Sport

FCSB, forțată de CSA Steaua să facă modificări pe site! Condiția pentru a mai juca în Ghencea

FCSB a băgat site-ul oficial al clubului în mentenanță, după ce a fost obligată de CSA să elimine referințele la „Steaua”. Acum e în mentenanță
08.08.2023 | 15:07
FCSB fortata de CSA Steaua sa faca modificari pe site Conditia pentru a mai juca in Ghencea
FCSB, nevoită să scoată numele „Steaua” de pe site-ul oficial la cererea CSA. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FCSB a forțată de CSA să publice un comunicat oficial în care să își ceară scuze pentru asocierea cu numele „Steaua” pe care Mihai Stoica, Adrian Șut sau Elias Charalambous le-au făcut la meciul din Ghencea cu CFR Cluj. Și lucrurile nu s-au oprit aici.

FCSB, forțată de CSA Steaua să scoată de pe site-ul oficial toate referințele la „Steaua”

FCSB plătește scump pentru a închiria stadionul Ghencea, iar vicecampioana României a trebuit să își modifice conținutul de pe site-ul oficial al clubului, la cererea celor de la CSA Steaua București.

ADVERTISEMENT

Chiar în aceste momente, site-ul oficial al clubului nu poate fi accesat, fiind „în mentenanță”, spre nemulțumirea fanilor, care au reacționat deja în mediul online.

Acestea sunt doar două dintre condițiile pe care FCSB a trebuit să le îndeplinească din cauza conflictului cu CSA Steaua București. Pe viitor nu e exclus ca „militarii” să pună clauze și mai dure în contract.

ADVERTISEMENT

FCSB, comunicat oficial la cererea Clubului Sportiv al Armatei Steaua

FCSB a publicat pe site-ul oficial și pe conturile de socializare un mesaj la cererea Clubului Sportiv al Armatei Steaua București: „Având în vedere clauzele contractuale impuse de Clubul Sportiv al Armatei ‘Steaua’ pentru punerea la dispoziție a Stadionului ‘Steaua’ nr. A6196/31.07.2023 și litigiile existente între cele două părți, care își dispută drepturile de proprietate intelectuală asupra mărcilor ‘STEAUA’, până la soluționarea definitivă a acestora de către instanțele de judecată, FCSB se delimitează de declarațiile publice ale unor reprezentanți ai staff-ului său, în legătură cu situația respectivelor mărci”.

Vicecampioana României a anunțat oficial prețurile și programul caselor de bilete pentru meciul cu danezii: „FCSB anunță că biletele pentru partida cu FC Nordsjælland, contând pentru turul 3 preliminar al UEFA Europa Conference League și care se va disputa pe Stadionul ”Steaua” (joi – 21:30), se vor pune în vânzare online pe www.bilete-fcsb.ro astăzi, începând cu ora 18:00.

ADVERTISEMENT

Prețurile biletelor sunt următoarele:
PELUZE – 30 LEI
TRIBUNA – 50 LEI
TRIBUNA 1 – Inel 2 – 100 LEI
TRIBUNA 1 – Inel 1 – 150 LEI
VIP – 250 LEI”.


Tichetele vor putea fi cumpărate de la arena din Ghencea doar în ziua partidei: „Biletele vor fi disponibile și la casele de bilete de la Stadionul ”Steaua” joi, între 11:00 și 19:00.

ADVERTISEMENT

Clubul nostru vine în sprijinul suporterilor, oferindu-le acestora posibilitatea de a se prezenta la stadion cu E-ticket (bilet care poate fi tipărit acasă, pe hârtie A4, dar poate fi prezentat și pe telefon, la turnichet)”.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 1,72 este cota pentru „GG” la meciul FCSB – FC Nordsjaelland

ADVERTISEMENT