Sport

FCSB nu mai e interesată de fundașul din Georgia: „Nu mai e în vizor! Poate mai aducem unul, dar fără efort financiar”. Cum va juca echipa lui Petrea în noul sezon

MM Stoica a mărturisit că FCSB nu mai este interesată de fundașul din Georgia, recunoscând că ar fi fost un efort financiar destul de consistent pentru club.
21.06.2022 | 21:06
FCSB nu mai e interesata de fundasul din Georgia Nu mai e in vizor Poate mai aducem unul dar fara efort financiar Cum va juca echipa lui Petrea in noul sezon
FCSB nu mai e interesată de fundașul din Georgia. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Managerul vicecampioanei României a vorbit și despre cum va arăta echipa în noul sezon și ce schimbări se vor face în echipa de start.

FCSB nu mai e interesată de fundașul din Georgia

MM Stoica a recunoscut că FCSB nu mai este interesată de Solomon Kvirkvelia, fundașukl georgian, despre care spune că cerea un salariu mare pentru campionatul românesc:

ADVERTISEMENT

„Nu mai e în vizor. Eu îl ştiam pe Kvirkvelia de când a jucat la Rubin kazan, de foarte mulţi ani. Lokomotiv Moscova avusese ofertă de 10 milioane de euro pentru el, de la Tottenham, şi a cerut 15.

Bine, a fost vârful lui, acum a picat, pentru că era un efort financiar, poate că mai aducem unul, dar fără efort financiar. pentru Kvirkvelia era efort financiar”.

ADVERTISEMENT

„De ce e ajuns în Georgia? El a plecat la Metalist Harkov şi când a început războiul în Ucraina… ştii că toţi au fost liberi să plece.

Omul a vrut să joace… joacă şi acum, campionatul e în desfăşurare în Georgia, joacă la Gagra.

ADVERTISEMENT

Dacă va mai fi o discuţie să aducem pe cineva, avem o variantă, chiar făcusem ofertă şi aşteptam răspuns, acum dacă răspunsul va fi pozitiv… vorbesc despre un fundaș grec”, a mai spus MM Stoica, la TV OrangeSport.

„Vom schimba! Tavi Popescu trece inter, nu putem să ne batem joc de Coman”

MM Stoica a continuat și a vorbit despre cum va arăta FCSB în noul sezon, explicând și schimbările care se vor face la echipă: „V-am mai spus că vom schimba și vom juca cu Tănase nouă fals. Tavi Popescu trece inter, pentru că Florinel Coman are o singură poziție pe care a dat randament, adică atacant lateral stânga.

ADVERTISEMENT

Ia luați meciul cu CFR Cluj, 3-3, să vedeți cum a jucat Octavian Popescu și cum a reușit să îi facă pe ceilalți să nu se apropie de el. Dacă îl bagi atacant lateral nu are ce face, el e număr 10, poate juca și din linia a doua și acolo e poziția lui, clar de tot.

Mai e discuția unde joacă Olaru… pentru mine Olaru poate juca oriunde, e ca Bernardo Silva la Manchester City, păstrând proporțiile”.

Basarab Panduru –Eu cred că Octavian Popescu se va întoarce în stânga sus!

MM Stoica – Nu putem să ne batem joc acum de Coman. Pandi are dreptate, dar nu putem să-l punem pe Coman în altă parte.

Basarab Panduru – L-aș mai sfătui pe Tavi Popescu să nu mai paseze atât de mult cu exteriorul, că e greu. Eu am dat multe pase la viața mea, puține cu exteriorul, cu latul că e cel mai bine.

MM StoicaTavi Popescu nu a greșit nicio pasă dată cu exteriorul de când e el la FCSB.

Basarab Panduru – E bine că nu a greșit.

MM Stoica – Eu cred mult în Coman, pentru că l-am văzut cum s-a antrenat. E pentru prima dată când un jucător are 1 kilogram 300 mai mult la reunire, iar el venea de la naționala de tineret. Restul sunt în greutatea lor. A fost o chestie pe care am primit-o cu multă bucurie.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 3,25 este cota ca echipa lui Gigi Becali să ia titlul în sezonul 2022/2023. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT