Sport

FCSB, număr uriaș de bilete vândute deja pentru partida cu Anderlecht din Conference League. Anunțul lui Gigi Becali

FCSB a vândut deja peste 10.000 de bilete pentru primul meci pe teren propriu în grupele Conference League, cu Anderlecht, de pe 15 septembrie.
08.09.2022 | 16:18
FCSB numar urias de bilete vandute deja pentru partida cu Anderlecht din Conference League Anuntul lui Gigi Becali
Gigi Becali poate încasa din bilete la meciurile din Conference League peste 2 milioane de euro. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

FCSB debutează în acest sezon din grupele UEFA Europa Conference League la Londra cu West Ham United, însă vicecampioana României deja a vândut bilete pentru meciul cu Anderlecht.

FCSB a vândut nu mai puțin de 10.000 de bilete pentru meciul cu Anderlecht

Deși meciul cu Anderlecht se dispută abia pe 15 septembrie, FCSB a vândut deja peste 10.000 de bilete pentru meciul cu belgienii.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali a declarat pentru gsp.ro că e convins că partida va fi sold-out: „Va fi stadionul plin, am vândut deja 10.000 de bilete”. 

FCSB a vândut și toate cele 3125 de bilete pentru meciul din deplasare cu West Ham, însă Becali e sigur că numărul suporterilor români de pe stadionul Olimpic din Londra va fi mult mai mare: „Cred că vor fi peste 10.000 de români cu West Ham. Au fost cozi mari astăzi la bilete”.

ADVERTISEMENT

Liderul galeriei FCSB, Gheorghe Mustață, anunță și el o afluență masivă a suporterilor români la meciul cu West Ham United: „Vă asigur că tot o să fim vreo 7.000 de fani români la meci, deoarece foarte mulți suporteri ai noștri din diaspora ne vor aștepta acolo”, conform ProSport.

Care sunt prețurile biletelor la meciul dintre FCSB și Anderlecht

Biletele pentru primul meci al FCSB pe teren propriu în grupele Conference League au fost puse în vânzare pe data de 6 septembrie.

ADVERTISEMENT

Cel mai ieftin bilet costă 50 de lei la peluză, iar la tribune tichetele costă 100 de lei, atât la inelul doi, cât și la trei. Meciul se va disputa joi, 15 septembrie, de la ora 22:00.

Suporterii vor trebui să plătească 200 de lei pentru un bilet la tribuna 2, inelul 1, în timp ce la VIP prețurile sunt și mai exorbitante: VIP 3 – 300 de lei, VIP 2 – 500 de lei, VIP 1 – 750 de lei.

ADVERTISEMENT

Programul caselor de bilete de la Arena Națională pentru meciul FCSB – Anderlecht

FCSB a anunțat printr-un comunicat oficial programul caselor de bilete pentru meciul cu Anderlecht: „Biletele pentru partida cu RSC Anderlecht, de joi, 15 septembrie, vor fi disponibile la case săptămâna viitoare, conform următorului program:

MARȚI – 13 SEPTEMBRIE – 11:00 – 19:00 (Bulevardul Basarabia)
MIERCURI – 14 SEPTEMBRIE – 11:00 – 19:00 (Bulevardul Basarabia)
JOI – 15 SEPTEMBRIE – 11:00 – 22:00 (Bulevardul Basarabia, Str. Maior Ion Coravu)
De asemenea, facem următoarele precizări cu privire la accesul copiilor și persoanelor cu dizabilități pe Arena Națională:

1. Copiii cu vârsta de până în 7 ani beneficiază de acces gratuit pe stadion, cu condiția să fie însoțiți de un adult. În situația în care un adult este însoțit de doi copii cu vârsta de până la 7 ani, acesta trebuie să achiziționeze un al doilea bilet.

2. Persoanele cu dizabilități sau însoțitorii acestora pot ridica biletele speciale de la casele de la Arena Națională. Pentru a primi biletele, acestea trebuie să prezinte copii după C.I. a persoanei cu dizabilități și actul doveditor al dizabilității respective, precum și copie după C.I. a însoțitorului.

Atenție! Persoanele cu dizabilități sunt obligate să prezinte certificatul de dizabilitate inclusiv la accesul în incinta stadionului”, a scris FCSB, pe rețele de socializare.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 1,60 este cota pentru „nu marchează ambele echipe” la West Ham – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT