Sport

Record de asistență pe Ghencea la FCSB – CFR Cluj. Câte bilete s-au vândut

Derby-ul FCSB - CFR Cluj va stabili un nou record de asistență în Ghencea. Cu doar câteva ore înaintea meciului s-au vândut peste 27.000 de bilete.
06.08.2023 | 16:11
Record de asistenta pe Ghencea la FCSB  CFR Cluj Cate bilete sau vandut
Derby-ul FCSB - CFR Cluj, din etapa a 4-a din SuperLiga, va stabili un record de asistență pentru stadionul din Ghencea, numărul de bilete vândute depășind 27.000
ADVERTISEMENT
06-08-2023
13:19

Record de asistență în Ghencea

Derby-ul FCSB – CFR Cluj, din etapa a 4-a din SuperLiga, va stabili un record de asistență pentru stadionul din Ghencea, numărul de bilete vândute depășind 27.000.

Conform gsp.ro, FCSB a reușit să obțină acordul pentru a reduce zona tampon dintre galerii, pentru că de la Cluj vor face deplasarea mai puțin de 100 de fani. Astfel, a suplimentat numărul inițial de bilete disponibile și așteaptă ca la partidă să asiste 28.000 de spectatori.

Vechiul record de asistență în Ghencea fusese stabilit în 23 aprilie la întâlnirea CSA Steaua – Dinamo 2-0, atunci când în tribune au fost prezenți 21.522 de spectatori.

”Roș-albaștrii” vor să onoreze cum se cuvine întoarcerea în Ghencea după mai bine de opt ani de pauză, iar FANATIK a aflat că fosta legendă a Stelei, Adrian Ilie, va fi invitatul special. Fostul internațional va da lovitura de începere a meciului.

MM Stoica, mesaj împăciuitor înainte de FCSB – CFR Cluj

Managerul general MM Stoica a fost prezent în Ghencea în momentul în care s-au deschis casele de bilete pentru partida FCSB – CFR Cluj. Oficialul vicecampioanei României a avut un mesaj clar pentru suporterii care vor prezenți la duelul din etapa a 4-a din SuperLiga.

ADVERTISEMENT

”Am ajuns după nouă ani jumate aici. Nimic nu mai are legătură cu ce era când am fost ultima dată. Mă gândesc dacă am găsit în străinătate un asemenea stadion. Avem o mare provocare: să lăsăm stadionul așa cum l-am găsit. Suporterii trebuie să se comporte civilizat. Nu am venit aici să provocăm sau să facem o regulă din a juca aici.

Suporterii de la CSA să ne creadă că vrem să jucăm pe Arenă când e disponibilă. Am auzit că se încercă să se comite acte de vandalism. Nu mai e vandalism. E terorism. Iar pedepsele sunt extrem de mari. Nimeni nu cred că riscă să petreacă ani în spatele gratiilor.

ADVERTISEMENT

Nici nu mă gândesc la meci, ci la cum vom arăta când plecăm de aici. Suporterii să înțeleagă că dacă cineva va comite un act de vandalism, noi nu vom mai puteam juca aici. Și ne vom îngrămădi pe un stadion de 7.000 de locuri”, a declarat Stoica.

Mustață interzice torțele și petardele în Ghencea

Fanii FCSB au venit în Ghencea cu mult înainte de deschiderea caselor de bilete, astfel că s-au format cozi mari pentru ultimele tichete disponibile la derby-ul cu CFR Cluj. Sunt șanse foarte mari ca întâlnirea să se desfășoare cu casa închisă.

ADVERTISEMENT

Prezent și el în Ghencea, Gheorghe Mustață, liderul Peluzei Nord, a anunțat că galeria FCSB nu va folosi torțe și petarde. ”E cel mai frumos stadion din țară. Jucăm un meci în Ghencea. Ne-am întors acasă. Suntem Steaua. Venim acasă, jucăm acasă!

Vreau să fac un apel la suporteri. Vreau să vină în stadion în liniște. Să nu le fie frică. Și fac un apel. Vom avea toleranță zero pentru torțe și petarde! Peluza Nord nu va folosi torțe și petarde. Vrem să arătăm că suntem oameni civilizați. Se poate discuta orice cu noi.

ADVERTISEMENT

Nu vrem să fim catalogați drept huligani sau nenorociți. Vom avea toleranță zero. Îndrum suporterii să meargă civilizat la stadion, să nu instige pe nimeni. Eu garantez că Peluza Nord va avea toleranță zero. Fără torțe! Fără nimic”, a spus Mustață.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 1,70 este cota pentru „sub 2,5 goluri” la meciul FCSB – CFR Cluj

ADVERTISEMENT