Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

„FCSB este o echipă antrenată. Charalambous are dreptate”. Aliat surpriză pentru tehnicianul FCSB

Andrei Vochin a sărit în apărarea antrenorului de la FCSB. Analiză pe larg înainte de derby-ul FCSB - Farul. Liderul, fără Olaru și Coman.
05.02.2024 | 15:05
FCSB este o echipa antrenata Charalambous are dreptate Aliat surpriza pentru tehnicianul FCSB
Andrei Vochin recunoaște meritele lui Elias Charalambous la FCSB. Sursă foto: sporpictures.eu
ADVERTISEMENT

Elias Charalambous, Mihai Pintilii și Thomas Neubert au găsit formula ideală la FCSB, care e aproape de primul titlu de campioană după nouă ani. Criticat de toată lumea, antrenorul cipriot este apărat de către Andrei Vochin la FANATIK SUPERLIGA

Elias Charalambous, lăudat de Andrei Vochin: „Are dreptate. Au reușit să îi facă să arate cel mai bine”

Horia Ivanovici a deschis din nou discuția cu privire la implicarea patronului la FCSB: „Cum vezi duelul între antrenorii Gigi Becali și Gică Hagi?”. Andrei Vochin însă vede lucrurile puțin diferit: „N-aș merge chiar până acolo. Charalambous are dreptate cu ce a spus. Cu o singură chestie nu sunt de acord. Nu numai în România se întâmplă așa ceva. 

ADVERTISEMENT

FCSB arată ca o echipă antrenată. Asta dincolo de tot ce se spune, că face Gigi primul 11, face schimbările. Asta e o realitate, o recunoaște, dar dacă ar face lucrurile astea și echipa n-ar putea să stea în picioare n-ar putea să câștige niciun meci. Asta este clar.

De-asta spun că Charalambous, cu Pintilii și cu Neubert au reușit să îi facă să arate cel mai bine până acum în toți anii ăștia. Asta nu înseamnă că vor câștiga campionatul”, a explicat analistul la FANATIK SUPERLIGA, emisiunea care e în direct pe FANATIK.RO. în fiecare luni, marți și vineri de la 10:30.

ADVERTISEMENT

Elias Charalambous, probleme înainte de FCSB – Farul: „Situație specială, fără căpitanul echipei și al doilea golgheter”

Andrei Vochin așteaptă să vadă cum se va descurca liderul din SuperLiga fără Darius Olaru și Florinel Coman, cei mai importanți jucători ai echipei: „În situația în care se află FCSB, poziție de lider cu multe puncte în fața urmăritoarelor, situație specială, fără căpitanul echipei și principalul marcator.

Cu Coman care are gripă și nu s-a antrenat vreo 2-3 zile, asta înseamnă un mare handicap pentru un fotbalist și el e al doilea producător de goluri și pase decisive”.

ADVERTISEMENT

Horia Ivanovici a completat: „Poate faci un bine dacă nu îl bagi pe Coman. Poate nu dă randament dacă nu s-a antrenat 2-3 zile și stă doar pe teren cu numele”. 

Andrei Vochin crede că Florinel Coman nu ar trebui să joace: „Întotdeauna antrenorii mari susțin că între un jucător talentat care nu este bine fizic și unul mai puțin talentat care e 100%, îl preferă pe-ăla sau cu mai puțin calități la momentul jocului. 

ADVERTISEMENT

De-asta am văzut și foarte mulți antrenori care nu introduc jucătorul cu nume dacă a avut o perioadă lungă de inactivitate, doar că e un jucător cu nume. Îl protejează inclusiv pe el să nu se facă de râs într-un astfel de moment”.

De ce ar trebui FCSB să se mulțumească și cu un rezultat de egalitate: „Este un moment delicat”

Andrei Vochin a explicat cum vede partida de pe Arena Națională: „Dar ținând cont de tot acest context, eu cred că FCSB n-ar trebui să excludă rezultatul de egalitate. Este un moment favorabil ca număr de puncte față de urmăritoare, chiar dacă CFR și Rapid au câștigat și este un moment delicat în ceea ce privește componența primului unsprezece. 

Și dacă vor aborda jocul așa, e posibil chiar să și câștige. În campionatul României mi-am dat seama că oricine poate să învingă pe oricine. Adică atâta vreme cât Oțelul vine și face instrucție cu FCSB, care pe urmă face instrucție cu UTA, cu Universitatea Craiova, astea sunt pentru mine niște semnale că oricine poate să bată pe oricine. Mai puțin Dinamo”. 

Vivi Răchită a venit și el cu o ironie pentru Universitatea Craiova, depășit clar de „marinari”: „Sunt curios de câte ori scapă singur cu portarul Louis Munteanu și câte goluri dă”.

Pierderea liderului din teren poate produce un dezechilibru la FCSB, crede și Giani Kiriță: „Vorbeam cu Vivi mai devreme de Olaru. Într-adevăr, se vede că e mai matur față de anii trecuți. Se vede că nu mai stăm pe jos, că imediat vrea altceva.

A câștigat foarte multă maturitate și ăsta e un plus pentru el. Uite forma în care este. E pierdere mare că nu joacă pentru că e în formă. E cel mai în formă jucător al FCSB-ului. 

Andrei Vochin îi ia apărarea lui Elias Charalambous. Analiză înainte de FCSB - Farul

ADVERTISEMENT