Sport

Cum și-a schimbat Ilie Dumitrescu părerea despre Gigi Becali după FC Argeș – FCSB 1-2: ”Bravo, Mister, de acolo din sufragerie!”

Ilie Dumitrescu l-a lăudat pe Gigi Becali după meciul FC Argeș - FCSB 1-2 pentru schimbarea lui Malcom Edjouma de la pauză și avansarea lui Deian Sorescu.
26.02.2023 | 23:40
Cum sia schimbat Ilie Dumitrescu parerea despre Gigi Becali dupa FC Arges  FCSB 12 Bravo Mister de acolo din sufragerie
Gigi Becali are un nou preferat la FCSB. Fotbalistul va fi titular în meciul cu UTA Arad. Sursă foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT
26-02-2023
21:40

Ilie Dumitrescu a lăudat inspirația lui Becali

Ilie Dumitrescu a ținut să-l laude pe Gigi Becali pentru mutarea făcută la pauza partidei pe care FCSB a câștigat-o pe terenul lui FC Argeș, scor 2-1, când l-a scos pe Malcom Edjouma și l-a avansat în teren pe Deian Sorescu.

”Gigi mută foarte bine la pauză. M-a surprins! Îl scoate pe Edjouma, unul dintre cei mai în formă jucători, intră Crețu, fundaș lateral, îl bagă pe Tavi la mijloc, lângă Olaru, Sorescu, în dreapta, o mutare foarte bună. În primele 10-15 minute, s-a văzut.

Nu cred că ne urmărește, dar consider că a mutat foarte bine. Renunți la unul dintre cei mai în formă jucători din linia de mijloc, a fost o inspirație, surprinzător. Poți să-l folosești pe Sorescu în alte poziții, adică mijlocaș stânga sau dreapta.

Bravo, Mister, de acolo din sufragerie! A fost inspirat”, a spus Ilie Dumitrescu, la emisiunea Digi Sport Special.

Locul lui Cristea în centrul defensivei vicecampioanei României a fost luat la Pitești de Joyskim Dawa, cel care în ultimele partide în care a îmbrăcat tricoul ”roș-albaștrilor” a făcut gafe uriașe.

Gigi Becali, contrat de Ilie Dumitrescu după schimbarea făcută pentru FC Argeș – FCSB

Chiar înainte de începerea întâlnirii FC Argeș – FCSB, din etapa a 27-a din SuperLiga, Ilie Dumitrescu a analizat formula de start trimisă în teren de Gigi Becali și s-a arătat surprins de titularizarea lui Joyskim Dawa în dauna lui Iulian Cristea.

ADVERTISEMENT

”Apare Dawa în axul central, lângă Tamm. Sunt surprins că se renunță atât de ușor la Cristea, care a făcut un meci foarte bun la CFR. Dacă i se poate imputa lui golul egalizator al celor de la Universitatea Craiova… Eu nu sunt de acord cu Gigi la chestia asta, dar el decide.

Să ne amintim câte greșeli a putut să facă Dawa și nu a fost niciodată schimbat. Cristea a făcut o singură greșeală. Să fie sănătos dacă se supără Gigi Becali, noi comentăm cum vrem”, a declarat Dumitrescu, la emisiunea Digi Sport Special.

ADVERTISEMENT

Iulian Cristea a revenit în meciul CFR Cluj – FCSB la șase luni distanță de la accidentarea groaznică suferită într-un meci al naționalei. Fundașul n-a rezistat însă până la final. În minutul 83, stoperul a acuzat probleme musculare, astfel că Mihai Pintilii a fost nevoit să îl înlocuiască.

Cristea, apărat de foști fotbaliști

Fundașul central a greșit la golul încasat de FCSB în partida cu Universitatea Craiova, încheiată la egalitate, scor 1-1, iar Gigi Becali l-a criticat vehement și a anunțat că va cere scoaterea sa din primul ”11” la Pitești.

ADVERTISEMENT

”Târnovanu dacă mai face una d-asta apără Vlad. Ce să cauți acolo? Dădeau cu capul, erau cinci acolo. Și Cristea, dă bă cu capul! Tot timpul sare la cap cu capul în jos. De-aia nu joacă. Păi sari la cap cu capul în jos? Sari cu capul în sus”, a spus Becali.

Specialiștii FANATIK SUPERLIGA au avut reacții tranșante după ce Gigi Becali l-a pus la zid pe Cristea. ”Pe Cristea l-au făcut varză și înainte de accidentare. Nu-i place de Cristea ce să mai. Dar Cristea e jucător de echipă națională. Singurul pericol pentru FCSB este Gigi însuși. Doar el poate să distrugă prin schimbările pe care le face”, a afirmat Bănel Nicoliță.

ADVERTISEMENT

”Va fi o greșeală foarte mare. Uite cum arată ultimele jocuri când revine Cristea după accidentare și să vedem lucrurile în ansamblul lor. Cristea vine după o pauză de nouă luni de zile, după o intervenție chirurgicală și este unul dintre cei mai buni jucători de la FCSB”, a precizat și Robert Niță.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 1,40 este cota pentru „1x și sub 3,5 goluri” la meciul FCSB – Petrolul Ploiești

ADVERTISEMENT