Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Vești proaste pentru Vlad Chiricheș: ”Recuperarea e foarte lungă!”

Florin Gardoș a vorbit la FANATIK SUPERLIGA despre situația medicală a lui Vlad Chiricheș și a anunțat când e gata să revină pe teren fundașul lui FCSB.
21.12.2023 | 09:25
Vesti proaste pentru Vlad Chiriches Recuperarea e foarte lunga
Florin Gardoș a vorbit la FANATIK SUPERLIGA despre situația medicală a lui Vlad Chiricheș și a anunțat când e gata să revină pe teren fundașul lui FCSB. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Coșmarul accidentărilor pare fără sfârșit pentru veteranul de 34 de ani. Jucătorul vicecampioanei României trebuia să revină în derby-ul cu Dinamo din noiembrie, dar a fost nevoit să se opereze din nou.

Recuperarea lui Vlad Chiricheș e de durată

Prezent în studioul emisiunii FANATIK SUPERLIGA, Florin Gardoș a dezvăluit că Vlad Chiricheș își continuă recuperarea, însă aceasta este una de durată și fundașul central nu se va putea întoarce pe teren mai devreme de 3 luni.

ADVERTISEMENT

”Am vorbit cu Chiricheș chiar atunci după operație, venise din Finlanda. Urmează recuperarea, dar e destul de lungă, cam 3 luni din ce am înțeles”, a declarat Gardoș, despre situația lui Chiricheș.

Cristi Coste, moderatorul FANATIK SUPERLIGA, a anunțat că veteranul din defensiva FCSB speră să evolueze cât mai mult pe finalul sezonului și astfel să poată prinde in extremis lotul naționalei României pentru Euro 2024.

ADVERTISEMENT

”Undeva în martie ar reveni. El mai speră să prindă chiar și Euro dacă va juca și va avea constanță în ultimele 2-3 luni, dar e destul de greu”, a spus Cristi Coste, completat de Gardoș: ”Dacă e să ne gândim cam ce locuri sunt prin echipa națională, cred că acolo pe postul de fundaș central mai e o posibilă schimbare”.

Chiricheș a renunțat la bani

Gigi Becali a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA că i-a propus lui Vlad Chiricheş să rămână în club într-o altă funcţie, dar fundaşul i-a transmis că nu vrea să se lase şi că renunţă la salariul de 40.000 de euro pe durata accidentării.

ADVERTISEMENT

Patronul FCSB a precizat că Vlad Chiricheş ia 5.000 de euro în acest moment, iar dacă nu va putea reveni pe teren, va rămâne în cadrul clubului: “Este caracter frumos, Chiricheş. Când a venit la echipă a spus că nu vine pentru bani, ci pentru că mai vrea să joace fotbal. El are bani, are vreo 10-15 milioane de euro adunate”.

FANATIK a realizat un infografic cu acest amplu capitol din cariera lui Chiricheş: accidentările. Iar datele vorbesc de la sine: 853 de zile a stat accidentat fundașul central, adică aproape doi ani și jumătate din ultimii 11.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI este în direct în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30, pe site-ul nostru. Emisiunea va fi în premieră de la ora 17:30 și pe canalul de YouTube, dar și pe pagina de Facebook.

ADVERTISEMENT