Sport

FCSB, decizie de ultimă oră cu Vlad Chiricheș. Ce se va întâmpla în ianuarie cu vedeta lui Gigi Becali. Exclusiv

FCSB a luat o decizie importantă referitor la soarta lui Vlad Chiricheș, cândva stâlpul din apărarea naționalei României, măcinat însă de accidentări de mai multă vreme.
30.12.2023 | 00:37
FCSB decizie de ultima ora cu Vlad Chiriches Ce se va intampla in ianuarie cu vedeta lui Gigi Becali Exclusiv
Vlad Chiricheș, în tricoul celor de la FCSB. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Concret, conform surselor FANATIK, Gigi Becali și-a dat acceptul ca Vlad Chiricheș să meargă alături de echipă în cantonamentul din Antalya, acolo unde bucureștenii vor pleca pe 8 ianuarie. Patronul celor de la FCSB s-a consultat cu staff-ul tehnic al echipei și concluzia generală a fost că echipa are nevoie de Vlad Chiricheș, pentru că este un lider adevărat.

FCSB, decizie de ultimă oră cu Vlad Chiricheș

Asta, cu toate că fundașul nu este momentan refăcut după accidentare, astfel că el se va antrena separat de restul coechipierilor, sub atenta supraveghere a staff-ului medical. Cert e că Vlad Chiricheș trage tare pentru a reveni pe teren măcar în play-off, pentru a pune umărul serios la câștigarea titlului de campioană de către FCSB.

ADVERTISEMENT

Fotbalistul anunțase încă din clipa în care a venit la FCSB că a ales cu sufletul, dar și cu mintea, pentru că și-a dorit cu orice preț să ajungă la Euro 2024. Așadar, fiind în SuperLiga română, Vlad Chiricheș a considerat că ar fi mult mai aproape de ochii selecționerului Edi Iordănescu, mai ales că FCSB e favorită la titlu și aici ar fi găsit coechipieri valoroși care să-l pună în valoare.

Extrem de interesant, așa cum FANATIK dezvăluia în exclusivitate, Vlad Chiricheș a renunțat la salariul lunar de 40.000 de euro pentru că s-a accidentat și nu ar fi considerat drept să primească acești bani ”degeaba”. Cu toate acestea, patronul Gigi Becali a apreciat gestul fotbalistului și i-a transmis că-i va plăti 5.000 de euro lunar cu promisiunea că va fi ținut în club după retragere, într-o funcție aleasă de fundaș.

ADVERTISEMENT

Vlad Chiricheș a renunțat la salariu pentru FCSB

“Este caracter frumos, Chiricheş. Când a venit la echipă a spus că nu vine pentru bani, ci pentru că mai vrea să joace fotbal. El are bani, are vreo 10-15 milioane de euro adunate. Meme i-a spus după accidentare că s-au încercat toate cu el şi i-a spus că îi dăm 5000 de euro pentru a rămâne în club, să lucreze aici.

A fost antrenat în toate cluburile mari, ştie fotbal. Şi el a spus: Uite cum facem. Îmi daţi 5000 de euro până în momentul când intru să joc. Că nu vreau să mă las. Dacă o să văd că nu pot să joc, o să mă las. Eu, în ultimele două luni i-am dat 5000 de euro.

ADVERTISEMENT

Cine face aşa? De la 40.000 la 5000? El ia 5000 de euro până în momentul în care îşi revine. Apoi, când va intra pe teren, va reveni la salariul lui. Nu vrea să se lase. Vrea să mai încerce. Să îi ajute Dumnezeu. Dar are un caracter frumos că putea să spună că are contract şi la revedere”, a declarat Gigi Becali la FANATIK SUPERLIGA.

În această vară, înainte ca FCSB să fie eliminată din cupele europene de danezii de la Nordsjaelland, Vlad Chiricheș avea planuri mărețe alături de coechipierii săi, cel puțin la nivel declarativ. ”Vreau să ajungem în grupele Conference League și să simt din nou plăcerea de a juca în cupele europene. Mă simt bine cu băieții, un grup frumos, puternic, valoros. Îmi doresc să îmi aduc aportul aici cât de mult pot, cu experiența mea”, declara Vlad Chiricheș.

ADVERTISEMENT

În momentul în care semna cu FCSB, Vlad Chiricheș se rezuma să transmită un mesaj de suflet, lăsând să se înțeleagă că în tricoul ”roș-albastru” se simte ca acasă, alături de fani. “Mă simt bine să revin acasă”, scria în acel moment Vlad Chiricheș pe Instagram.

ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru FCSB: 1.40 este cota pentru „1” la meciul FCSB - UTA Arad