Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Bănel Nicoliță, uluit de un gest scandalos al lui Edjouma: „Ia și joacă!”

Malcom Edjouma a dat-o în bară la finalul derby-ului FCSB - CFR Cluj, scor 1-0, în a patra etapă a SuperLigii. Ce gest a făcut fotbalistul roș-albaștrilor.
07.08.2023 | 23:10
Banel Nicolita uluit de un gest scandalos al lui Edjouma Ia si joaca
Bănel Nicoliță a dezvăluit gestul urât făcut de Edjouma la finalul partidei FCSB - CFR Cluj. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Malcom Edjouma a fost introdus în minutul 90+3 al derby-ului FCSB – CFR Cluj, scor 1-0 în a patra etapă a SuperLigii. La finalul disputei din Ghencea, Bănel Nicoliță, care a fost în tribună, a sesizat gestul urât la care a apelat jucătorul.

Gestul urât făcut de Malcom Edjouma la finalul derby-ului FCSB – CFR 1-1 l-a lăsat mască pe Bănel Nicoliță

Malcom Edjouma prinde din ce în ce mai puține minute la FCSB, iar francezul lasă de înțeles că singura soluție este să părăsească lotul vicecampioanei României. Gigi Becali a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGAle-a propus italienilor de la Bari să-l ia împrumut pe Edjouma pentru 200.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Ulterior, dacă fotbalistul confirmă, FCSB să-l cedeze definitiv după un sezon pentru 600.000 de euro. Totuși, oferta din Italia a căzut, iar Edjouma este mai aproape de un transfer în Arabia Saudită. La finalul derby-ului cu CFR Cluj, jucătorii FCSB-ului s-au fotografiat pe gazon alături de fani. Bănel Nicoliță a urmărit momentul în care Edjouma a merg singur la vestiare și nu a celebrat victoria alături de colegi.

„El a plecat singur spre vestiare. Jucătorii erau pe teren, se bucurau, iar el a plecat. Îi cred supărarea că și eu am jucat fotbal și poate nici mie nu mi-au convenit anumite lucruri, dar nu ai cum să nu te bucuri. Eu l-am văzut sigur că a plecat. Jucătorii erau pe teren. Era supărat, l-am văzut, am stat până au plecat jucătorii la vestiare.

ADVERTISEMENT

L-am văzut supărat aseară pe Edjouma. E clar că își dorea să joace mai mult, dar na… El nu a mai luptat pentru postul lui. Când a venit ofertă: ‘Gata, eu vreau să plec’. Băi, frate, stai puțin, ia și joacă! Poate nu mai pleci pe 200.000 de euro, pleci pe două milioane, pe trei milioane.

Stai și joacă. Bun Djokovic. Poți să-l dai afară pe Djokovic? Nu știu dacă a pierdut 10 mingi cu CFR Cluj chiar dacă joacă scurt, din aproape în aproape. Nu mai are răbdare și vrea să plece. E un jucător foarte bun”, a dezvăluit Bănel Nicoliță, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

Vivi Răchită nu îi găsește loc lui Edjouma la FCSB: „Și Cordea e supărat”

Vivi Răchită este de părere că Malcom Edjouma nu mai are loc în echipa de start a celor de la FCSB. Specialistul FANATIK SUPERLIGA este de părere că la fel de supărat este și Andrei Cordea, după ce fotbalistul a ratat transferul în Bundesliga, la Augsburg, anunțat în exclusivitate de FANATIK la finalul anului trecut.

„Edjouma nu mai are unde să intre. Nici nu ai pe cine să scoți pe Olaru, Șut. Oricum Edjouma nu poate face fază defensivă cum o face Șut. Poate doar în locul lui Djokovic, dar uite că Djokovic e piesa care s-a lipit foarte bine la FCSB. 200.000 împrumut și 600.000 mi se pare o sumă mică pentru un jucător dacă tot te crezi valoros.

ADVERTISEMENT

Sunt bani puțini, 800.000 de euro, pentru un jucător care se vrea titular. Este jucător bun, dar uite că nu dă nimeni 800.000 pe Edjouma. Eu cred că și Cordea e supărat. A avut oferta aia din Germania. De-atunci nu mai prinde echipa, nu mai e la echipa națională. E și un aspect pozitiv. E bine că le pasă. Dacă ar fi indiferenți…”, au fost cuvintele lui Vivi Răchită.

Adrian Ilie vrea o soluție pentru Edjouma: „E un jucător valoros pentru campionatul românesc”

Adrian Ilie consideră că FCSB are nevoie de o bancă de rezerve foarte valoroasă pentru a putea face față în cupele europene. „Cobra” își dorește ca FCSB să găsească o soluție pentru a trata situația lui Malcom Edjouma.

„Nu mi se pare o pierdere, dar dacă vrea FCSB să își facă echipă de Champions League are nevoie de mulți jucători valoroși. Dacă Doamne ferește se accidentează unul de la mijlocul terenul trebuie să joace acolo. Nu cred că Edjouma este jucător să joace vârf de atac.

Nefiind așa mulțumit la FCSB i-aș da drumul să plece inclusiv împrumut. Spre binele lui poate își găsește o soluție sau poate găsește FCSB soluție împrumut. Este un jucător valoros pentru campionatul românesc”, a încheiat Adi Ilie.

HORIA IVANOVICI vă dă întâlnire în fiecare luni, marți și vineri, ora 10:30 cu o nouă ediție de top de FANATIK SUPERLIGA. Emisiunea se vede LIVE numai pe site-ul FANATIK.RO. Ulterior, premiera poate fi urmărită luni, marți și vineri, ora 17:30 pe canalul de Youtube FANATIK și pagina de facebook Horia Ivanovici.

Gestul urât al lui Edjouma de la finalul derby-ului FCSB - CFR Cluj 1-0

ADVERTISEMENT