Sport

Elias Charalambous, impresionat de Dorin Rotariu la FCSB: “Nu mă aşteptam să fie în forma asta!”

Elias Charalambous a declarat la conferinţa de presă premergătoare meciului cu Voluntari că Dorin Rotariu a impresionat la antrenamente şi ar putea debuta duminică.
21.10.2023 | 17:50
Elias Charalambous impresionat de Dorin Rotariu la FCSB Nu ma asteptam sa fie in forma asta
Elias Charalambous, impresionat de Dorin Rotariu la FCSB: "Nu mă aşteptam să fie în forma asta!". Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FCSB joacă duminică, de la ora 21:00, împotriva celor de la FC Voluntari. La roş-albaştrii sunt mari şanse să debuteze Dorin Rotariu, noua achiziţie a celor de la FCSB, transfer anunţat de FANATIK.

Elias Charalambous, impresionat de Dorin Rotariu la FCSB: “Sunt foarte surprins de forma fizică”

Elias Charalambous a declarat la conferinţa de presă premergătoare meciului că Dorin Rotariu a venit foarte bine pregătit la FCSB, reuşind să impresioneze încă de la primele antrenamente, aşa cum FANATIK a informat:

ADVERTISEMENT

“Ca să fiu sincer, sunt foarte surprins de “Roti”. Nu îl ştiam aşa de bine, mai văzusem câteva meciuri cu el. Sunt foarte surprins de forma fizică în care se află. Nu a făcut de mult timp antrenamente cu o echipă şi sunt foarte surprins de cât de bine arată.

În ultimele două săptămâni s-a antrenat cu atitudine, determinare şi este un tip de jucător pe care noi nu îl aveam în echipă. Aveam nevoie de el şi a fost un transfer foarte bun pentru noi.

ADVERTISEMENT

“Mereu sunt lucruri de îmbunătăţit în fotbal”

Patronul iubeşte această echipă. Este o persoană specială şi modul în care se exprimă este unic. Dar nu putem să ne aşteptăm să câştigăm cu 3 sau 4 la 0 fiecare meci. Campionatul este foarte dificil, trebuie să fim foarte concentraţi în fiecare meci.

Am avut conversaţii cu jucătorii referitor la atenţia la finalizare. Puteam închide meciurile cu U Cluj sau cu Botoşani, dar ştim că putem să ne îmbunătăţim jocul. Suntem pe locul 1, dar mereu sunt lucruri de îmbunătăţit în fotbal”, a spus antrenorul la conferinţa de presă premergătoare meciului.

ADVERTISEMENT

“Este foarte periculos să nu abordăm partida serios”

Antrenorul FCSB-ului şi-a pus jucătorii în gardă înaintea meciului, spunând că Voluntari a pus mereu probleme în meciurile directe, chiar dacă debutul de sezon al ilfovenilor este destul de slab:

“Este un meci foarte important pentru noi. Jucăm împotriva unei echipe care ne-a creat mari probleme în sezonul precedent. Trebuie să fim foarte concentraţi pentru această partidă. Jucătorii mei sunt gata.

ADVERTISEMENT

Ca în fiecare etapă, obiectivul este să luăm cele trei puncte şi să ne menţinem poziţia în clasament. Este foarte periculos să nu abordăm partida serios încă de la început. 

Sunt sigur că jucătorii mei sunt conştienţi că trebuie să abordeze meciul la 100%. În România nu există jocuri uşoare. Voluntari joacă foarte bine şi ne-a creat mereu probleme”. 

“Chiricheş este out de mult timp, dar ceilalţi jucători sunt bine”

În ceea ce priveşte accidentările, singura problemă de la FCSB este Vlad Chiricheş. Fundaşul încă face recuperare şi deocamdată nu este la un nivel în care să se pregătească alături de echipă:

“Chiricheş este out de mult timp, dar ceilalţi jucători sunt bine. Rotariu va fi în lotul pentru meciul Voluntari şi ar putea juca, la fel cum se întâmplă cu orice jucător din lot.

Am vorbit cu Chiri, lucrează mult pentru a reveni. Este pe un drum bun, dar trebuie să fim 100% siguri când se va putea antrena cu echipa. Este out de mai mult timp şi nu vrem să ne asumăm riscuri”, a spus Charalambous.

Conferinţa de presă a lui Charalambous

ADVERTISEMENT
Cotă FCSB pe BETANO: 1.42 este cota pentru ”victorie gazde” la meciul FCSB - FC Voluntari