Sport

FCSB, în Ghencea și cu Universitatea Craiova? „Pe Arenă e un festival cu tarabe!”

Mihai Stoica a vorbit despre revenirea FCSB-ului în Ghencea, spunând că și meciul cu Universitatea Craiova nu se va juca pe Arena Națională.
01.08.2023 | 22:20
FCSB in Ghencea si cu Universitatea Craiova Pe Arena e un festival cu tarabe
FCSB, în Ghencea și cu Universitatea Craiova?. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Managerul general al vicecampioanei României a vorbit și despre situația lui Dinamo, despre care spune că este o echipă bine organizată, însă care nu are jucători de calitate care să facă diferența.

FCSB, în Ghencea și cu Universitatea Craiova?

Mihai Stoica a vorbit despre revenirea FCSB-ului în Ghencea și a vorbit despre meciul cu Universitatea Craiova, care nu se va putea desfășura pe Arena Națională din cauza unui eveniment care va avea loc pe stadion.

ADVERTISEMENT

„Nu e bun terenul de pe Arc, mă bucur că premierul a înțeles cum stau lucrurile. Stadioanele sunt făcute pentru sport, abia după pentru alte lucruri.

Noi nu vom juca împotriva Craiovei pe Arena Națională că e nu știu ce eveniment Comic nu știu cum… ceva cu tarabe. Casa noastră este Arena Națională, dar să nu uităm că noi jucam pe Ghencea atunci când s-a dat acel verdict.

ADVERTISEMENT

Va fi prima mea experiență pe noul stadion din Ghencea și pentru mulți dintre noi la fel. Eu n-am fost deloc până acum, nici când se construia”, a mai spus Mihai Stoica, la TV OrangeSport.

Fanii CSA Steaua cer demisia comandantului

Fanii CSA Steaua au postat pe rețelele de socializare un comunicat dur la adresa lui Ștefan Bichir, comandantul clubului, căruia îi cer demisia: „Deși clubul Steaua nu a oferit încă un comunicat oficial, se pare totuși că interimarul Bichir ar fi semnat contractul cu FC Fcsb, de închiriere a stadionului Steaua.

ADVERTISEMENT

Conform surselor noastre din club și minister, acesta și-ar fi motivat decizia spunând că el face ce i se spune. În cazul acesta, vrem și noi să îi spunem ceva: Domnule Bichir, dă-ți demisia! Ai făcut Steaua de rușine.

Trebuie spus că, în acest moment, nici pe site-ul Stelei, nici pe pagina sa de Facebook nu a fost publicată vreo informație cum că s-ar fi semnat vreun contract. Presa sportivă a scris că Steaua le-ar fi emis lor un comunicat, prin care ar fi explicat ce s-a întâmplat.

ADVERTISEMENT

Se pare că de data aceasta interimarul Bichir ar fi scos câteva clauze din contract. Este vorba de o parte din clauzele introduse de Florin Talpan. Spre exemplu, clauza prin care i se cerea FC Fcsbului să scoată de pe propriul site orice referire la Steaua nu se regăsește în contractul semnat acum”.

Mihai Stoica a comentat și situația lui Dinamo

Mihai Stoica a vorbit și despre situația lui Dinamo, despre care spune că este o echipă bine organizată, însă care nu are jucători de calitate: Să ai asemenea ocazii împotriva unei echipe precum Sepsi e greu să-ți propui prea multe, plus bara.

Cu Craiova a ratat penalty, a avut program greu. E o echipă bine organizată, dar nu are jucători de calitate. Când ai atacanți care nu marchează din pozițiile alea”.

„Dinamo trebuie să-și facă toate calculele, două echipe trebuie să fie sub ea. Dinamo are de partea lor și publicul, sunt buni, eu îi aud că stau și aproape de Arcul de Triumf”, a mai spus MM Stoica.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 1,70 este cota pentru „1 solist” la meciul FCSB – CSKA 1948 Sofia

ADVERTISEMENT