, nu l-aș lăuda nici în glumă. E posibil ca uneori să o facă și ironic, dar i-am văzut declarațiile.

ADVERTISEMENT

Nici în glumă nu l-aș lăuda pe Gigi Becali pentru această anomalie monstruoasă care se întâmplă în fotbalul românesc la cel mai probabil, cel mai important brand din România. Probabil că a obosit și Ilie Dumitrescu. Gigi e ca Trump, nu obosește niciodată.

Nu ai cum să-l lauzi pe Gigi Becali. La un moment dat obosești pentru că Ilie Dumitrescu tot timpul i-a spus multe lucruri în față, l-a criticat. Poate a fost ironic și nu mi-am dat seama. Nu poți să-l lauzi pe Gigi Becali. Încurajezi o monstruozitate, o anomalie, o abominație a fotbalului, o umilință etapă de etapă a ceea ce înseamnă antrenor”, au fost cuvintele lui Horia Ivanovici, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Andrei Vochin știe ce jucător îi lipsește FCSB-ului: „Un mijlocaș cum era Dorinel Munteanu”

Andrei Vochin este de părere că laudele lui Ilie Dumitrescu au fost ironice și a continuat să vorbească despre problema FCSB-ului. Consilierul președintelui FRF, Andrei Vochin consideră că incapacitatea roș-albaștrilor de a liniști jocul este principala problemă pentru care încasează goluri în finalul meciurilor.

„Eu cred că a fost o ironie din momente ce-i spui lui Gigi Becali ‘Mister’, pe urmă te corectezi de la living la sufragerie. Plus declarația dinainte de meci când îl face praf pe Gigi Becali pentru schimbarea Dawa – Cristea. Nu cred că este 100% de antrenor pentru că un mijlocaș central, cum ar fi Olaru, dacă ar avea mai multă maturitate în joc în primul rând de la el n-ar mai pleca dute-vino dintr-un careu în altul.

Dacă în locul lui Olaru ar fi un mijlocaș cum era Dorinel Munteanu, cum juca la Zenga. El dicta ritmul. Nu se ducea tot timpul peste adversar. Ținea mingea, o mai pasa, o mai întorcea. E adevărat că terenul era greu, dar vorbim de jucători cu o anumite calitate, care pot stăpâni mingea pe un astfel de teren.

„Este o problemă de a stabili ritmul meciului”

Ideea este că vezi la FC Argeș un jucător care are 72 de atingeri într-un meci cum e Meza Colli și la FCSB care la un moment dat are 2-0 nu există unul care să depășească 45 de atingeri.

Nici măcar Olaru, are 45, maxim 50 de atingeri. Nu se poate. Este o problemă de a stabili ritmul meciului, mai ales în timpul în care conduci. Pentru că de-aia pățește la fel cum a pățit cu Farul, Universitatea Craiova. N-au acest echilibru. Probabil vor căpăta și chestia asta maturizându-se”, a spus Andrei Vochin, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Nu uitați că puteți urmări Fanatik SuperLiga de luni până vineri, începând de la ora 10:30, cu Horia Ivanovici și Ioana Cosma prezentatori. Cea mai tare emisiune de sport din România este LIVE pe site-ul FANATIK.RO, canalul de YouTube FANATIK, pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial la contul FANATIK de pe Tik-Tok, dar și pe contul de Twitch FANATIK.

ADVERTISEMENT