Sport

FCSB, anunţ important pentru suporteri înainte de Nordsjaelland! Acces pe stadion doar cu buletinul

FCSB, precizări importante înainte de meciul din Ghencea cu Nordsjaelland. Din nou măsuri speciale luate de organizatori și autorități.
10.08.2023 | 13:02
FCSB anunt important pentru suporteri inainte de Nordsjaelland Acces pe stadion doar cu buletinul
FCSB joacă al doilea meci pe Ghencea în decurs de 5 zile. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FCSB a vândut peste 23.000 de bilete la meciul de pe stadionul „Steaua” cu Nordsjaelland, iar vicecampioana speră că toate biletele vor fi epuizate până la ora de start a partidei. Anunț important pentru fanii care vor fi prezenți pe stadion.

FCSB, informații de ultimă oră: „Vă așteptăm alături de noi!”

După anunțul Jandarmeriei Române, FCSB a emis un comunicat oficial în care oferă detalii importante pentru spectatorii care vor fi prezenți la meciul cu Nordsjaelland: „#UECL #FCSBFCN #Important.

ADVERTISEMENT

– accesul spectatorilor în stadion se va face începând cu ora 19:00
– toți spectatorii trebuie să aibă asupra lor un document de identitate și să se supună în mod voluntar controlului corporal, în conformitate cu prevederile Legii 4/2008
– toate autovehiculele vor fi controlate pentru materiale interzise
– vă recomandăm să veniți la stadion în timp util, pentru a evita aglomerația la porțile de acces
– mijloacele de transport în comun vor circula până la ora 1:00
– casele de bilete de la Stadionul Steaua vor fi deschise până la ora 21:30. Vă așteptăm alături de noi!”, a scris vicecampioana României, pe pagina oficială de Facebook.

Ultrașii de la Peluza Nord au ținut și ei să facă un anunț în comentarii cu privire la meciul cu Nordsjaelland: „Întâlnirea suporterilor are loc începând cu ora 18 la Prosper Plaza. Punct de unde vom pleca organizat spre stadion la ora 19. TOȚI ÎN NEGRU!”.

ADVERTISEMENT

FCSB a vândut 23.000 de bilete până la ora prânzului pentru meciul cu Nordsjaelland

FANATIK a aflat că FCSB a vândut până joi, 10 august, ora 12:30, 23.000 de bilete pentru partida tur cu Nordsjaelland, iar suporterii au început să apară și la casele de bilete de la stadionul Ghencea, unde reporterii noștri sunt prezenți.

Astfel, mai sunt disponibile pentru confruntarea din Conference League în jur de 7.000 de bilete. Fanii trebuie să se grăbească dacă vor să mai prindă un loc pe stadion, ținând cont că biletele la Peluza Nord și la Tribuna a 2-a au fost deja epuizate.

ADVERTISEMENT

Se mai găsesc în acest moment bilete doar la tribuna 1 și oficială și la Peluza Sud, unde vor sta și suporterii lui Nordsjaelland care vor face deplasarea din Danemarca. Astfel, FCSB are șanse să se apropie de numărul de spectatori de la partida cu CFR Cluj.

Miza financiară a meciului cu danezii

FCSB are costuri importante pentru „dubla” cu Nordsjaelland, iar Gigi Becali va fi nevoit să scoată 200.000 de euro din buzunar pentru organizarea meciului din Ghencea și a deplasării din Danemarca.

ADVERTISEMENT

Patronul FCSB ar putea însă obține aproximativ 340.000 de euro din bilete, la care se adaug și peste 100.000 de euro din televizarea dublei manșe. Așadar, un profit garantat pentru Becali.

ADVERTISEMENT