Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Gigi Becali, declarații tari despre lupta la titlu: „Iau atacant și optar în iarnă și mă distrez”

Gigi Becali promite suporterilor două super transferuri în pauza de iarnă care să asigure titlul FCSB-ului. Cum comentează lupta cu CFR și Craiova.
29.11.2023 | 11:28
Gigi Becali declaratii tari despre lupta la titlu Iau atacant si optar in iarna si ma distrez
Gigi Becali face 2 transferuri de titlu în iarnă la FCSB. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Gigi Becali vrea un atacant în această iarnă la FCSB, iar FANATIK a dezvăluit numele jucătorului. Patronul FCSB e din ce în ce mai sigur că echipa sa va câștiga campionatul după 8 ani.

Gigi Becali e convins că FCSB își va mări ecartul față de locul doi până în play-off: „Ai posibilitatea să te duci la 12 puncte”

Gigi Becali e foarte încrezător că FCSB va fi campioană și a analizat șansele la titlu ale FCSB-ului: „Păi în lupta la titlu ai acum 5 puncte față de locul 2. Față de Craiova ai 8 puncte. Până la final ai posibilitatea psihologic vorbind să te duci la 12 puncte, 8-10 puncte, și să faci 5 puncte înjumătățite. 

ADVERTISEMENT

Când ai 5 puncte înjumătățite, că ai echipa pe care o ai, nu mai este teamă. Adică trebuie să distrezi cu ei. Așa ar fi normal. Chiar dacă pierzi un meci, rămân două puncte. Adică nu mai există presiune, normal trebuie să distrezi”.

Becali a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA că va aduce un marcator la echipăAtunci, păi iau eu în iarnă un atacant și un optar și așa vom face. Ne vom distra”. 

ADVERTISEMENT

Gigi Becali nu crede că Universitatea Craiova poate pune probleme FCSB-ului: „E diferență mare”

Horia Ivanovici i-a atras însă atenția lui Becali asupra Universității Craiova. Cu toate acestea, patronul FCSB nu crede că oltenii îi pot pune probleme: „E diferență mare 8 puncte. Ea e periculoasă, că a făcut o prostie Dorinel. Dar tu ai văzut că și ăia au jucat în prima repriză și au dat goluri. Bine, eu nu le-am văzut toate, doar 1-0, atât. 

Mă gândeam că un egal tot scoate. Dar de unde să știu că îi vin lui nebuniile să atace el. Păi ce mai ataci tu, mă? Oricum, nu prea mă mai interesează cum eram pe vremuri echipele adverse”.

ADVERTISEMENT

Vremurile în care Gigi Becali încerca să își destabilizeze adversarii să premieze echipele cu care jucau au apus demult: „Emoții, să văd, să… Nu mai sunt așa pătimaș. Mi-a cam trecut patima. Nu mai sunt așa. Nu prea mă mai uit deloc”. 

Nu trebuie să ratezi FANATIK SUPERLIGA în fiecare luni, marți și vineri, de la 10:30, DOAR pe site-ul FANATIK.RO. Emisiunea poate fi urmărită pe YouTube și Facebook ÎN PREMIERĂ la ora 17:30.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali, super transferuri în iarnă la FCSB