Sport

FCSB continuă scandalul cu Vassaras: „Să nu ne arunce praf în ochi, că nu suntem idioți”

FCSB continua scandalul cu Kyros Vassaras, iar Mihai Stoica i-a transmis să nu arunce cu praf în ochi, pentru că problemele de arbitraj s-au văzut clar.
14.12.2023 | 22:00
FCSB continua scandalul cu Vassaras Sa nu ne arunce praf in ochi ca nu suntem idioti
FCSB continuă scandalul cu Vassaras. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Managerul general al vicecampioanei României este supărat pentru că Sebastian Colțescu și George Găman nu au fost opriți de la delegări, după greșeala făcută în duelul dintre CFR Cluj și FCSB, scor 1-1.

FCSB continuă scandalul cu Vassaras

FCSB continuă scandalul cu Kyros Vassaras, iar Mihai Stoica a spus că nu i se pare normal ca Sebastian Colțescu și George Găman să nu fie reținuți de la delegări, după greșeala din meciul CFR Cluj – FCSB:

ADVERTISEMENT

„Când ești delegat, ai girul lui Vassaras. Vassaras nu ne poate arunca praf în ochi, că nu suntem nici proști, nici idioți să nu vedem ce a fost.

Vassaras i-a reținut de la delegări pe cei care au greșit în trecut. Să nu oficieze, dacă oficiază, e o mare sfidare la adresa noastră. Stop! Nu se poate așa ceva. Adică se poate, pentru că văd că se poate, dar nu ar trebui să fie așa”.

ADVERTISEMENT

Ce părere are MM Stoica despre noua regulă a lui Răzvan Burleanu

„Orice algoritm se va aplica… vor fi contestatari mereu. Noi stăm bine la toate capitolele. E o idee, n-aș putea să spun că ne opunem. Sunt niște poziții care sunt descoperite în România.

Câți fundași stânga a avut România de valoare de când s-a retras Raț. E Bancu și după am fost nevoiți să-l naturalizăm pe Camora. Aceeași problemă o avem și la nivelul atacanților.

ADVERTISEMENT

E o idee. Nimeni nu se supăra dacă era regula U21, însă fără să fie o obligație. Fă ca în Ungaria, că ungurii văd că au făcut performanță, cel puțin la nivel de echipă națională”, a continuat Mihai Stoica, la TV OrangeSport.

„Noi deși am investit sume atât de mari, suntem în urmă la anumite capitole. Aș vrea să îi văd mult mai bine îmbrăcați. Suntem dotați destul de bine, dar vrea mai mult.

ADVERTISEMENT

Eu îmi doresc ca el să joace cât mai mult, dar dacă va dori în viitor Vlad Chiricheș să vină lângă mine, îl aștept cu mare drag să fie director sportiv, dacă el vrea să îmbrățișeze cariera asta. E unul dintre fotbaliștii de la care nu mi-e rușine să spun că am ce învăța. Adică el a colaborat cu Ancelotti, Sarri și cu De Zerbi. Iar cu asta am spus tot!”, a mai spus MM Stoica.

ADVERTISEMENT
1,70 este cota BETANO pentru pronosticul „1 solist” la partida FCSB - Hermannstadt