Sport

FCSB i-a crescut valoarea! Andrea Compagno a devenit de patru ori mai scump după ce a fost transferat de Gigi Becali

Andrea Compagno a devenit de patru ori mai scump după transferul la FCSB. Cât a ajuns să valoreze atacantul italian după ultima actualizare a cotelor de piață.
15.03.2023 | 18:16
FCSB ia crescut valoarea Andrea Compagno a devenit de patru ori mai scump dupa ce a fost transferat de Gigi Becali
Andrea Compagno valorează de patru ori mai mult după transferul la FCSB. Sursă foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Performanțele înregistrate de Andrea Compagno în tricoul FCSB-ului se reflectă și în cifrele specialiștilor de la Transfermarkt. Atacantului italian i-a crescut cota de piață de patru ori în comparație cu vara trecută, când a fost transferat de FCSB de la FC U Craiova 1948.

Andrea Compagno, de patru ori mai valoros după transferul la FCSB

Andrea Compagno este atât golgheterul FCSB-ului, cât și golgheterul SuperLigii la egalitate din acest punct de vedere cu Marko Dugandzic (16 goluri). După ultima actualizare a cotelor de piață făcută de site-ul de specialitate Transfermarkt, Andrea Compagno a ajuns să valoreze două milioane de euro.

ADVERTISEMENT

De patru ori mai mult spre deosebire de perioada din vară, când a fost transferat de Gigi Becali de la FC U Craiova 1948 la FCSB. Fostul atacant al oltenilor era evaluat la 500.000 de euro. Totuși, atacantul pentru care Roberto Mancini a manifestat interes în vederea unei convocări la naționala Italiei a înregistrat o creștere a cotei de piață după sosirea în România.

În vara anului 2020, când Andrea Compagno a venit în România la FC U Craiova 1948 de la Tre Fiori din postura de jucător liber de contract, atacantul valora doar 75.000 de euro. În tricoul celor de la FCSB, Andrea Compagno a adunat 23 de partide și a înscris 12 goluri.

ADVERTISEMENT

Andrei Cordea și Ștefan Târnovanu valorează cu 500.000 de euro mai mult la FCSB

Pe lângă Andrea Compagno, o creștere semnificativă a cotelor de piață au înregistrat-o Andrei Cordea și Ștefan Târnovanu. În ciuda faptului că nu s-a ridicat la nivelul jocului de anul trecut, aripa dreaptă a roș-albaștrilor a ajuns că fie cotat de Transfermarkt la 2,5 milioane de euro (n.r. 2 milioane de euro).

Totodată, cota de piață a lui Ștefan Târnovanu a crescut cu o jumătate de milion de euro, astfel, valoarea portarului în vârstă de 22 de ani pleacă de la 1 milion de euro. Tot cu 500.000 de euro s-a îmbunătățit și cota de piață a lui Marko Dugandzic. Golgheterul SuperLigii, la egalitate cu Andrea Compagno, este cotat de Transfermarkt la 1,5 milioane de euro.

ADVERTISEMENT

Adrian Mazilu, Daniel Paraschiv, Ermal Krasniqi, Malcom Edjouma sau Cristi Manea au înregistrat o creștere a cotei de piață cu 300.000 de euro. Doar jucătorul de la Hermannstadt și-a îmbunătățit valoarea cu 350.000 de euro.

FCSB, fruntașă și la cea mai mare scădere a cotei de piață din SuperLiga prin Florinel Coman

Deși a revenit în mare parte la forma care l-a consacrat, valoarea lui Florinel Coman a scăzut în ochii statisticienilor. „Șeptarul” celor de la FCSB a suferit cea mai drastică scădere a cotei de piață din SuperLiga, 500.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Astfel, noile cifre din dreptul fostului căpitan al vicecampioanei se ridică la suma de 2,5 milioane de euro. Billel Omrani, care s-a accidentat și a fost trimis în Belgrad, la „vraciul” Marijana Kovacevic, informație dezvăluită în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA valorează în prezent 1 milion de euro, de la 1,3 milioane de euro.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 1,83 este cota pentru „ambele echipe marchează” la meciul FCSB – Universitatea Craiova

ADVERTISEMENT