Sport

FCSB forțează trimiterea unui fotbalist la EURO, deși e contestat de toată lumea! „Știu cât de mult îl apreciază Edi”

FCSB, echipa de pe locul 1 în campionatul intern, forțează trimiterea unui fotbalist la EURO, deși e contestat de toată lumea.
21.03.2024 | 15:42
FCSB forteaza trimiterea unui fotbalist la EURO desi e contestat de toata lumea Stiu cat de mult il apreciaza Edi
FCSB forțează trimiterea unui fotbalist la EURO, deși e contestat de toată lumea! „Știu cât de mult îl apreciază Edi”. Sursa foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FCSB forțează trimiterea lui Vlad Chiricheș la EURO, deși fundașul formației din București n-a mai jucat un meci oficial de la meciul cu UTA Arad, din august, partidă pierdută de FCSB cu scorul de 3-1. Atunci, apărătorul a suferit o accidentare musculare care l-a forțat să se opereze.

Mihai Stoica: „Știu cât de mult îl apreciază Edi Iordănescu”

Vlad Chiricheș va reveni la FCSB în amicalul cu Gloria Buzău, joc luat special pentru fundașul român. Mihai Stoica este de părere că după ce Vlad Chiricheș va juca titular în toate cele 9 meciuri rămase din Superligă, fostul fundaș al lui Napoli va ajunge la EURO 2024 alături de naționala României.

ADVERTISEMENT

„Aș tăia Mogoș și Racovițan fără să stau pe gânduri, nu Rus. Rus a fost convocat și a mai și jucat. Mogoș nu știu ce caută acolo, e fundaș dreapta, e fundaș central, ce este? Cred că o să fie Chiricheș”

9 meciuri de 90 de minute (n.r – în play-off, la FCSB) și eu cred că va fi la EURO 2024. Știu cât de mult îl apreciază Edi Iordănescu”, a declarat Mihai Stoica la Orange Sport.

ADVERTISEMENT

Vlad Chiricheș a jucat ultima dată la națională în anul 2022, când România a pierdut clar partida disputată cu Muntenegru, scor 3-0.

Vlad Chiricheș poate ajunge noul director sportv la FCSB

Mihai Stoica se gândește deja la o funcția pentru Vlad Chiricheș când acesta se va lăsa de fotbal. Managerul tehnic al celor de la FCSB a declarat ca ar vrea să-l aibă pe fundașul român lângă el, pe banca tehnică.

ADVERTISEMENT

„L-aș vedea în viitorul în rolul de director sportiv. Și să joace în acelaşi timp. Eu îmi doresc, în viitor… Eu îi doresc să joace cât mai mult, dar în momentul în care va decide să înceteze activitatea de jucător, pe Vlad Chiricheş l-aş dori lângă mine.

E singurul jucător cu care am colaborat şi colaborez despre care nu mi-e ruşine să spun că am de învăţat de la el.

ADVERTISEMENT

Printre cei cu care a lucrat, Ancelotti, Sarri şi De Zerbi. Dacă nici el nu are ce să ne spună şi să ne înveţe, atunci… Da da, l-aş vedea, dacă el vrea să îmbrăţişeze această meserie”, declarat Mihai Stoica

 

ADVERTISEMENT
1,78 este cota BETANO pentru „ambele echipe marchează” la partida Farul Constanța - FCSB