Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Iulian Cristea, titular în FCSB – Sepsi așa cum a anunțat Fanatik acum 4 zile! Joonas Tamm l-a enervat pe Gigi Becali și nu mai este în echipă! Update Exclusiv

Așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate, Iulian Cristea este titular în partida FCSB - Sepsi, în timp ce Joonas Tamm nu se află nici măcar pe banca de rezerve.
12.03.2023 | 19:30
Iulian Cristea titular in FCSB  Sepsi asa cum a anuntat Fanatik acum 4 zile Joonas Tamm la enervat pe Gigi Becali si nu mai este in echipa Update Exclusiv
FCSB întâlnește Sepsi în ultima etapă a sezonului regulat din SuperLiga, iar FANATIK a aflat că Gigi Becali a dat ordin ca Iulian Cristea să fie titular. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT
12-03-2023
17:36

Cristea, titular cu Sepsi

Fundașul Iulian Cristea este titular în meciul FCSB – Sepsi, din ultima etapă a sezonului regulat din SuperLiga, așa cum FANATIK a anunțat încă de acum două zile.

Internaționalul român îl înlocuiește în primul ”11” pe Joonas Tamm, care l-a enervat pe Gigi Becali la întâlnirea pierdută cu UTA Arad și a fost trecut pe banca de rezerve.

Patronul vicecampioanei României a fost nemulțumit de prestația lui Iulian Cristea la partida cu Universitatea Craiova, scor 1-1, și a hotărât ca acesta să fie scos din primul ”11”, locul său fiind luat de Joyskim Dawa.

Gigi Becali a decis titularizarea lui Iulian Cristea pentru meciul FCSB – Sepsi

După intervenția clară a lui Gigi Becali, Iulian Cristea a ieșit din echipa de start la FCSB-ului în următoarele trei etape, fiind introdus de Mihai Pintilii doar la trecerea timpului, în minutele de prelungire, în victoriile cu FC Argeș și Petrolul.

ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat că latifundiarul din Pipera și-a schimbat atitudinea după ce Joonas Tamm a avut o prestație catastrofală în eșecul din deplasare cu UTA Arad. Tamm și-a marcat și un autogol, astfel că Becali a decis ca Iulian Cristea să fie din nou titular.

Astfel, internaționalul român va începe foarte probabil din primul minut partida de pe Arena Națională cu Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, din ultima etapă a sezonului regulat din SuperLiga, programată duminică, 12 martie, de la ora 21:00.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

Mihai Stoica a încercat să-l întoarcă pe Becali

Din informațiile FANATIK, Mihai Stoica, cel care și-a dat girul pentru transferul lui Joonas Tamm la gruparea ”roș-albastră”, a încercat să-l convingă pe Gigi Becali să nu-l scoată pe fundașul eston din echipa de start.

Managerul general al FCSB i-a explicat patronului că Tamm este unul dintre cei mai buni fundași din campionatul intern, iar autogolul și jocul mai slab făcut la Arad au venit pe fondul oboselii, cu trei meciuri într-o săptămână.

ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat însă că Gigi Becali nu s-a lăsat înduplecat de rugămințile lui Mihai Stoica și a dat ordin ca la partida cu Sepsi OSK cuplul de fundași centrali să fie format din Cristea și Dawa.

Mai mult, finanțatorul FCSB a spus clar că singurul apărător central care are postul de titular asigurat este camerunezul Joyskim Dawa, favoritul său. El a transmis că cine greșește dintre Tamm și Cristea va trece pe banca de rezerve.

ADVERTISEMENT

Într-o ediție a emisiunii FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, fostul jucător Bănel Nicoliță s-a arătat contrariat de faptul că Gigi Becali l-a scos din echipa de start pe Iulian Cristea și consideră că acesta este mult peste ceilalți doi fundași centrali, Dawa și Tamm.

ADVERTISEMENT