Sport

FCSB, fără doi jucători pentru turul cu Nordsjaelland. Ce se întâmplă cu Edjouma

FCSB nu se va putea baza pe doi jucători la meciul tur cu FC Nordsjaelland din turul al treilea preliminar al Conference League. Ce se întâmplă cu Malcom Edjouma.
09.08.2023 | 19:52
FCSB fara doi jucatori pentru turul cu Nordsjaelland Ce se intampla cu Edjouma
FCSB nu se poate baza pe doi jucători la meciul cu FC Nordsjaelland din Conference League. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

FCSB nu se va putea baza pentru turul cu FC Nordsjaelland pe Alexandru Băluță și David Miculescu. Ambii jucători s-au accidentat în meciul de la București cu CSKA 1948 Sofia, scor 3-2. Elias Charalambous a anunțat că Malcom Edjouma va face parte din lotul roș-albaștrilor la disputa din Ghencea, joi, 10 august, ora 21:30.

FCSB, fără doi jucători pentru turul cu Nordsjaelland. Ce se întâmplă cu Edjouma

Alexandru Băluță și David Miculescu au ieșit accidentați din meciul retur cu CSKA 1948 Sofia în turul al doilea preliminar al Conference League. Fostul fotbalist al Universității Craiova a acuzat dureri în zona coastelor și a ratat derby-ul cu CFR Cluj, scor 1-0.

ADVERTISEMENT

La conferința de presă, Elias Charalambous a anunțat că Alexandru Băluță va rata și meciul cu FC Nordsjaelland de la București. Totodată, David Miculescu s-a accidentat și a fost schimbat în minutul 37 al meciului cu CSKA 1948 Sofia. În cazul fotbalistului de 22 de ani, Mihai Stoica a precizat că este vorba despre o problemă musculară sau la nerv.

Fostul fotbalist de la UTA Arad nu a fost în lotul FCSB la derby-ul cu CFR Cluj din Ghencea. „Miculescu si Baluță sunt singurii jucători care vor lipsi mâine (n.r. joi), sunt accidentati. Ceilalti sunt pregătiți”, a declarat Elias Charalambous, la conferința de presă.

ADVERTISEMENT

Anunțul lui Charalambous despre Edjouma: „Va fi in lot”

Malcom Edjouma nu mai prinde echipa la FCSB, iar ultimele gesturi ale francezului lasă de înțeles că își dorește să plece de la echipă. FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că Gigi Becali a discutat cu Florin Vulturar, agentul jucătorului, despărțirea fotbalistului de clubul roș-albaștru după o ofertă venită din Emiratele Arabe Unite.

„Edjouma va fi in lot. Dacă nu există o ofertă concretă, nu poți să pierzi timp. Dacă jucătorul va avea o ofertă concretă, nu este treaba mea, MM și patronul vor decide. Edjouma se comportă profesionist, își face treaba și asta e tot.

ADVERTISEMENT

Nu ne creează probleme la antrenamente și nu am informații că există o ofertă concretă pentru el”, a mai spus Charalambous. Returul dintre FC Nordsjaelland și FCSB va avea loc joi, 17 august, de la ora 19:30 în Danemarca.

Elias Charalambous nu spune nu unui nou transfer la FCSB: „Vom discuta cu patronul”

FCSB i-a adus în această vară pe Alexandru Băluță, Siyabonga Ngezana, Damjan Djokovic și Vlad Chiricheș. După partida cu FC Nordsjaelland, Elias Charalambous a dezvăluit că va purta o discuție cu Gigi Becali pentru un eventual nou transfer la FCSB.

ADVERTISEMENT

„Patronul are emoții, iubește echipa și îi vrea binele. După meciul de mâine vom discuta despre un eventual transfer pe care îl putem face. Acum sunt foarte fericit cu lotul pe care îl avem. Dacă va apărea cineva care să fie bun pentru echipă, de ce nu?”, a încheiat Elias Charalambous.

FCSB, fără doi jucători cu FC Nordsjaelland


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 1,72 este cota pentru „GG” la meciul FCSB – FC Nordsjaelland

ADVERTISEMENT