Sport

FCSB, formulă ultra-ofensivă la Craiova. MM Stoica a dezvăluit tactica pe care o va adopta Toni Petrea

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a dezvăluit tactica pe care antrenorul Toni Petrea o va adopta la meciul de maximă importanță cu Universitatea Craiova.
06.05.2022 | 17:45
FCSB formula ultraofensiva la Craiova MM Stoica a dezvaluit tactica pe care o va adopta Toni Petrea
Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a dezvăluit tactica pe care antrenorul Toni Petrea o va adopta la meciul de maximă importanță cu Universitatea Craiova
ADVERTISEMENT

Meciul de „foc” dintre Universitatea Craiova și FCSB, care contează pentru etapa a 8-a din play-off-ul Ligii 1, este programat duminică, la ora 19:30, pe stadionul „Ion Oblemenco”.

FCSB, formulă ultra-ofensivă la Craiova

Mihai Stoica a dezvăluit numele jucătorilor care vor face parte din primul „11” al FCSB-ului în derby-ul cu Universitatea Craiova. Singurul semn de întrebare este la postul de mijlocaș defensiv, care va fi ocupat de Malcom Edjouma sau Adrian Șut.

ADVERTISEMENT

„Cordea o să joace titular. Clar, echipa e deja stabilită. Olaru, Tănase, Cordea, Coman, Popescu. Ies Edjouma sau Şut. Linia de fund n-ai cum s-o schimbi pentru că a jucat foarte bine”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

În prezent, FCSB se află pe locul 2 din Casa Pariurilor Liga 1, cu 49 de puncte obținute, la două lungimi în spatele liderului CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

Gică Craioveanu mizează pe public la Universitatea Craiova – FCSB

Într-un interviu pentru FANATIK, Gică Craioveanu a declarat faptul că diferența, la derby-ul Universitatea Craiova – FCSB, ar putea fi făcută de publicul oltean.

„Îl văd un meci deschis, un meci de care pe care. Eu zic că noi avem o formă foarte, foarte bună. Trecem printr-o perioadă foarte bună.

ADVERTISEMENT

Nu știu dacă suntem favoriți, pentru că FCSB, totuși, e echipă mare, care știe să joace meciurile importante. Au jucători cu experiență, care fac diferența.

Eu zic că va fi stadionul plin, iar atitudinea echipei va fi una bună. Pe asta mă bazez, pentru că, la forțe, suntem 50-50. Diferența poate să fie la public și la motivație. Va fi un meci foarte dificil. Eu am încredere în „Mister” că va ști, la momentul oportun, să motiveze echipa.

ADVERTISEMENT

Este un atu să ai un antrenor inspirat. Mă uit la Klopp, la Ancelotti, care știu să-și motiveze echipele. Dacă „Reghe” o să fie inspirat în momentul decisiv, va fi altceva. Bine, și Petrea poate să fie inspirat la momentul oportun, chiar dacă are mai puțină experiență”, a declarat Gică Craioveanu, în exclusivitate, pentru FANATIK.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – FCSB: 2,67 este cota pentru „1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT