Sport

FCSB, aproape de un nou transfer! Antrenorul jucătorului e resemnat: “Nu m-ar surprinde să plece”

Daniel Celea, fundașul central al celor de la Chindia Târgoviște, ar putea fi transferat de FCSB. Adrian Mihalcea, antrenorul dâmbovițenilor, a vorbit despre această posibilitate.
22.08.2022 | 13:21
FCSB aproape de un nou transfer Antrenorul jucatorului e resemnat Nu mar surprinde sa plece
Daniel Celea este evaluat conform Transfermarkt la 450.000 de euro. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Gigi Becali vrea să mai aducă un fundaș central la FCSB, mai ales că Rachid Bouhenna nu mai intră în calculele lui Nicolae Dică. 

Adrian Mihalcea a vorbit despre posibilitatea ca Daniel Celea să ajungă la FCSB: „Câteodată ești legat de mâini și de picioare”

Antrenorul celor de la Chindia Târgoviște a vorbit la PrimaSport despre un eventual transfer al lui Daniel Celea la FCSB: „Sper să nu mai plece, dar câteodată eşti legat de mâini şi de picioare şi nu poţi să faci altceva”.

ADVERTISEMENT

La fel ca în cazul lui Marco Dulca, stoperul în vârstă de 27 de ani are o clauză de reziliere, care dacă va fi achitată de Gigi Becali clubul nu se mai poate opune.

Cu toate acestea, Mihalcea speră ca Celea să rămână la Chindia Târgoviște: „Sunt clauze dacă sunt plătite, pot pleca şi nu ai ce să faci. Daniel e un jucător important pentru lotul nostru şi mi-ar plăcea să rămână în continuare”.

ADVERTISEMENT

FCSB stă în doar doi fundași centrali, iar Celea a avut evoluții bune în acest sezon din SuperLiga în tricoul dâmbovițenilor: „Nu m-ar surprinde deloc să ajungă la FCSB, de la începutul campionatului a jucat şi a făcut-o destul de bine în marea majoritate a partidelor”.

Dinamovistul însă e de părere că Celea are nevoie să prindă cât mai multe minute: „Are calităţi şi bineînţeles că poate să crească într-un mediu în care şi joacă meci de meci”.

ADVERTISEMENT

Fundașul central este evaluat la 450.000 de euro conform Transfermarkt și este impresariat de Florin Vulturar, finul lui Gigi Becali.

Ce a spus Gigi Becali despre venirea unui fundaș central la FCSB: „

Gigi Becali are ca prioritate aducerea unui atacant la FCSB, însă ar vrea și un fundaș central, Nicolae Dică fiind descoperit pe acest post: „Hai că fundașul central…, dar atacantul oricum trebuie să îl luăm și pentru campionat. Nu putem să stăm în doi fundași centrali. Și Haruț care e de rezervă”.

ADVERTISEMENT

Patronul FCSB a explicat că nu mai există nicio șansă ca Rachid Bouhenna să mai fie folosit: „Câteodată e câte un jucător la o echipă și vezi că nu e de acolo. Îl încerci pe spinarea ta cum s-ar zice. Mai bine îți vezi de treaba ta decât să dai de belele”.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 1,62 este cota pentru ”x2 și sub 5,5 goluri” la Viking  – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT