Sport

FCSB își punea speranțele în el! A ajuns să fie dat afară de la o codașă din Liga 2

Ovidiu Horșia a fost un fotbalist în care FCSB își punea speranțele, însă a ajuns să fie dat afară de la CSM Alexandria, o codașă din Liga 2.
25.11.2023 | 07:57
FCSB isi punea sperantele in el A ajuns sa fie dat afara de la o codasa din Liga 2
FCSB își punea speranțele în el, dar a ajuns să fie dat afară de la o codașă din Liga 2. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

De-a lungul timpului, Ovidiu Horșia se anunța ca fiind o mare promisiune a fotbalului românesc, acesta fiind recunoscut pentru felul în care lovește mingea și pentru abilitatea sa de pătrundere.

FCSB își punea speranțele în el, dar a ajuns să fie dat afară de la o codașă din Liga 2

Ovidiu Horșia a fost unul dintre fotbaliștii în care FCSB își punea speranțele, însă situația sa a luat o turnură neașteptată, fiind dat afară de la CSM Alexandria, o formație care se luptă să nu retrogradeze în Liga 3.

ADVERTISEMENT

„A jucat două meciuri, apoi s-a accidentat, după care a venit o problemă de apendicită, s-a operat, iar acum antrenorul a spus că nu poate să-l joace.

Totul pentru că depinde de rezultate. Ne-am înţeles şi am reziliat contractul amiabil”, a spus Bogdan Ciobanu, președintele celor de la CSM Alexandria, conform liga2.prosport.ro.

ADVERTISEMENT

„Vin la Alexandria cu gânduri foarte ambițioase. Sunt convins că o echipă serioasă, precum este CSM, îmi va oferi o șansă extraordinară în carieră.

Nu ne gândim la evitarea retrogradării, ci la un loc cât mai sus în clasament. Sunt bucuros că am ales Alexandria și cred că vom face treabă bună împreună”, spunea Ovidiu Horșia în momentul în care semna cu CSM Alexandria.

ADVERTISEMENT
  • 23 de ani are Ovidiu Horșia

Cine este Ovidiu Horșia

Ovidiu Horșia este un produs al Academiei de Fotbal a FCSB-ului, care de-a lungul timpului a mai evoluat pentru: Academica Clinceni, Poli Iași, Gaz Metan Mediaș, Unirea Constanța, Universitatea Cluj și CSM Alexandria.

În actualul sezon din Liga 2, Ovidiu Horșia a jucat un total de șapte meciuri pentru CSM Alexandria, reușind să marcheze un gol. Acesta a jucat și un meci în cupă, însă nu a reușit să iasă în evidență.

ADVERTISEMENT

De-a lungul anilor, Ovidiu Horșia a jucat doar 2 meciuri pentru FCSB, însă cel mai bine s-a simțit la Academica Clinceni și la Poli Iași, unde a reușit să marcheze și cele mai multe goluri din carieră, și anume câte 7 goluri.

  • 100.000 de euro este cota de piață a lui Ovidiu Horșia, conform transfermarkt.com
ADVERTISEMENT
Tags: