Sport

Jucătorii FCSB-ului se gândesc la titlu după victoria cu Farul: „Nu contează câte puncte sunt în fața noastră”

Jucătorii FCSB-ului continuă să spere la titlu după victoria cu Farul. Au nevoie, însă, de un pas greșit al liderului CFR Cluj, de care o despart acum șapte puncte.
14.03.2022 | 23:54
Jucatorii FCSBului se gandesc la titlu dupa victoria cu Farul Nu conteaza cate puncte sunt in fata noastra
ADVERTISEMENT

FCSB s-a revanșat în fața Farului pentru eșecul usturător suferit în returul sezonului regulat din Casa Pariurilor Liga 1 și a debutat astfel cu dreptul în faza play-off-ului. Malcom Edjouma – aflat la primul gol în tricoul roș-albastru – și Octavian Popescu au fost protagoniștii unei victorii menite să diminueze din nou la 7 puncte distanța față de liderul CFR Cluj.

Roș-albaștrii continuă să viseze la titlu după victoria cu Farul

Imediat după fluierul final al partidei de pe Arena Națională, mijlocașul francez adus chiar în această iarnă, de la FC Botoșani a lăsat de înțeles că nu și-a pierdut încă speranța într-un deznodământ favorabil în lupta pentru titlu, dar a lansat, totodată, un avertisment: echipa sa nu mai are voie să facă niciun pas greșit până la finalul sezonului.

ADVERTISEMENT

E un lucru bun că am marcat, dar cele mai importante sunt cele trei puncte. Trebuie să rămânem concentrați. Nu este vorba despre răzbunare, trebuie să câștigăm fiecare meci.

Am fost puțin obosit când am ajuns de la Botoșani, au fost și anumite stări emoționale odată cu acest transfer, dar încerc să-mi revin și să-mi fac jocul. De asta am venit, să ajut echipa cum pot, și în apărare, și în atac.

ADVERTISEMENT

Așa e fotbalul, trebuie să luăm meci după meci, să rămânem concentrați pe joc. Nu contează câte puncte sunt în fața sau în spatele nostru”, a declarat Malcom Edjouma, la Digi Sport.

Octavian Popescu, după un nou gol în Liga 1: „Sunt foarte fericit”. Ce spune despre un transfer în străinătate

Prezent, de asemenea, la flash-interviu, Octavian Popescu a fost extrem de fericit pentru golul înscris în poarta echipei lui Gică Hagi, dar a ținut să precizeze că nu se gândește încă să facă pasul spre o echipă mult mai puternică din fotbalul european. Asta deși patronul Gigi Becali visează deja să încaseze o sumă astronomică în schimbul său.

ADVERTISEMENT

Trebuie să câștigăm meci cu meci în acest play-off. Este foarte bine că am reușit să câștigăm și sper s-o ținem tot așa. Mi-a spus Ștefan Târnovanu să mă gândesc că marchez, am reușit și sunt foarte fericit. Nu ne-am gândit la revanșă, ci doar să câștigăm, cum ne gândim la fiecare meci.

Mă simt foarte bine când sunt suporterii lângă noi. Sper să vină la cât mai multe meciuri și în număr cât mai mare. Am avut o perioadă mai proastă, dar apoi am început să mă concentrez mai mult la fotbal și să dau totul pe teren. Nu mi-e greu să-mi mențin echilibrul, mă gândesc s-o iau pas cu pas și când o fi să plec, s-o fac pe o sumă cât mai mare”, a spus noua „perlă” a roș-albaștrilor.

ADVERTISEMENT

  • (P) Cota BETANO pentru FC Argeș – FCSB: 2,05 este cota pentru „ambele marchează”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT